Meis gay saa vierasta novellit seksi

Näin vaimoni olkapään yli, kuinka mies katsoi intensiivisesti Sofiaa silmiin, ikään kuin vastatakseen tämän himokkaaseen katseeseensa. Vieraan käsi näytti yhä liikkuva hänen tyydyttäessään itseään.

Sofia nosti yöpaidan pois päältänsä, ja asetti kädet C-kupin rinnoilleen aivan kuin järjestääkseen vieraallemme katseltavaa koko illan edestä. En nähnyt lainkaan Sofian katsetta, mutta olin täysin varma, että hänen katseensa oli lukittunut mieheen, joko hänen kehoonsa, silmiinsä tai kaluunsa.

Tilanne sai minut todella kiihottuneeksi, sillä en ollut enää tunnistaa vaimoani koko illan aikana. Hän oli todella kiimassa, toisin kuin pitkiin aikoihin.

Olin aina ajatellut, ettei hän katselisi muita miehiä, mutta nyt minusta tuntui, että hän oli aina halunnut naida jokaista kaksilahkeista kaupungilla.

Ja kaikista henkilöistä, jotka hyväksyimme ryhmäseksiin kanssamme, saimme juuri tämän miehen, joka ajoi Sofian täysin hulluksi. Sofia jatkoi naimista päälläni. Hänen takapuolensa kohoili ja laski ratsastuksen aikana. Katsoin kiihottuneena tätä liikettä. Sofia itse vaikutti tekevän kaiken hyvin mekaanisesti - aivan kuin hän olisi halunnut saada minut laukeamaan, jotta saisi naida tuota miestä. Hän tiesi hyvin, että normaalisti laukeaisin tässä asennossa, halusin tai en. Vaimoni huohotti kyllä kovaan ääneen, mutta tuntui kuin sen olisi ollut tarkoitus saada vieraamme ja Sofian itsensä kiimaan.

Totta puhuen tuo ajatus kiihotti myös minua. Tuijottaessani vaimoni pakaroita tunsin kuinka en voisi enää pidätellä laukeamistani. Ynähtelin äänekkäästi vaimoni alla ja huohotin kovalla tahdilla. Yritin olla laukeamatta, mutta Sofian äänekkäät "Ahhhh Kaluni sykki vaimoni sisällä samalla kun hän mourusi itseensä tyytyväisenä, aivan kuin pääsisi vihdoin itse pääruoan kimppuun.

Nostin pääni, ja spermani valuivat Sofian alapäästä penikseni varrelle. Sofia nousi pois päältäni, ja jälleen kerran kumartui antamaan minulle suukon. Ehdin hädin tuskin vastata suudelmaan huohotukseltani, kun Sofia oli jo kaatunut selälleen viereeni ja näytti sormieleellä vierastamme tulemaan lähemmäs.

Vieraamme nousi sängylle kontalleen ja tuli nelinkontin lähemmäs vaimoani, todella kookas vehje jäykistyneenä. Vaimoni puri huultaan ja levitti jalkansa miehelle.

Mies asettui vaimoni päälle ja peitti hänet käsiensä alle, ja alkoi antaa suudelmia tälle. Tiesin, että vaimoni joutuisi tämän tuikituntemattoman vieraan naitavaksi, ja että molemmat heistä todennäköisesti nauttisivat siitä suunnattomasti. Ja sitten siinä välissä mies sanoi myös että hän on gay.

Ja että katseli kokoajan minua sitten hän nouso ja lähti pois sanaa sanomattakaan. Ei se nyt ihan näin olisi mennyt, mutta tämä jonkun muun käyttäjän joka otti nimimerkkini käyttöön kirjoittama lopetus voi olla tässä vaikka vaihtoehtoisena huumorilopetuksena: Kirjoitan lopun tarinan vielä tällä viikolla. Nauroin ääneen, loppu oli paras!

Sofia notkisti päänsä taaksepäin, jolloin mies painoi huulensa vaimoni kaulalle ja ryhtyi suutelemaan häntä. Mies asetti kätensä hänen selkänsä alleen, jolloinka Sofia jäi tiukkaan puristukseen vieraamme voimakkaiden käsien ja rintakehän väliin.

Miehen huulet vaelsivat pitkin vaimoni kaulaa. Sofia asetti kätensä miehen selälle ja antoi sormiensa kulkea miehen leveällä ja lihaksikkaalla selällä. Vaimoni tunnusteli miehen selän lihaksia. Sofia äänteli eläimellisesti huokaillen, kun mies puristi häntä rintakehäänsä vasten, samalla kun hän antoi pitkiä nuolaisuja vaimoni kaulalle.

Mies otti kätensä pois Sofian selän alta ja nousi polvilleen. Sofia nousi makuullaan kyynärvarsiensa varaan ja katsoi suu lievästi raollaan miestä silmiin. Vieraamme otti toisella kädellään peniksestään kiinni ja nojasi eteenpäin, ohjaten kalunsa vaimoni sisään. Sofia henkäisi syvään ja sanoi: Vaimoni laskeutui taas kokonaan makuulleen, sulki silmänsä ja asetti kätensä miehen lantiolle.

Vieraamme työntyi hiljalleen eteenpäin, samalla kun hänen isokokoinen peniksensä työntyi yhä syvemmälle Sofiaan. Huomasin Sofian kasvoilta, kuinka hänen kulmakarvansa nykivät sitä mukaan, kun miehen sentit työntyivät häneen. Sofian naamalle levisi muutamaan otteeseen sponttaani hymy nautinnosta.

Miehen massiivinen kalu työntyi vaimooni yllättävän helposti. Sentti sentiltä vaimoni pillusta kuului märkä litinä, kun omat spermani toimivat sopivana liukasteena sille, että vaimoni saisi vihdoin tuota miestä. Lopulta, kun mies oli saanut työnnettyä itsensä perille asti, vaimoni päästi äänekkään huokkauksen ja solmi kätensä miehen kaulan ympärille ja alkoi suudella häntä suulle himokkaasti. Tuntui kuin Sofia ei olisi enää huomannutkaan minua. Sängyllä oli vaimoni mielestä vain enää tuo mies.

En ollut varma, halusiko hän käyttää miestä tyydytysvälineenään, vai antoiko hän miehen tyydyttää itsensä hänellä. Mies työnsi lantiotaan hiukan taaksepäin ja painautui kerta toisensa jälkeen uudestaan vaimooni. Sofia notkisti jälleen päätään taaksepäin ja avasi suunsa saadakseen henkeä nautinnoltaan. Hänen rintansa olivat painautuneet miehen rintakehää vasten ja hänen säärensä olivat kietoutuneet miehen takapuolen päälle.

Sofian äänensävy oli täysin muuttunut sitten sen, kun hän oli nainut minua. Enää hän ei esittänyt pornonäyttelijää, vaan hän nautti täysin rinnoin vieraamme kehosta, ja tämän kaiken huomasi hänen kehon kielestään: Huokaukset tulivat luonnollisesti ja eläimellisesti Sofian täyteläisiltä, punaisilta huulilta. Mies murahteli vaimoni päällä kuin karhu, samalla kun hän teki parhaansa tyydyttääkseen naiseni.

Äänekäs mouruaminen täytti makuuhuoneen ja päättyi Sofian kovaääniseen voihkaisuun, kun hän nähtävästi sai ensimmäisen orgasminsa - tämän aktin aikana tai ylipäätänsä kuukausiin.

Vaimoni värisi miehen syleilyssä pitkän aikaa, ja mies antoi Sofialle samalla suudelmia. Vaimoni naurahteli muutamaan kertaan väristystensä välissä, siliteli miehen tukkaa ja yritti tasata hengitystään. Hetken kuluttua mies vetäytyi Sofian sisältä, ja Sofian pillu litisi äänekkäästi, kun miehen penis tuli ulos yltäpäältä märkänä. Vaimoni maatessa huohottamassa sängyllä vieraamme riisui kondomin päältänsä ja näytti sitä Sofialle hieman kysyvän näköisenä: Ei varmaan sullakaan oo?

Vaimoni nousi polvilleen miehen eteen ja asetti kätensä tämän rintakehälle. Mies naurahti ja Sofia kumartui jälleen ottamaan mieheltä suihin. Minulta ei kysytty mitään asiasta. Katselin sängyllä toimettomana, kun vaimoni tyydytti miestä suullaan. Sofian suu oli sulkenut miehen peniksen tiukkaan otteeseensa ja hänen huulensa kulkivat pitkin kalun paksua vartta. Vaimoni liutti huuliaan hitaasti kalun puoliväliin asti, ja näytti poskissa tapahtuvasta liikkeestä päätellen nuolevan peniksen päätä.

Polvillaan istuva mies liikutti lantiotaan lievästi suihinoton tahdissa. Itse yritin saada oman vehkeeni seisomaan, että pääsisin puhaltamaan pelin poikki, mutta laukeamisesta oli liian vähän aikaa. Ja toisaalta, oloni oli tuolla hetkellä muutenkin melko mitätön, sillä minusta tuntui, että tämä mies oli saanut aikaan sängyssämme jotain, mitä minä en ollut saavuttanut aikoihin.

Päätin kuitenkin yrittää, ja asetin käteni vaimoni takamukselle ja aloin hivellä häntä käsilläni. Kaikeksi yllätykseksi vaimoni pian otti miehen vehkeen suustaan ja kääntyi suuntaani. Vaimoni toinen käsi oli kuitenkin vetämässä häneltä käteen pitkin vedoin. Sofia suuteli minua suulle ja asetti toisen kätensä hieromaan kaluani, joka ei vielä seissyt. Vaimoni hoiteli molemmilla käsillään kahta miestä. Vieras mies huokaili vaimoni käsittelyssä. Sofia suuteli minua ja yritti saada minulle seisomaan.

Huolestuin, että saisinko erektiota enää hermostuneisuudeltani. Sofia päästi vieraamme peniksen otteestaan ja siirtyi suutelemaan yläreisiäni, lantiotani ja lopulta penistä. Sofia oli jälleen kontallaan ottamassa suihin minulta.

Veltto kaluni oli hänen huuliensa käsittelyssä, mutta tuntui siltä kuin en saisi sitä enää seisomaan. Sofia pyöritteli vehjettäni kielellään, mutta mitään ei tapahtunut.

Samaan aikaan vieraamme katseli intensiivisesti vaimoni takapuolta, joka heilui pystyssä hänen edessään. Sofia oli taitava suuseksissä, mutta nyt hän ei saanut minulle seisokkia. Vieras mies asetti toisen kätensä Sofian pakaroille jolloin Sofia lopetti hetkeksi penikseni nuolemisen.

Pian miehen asetti kaksi sormeaan Sofian sisään, jolloin Sofia selvästi hätkähti ja päästi kaluni ulos suustaan. Vieramme hieroi hetken Sofian pillua kahdella sormellaan.

Vaimoni pyöritti takamustaan sormien tahdissa. Mies asetti vielä kolmannen sormenkin Sofian sisälle, mikä ei ollut kovinkaan iso työ, ottaen huomioon kuinka kiimaisena vaimoni oli käynyt koko illan aikana. Vaimoni oli täysin unohtanut minut jälleen, kun vieraamme oli ryhtynyt tyydyttämään häntä.

Sofia pyysi minulta, että antaisin hiukan tilaa, sillä hänen teki mieli painaa päänsä sänkyä vasten. Sofia vaikeroi sänkyä vasten samalla, kun mies tyydytti häntä. Jälleen Sofia toisti käskynsä ähkimisen välistä: Mies otti jälleen peniksen sormiensa väliin ja ryhtyi työntämään sitä vaimoni sisälle. Sofia huudahti hieman kivuliaankin kuuloisesti, kun mies painautui tällä kertaa todella syvälle hänen sisäänsä.

Mies kysyi Sofialta, onko kaikki kunnossa. Pian hän vetäisi Sofian takaisin itseään päin kovaa, jolloinka Sofia ulvaisi kovaan ääneen ja käski miestä toistamaan äskeisen. Kehotukselle ei ollut tarvetta, sillä mies alkoi toistaa nopeaan tahtiin liikettä. Vaimoni muodokas takamus osui kerta toisensa jälkeen miehen lanteita vasten.

Iskusta ei kuitenkaan kuulunut ääntä, sillä Sofian huutaminen peitti alleen kaikki muut äänet. Miehen lihakset olivat täysin jännittyneitä, kun hän työnsi Sofian lantiota edestakaisin.

Hiki valui pitkin hänen rintakehäänsä ja käsiään naimisen lomassa. Vaimoni vuorostaan puri peittoa, jotta hän ei huutaisi suoraa huutoa makuuhuoneessamme. Hetken päästä vaimoni silmät avautuivat hiukan, mutta ne olivat nautinnosta kääntyneet ylöspäin. Hänen suustaan pääsi jatkuva, kova vaikerointi kun hän saavutti orgasmia. Myös mies huohotti äänekkäästi ja lisäsi tahtia loppua kohden. Sofia huudahti äänekkäästi ja rupesi värähtelemään sänkyä vasten.

Myös hän oli nähtävästi lauennut. Mies suuteli vaimoani niskaan hellästi. Pian Sofia pyysi miestä tulemaan ulos hänestä. Sofia kääntyi selälle, ja pyysi miestä tulemaan hetkeksi päälleen. Mies peitti jälleen vaimoni käsiensä väliin ja jäi suutelemaan häntä suulle, samalla kun minä katsoin vierestä. Puettuaan Sofia ja mies sopivat, että tämä pitäisi ottaa uusiksi. Miehen lähdettyä Sofia varmisti vielä minulta, että olisiko tämä OK.

Nyökkäsin päätäni, sillä pelkäsin, että jos en suostuisi uuteen ryhmäseksi-iltaan, ryhtyisi Sofia tapailemaan miestä omin päin. Sofia suuteli ja kiitti minua. Yöllä en meinannut saada unta. Jonkin aikaa valvottuani sängyssä havahduin siihen, kun Sofian puolelta alkoi kuulua peiton kahinaa. En reagoinut asiaan mitenkään, vaan teeskentelin nukkuvani ja kuuntelin hiljaa paikallani. Pian alkoi kuulua Sofian huokailua jota jatkui hetken aikaa, kunnes se jälleen vaimeni. Sofia käänsi kylkeä ja ryhtyi nukkumaan.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Vaimo ja vieras mies Nostin katseeni päivän sanomalehdestä ja katsoin olohuoneen perällä olevaa kelloa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Oranssi aito jenkki keilapaita ja aurinkolasit. Tukka oli vaalea, pitkä ja kihara. Menin baariin heti, kun laiva lähti. Olin hommannut väärät paperit, vaikka en niitä tarvinnutkaan. Juttelin baarimestarin kanssa aika kauan ja tunsin jonkun tuijottavan minua.

Otin paukkuni ja käännyin katsomaan itselleni paikkaa. Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Hän oli korkeintaan kuusikymmentävuotias, paksuilla viiksillä varustettu, tummahiuksinen, tyypillisen jenkkifilmitähden näköinen pitkä mies. Hän vinkkasi avoimeen jenkkityyliin, että käyhän pöytään kamu, ettei tarvitse yksin istua. Aikamme juteltuamme mies kysyi, oliko minulla hyttiä. Tein selväksi, ettei ollut.

Mies tarjoutui antamaan yösijan omassa hytissään, joka oli ylimmällä luksuskannella. Hän vaikutti oikein mukavalta mieheltä, joten suostuin tarjoukseen sen enempää ajattelematta. Veimme kamani miehen hyttiin ja lähdimme illallisille. Hän tarjosi kaiken, koska minulla ei ollut edes rahaa kalliisiin ruokiin ja juomiin. Olimme sopivassa kekkulissa ruokailun jälkeen ja mies ehdotti, josko olisi nukkumaanmenon aika.

Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky. Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan. Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani.

Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan. En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi. Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta.

Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta. Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni. Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin.

Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni.

Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään.

Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin. Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni.

Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella. Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja. Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain. Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten.

Tunsin hänen kätensä kyrvälläni ja taivas meinasi aueta, kun hän vatkasi esinahkaani kivikovan terskan päällä.

...

PORN ANIME SEX ESTONIA HOMO

: Meis gay saa vierasta novellit seksi

Bb naiset suihkussa gay live sex web cam Sex tube rouvan homoseksuaaliseen kalu
Miten saada gay mies ejakuloimaan hot pojat porn Sofian äänensävy oli täysin muuttunut sitten sen, kun hän oli nainut minua. Mitään sen kokoista ei ollut koskaan ollut sisälläni, enkä olisi uskonut edes voivan olla. Lampun valo muodosti meistä seinille varjot liikkuessamme. Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja. Yritin olla laukeamatta, mutta Sofian äänekkäät "Ahhhh
Meis gay saa vierasta novellit seksi Vaimoni toinen käsi oli kuitenkin vetämässä häneltä käteen pitkin vedoin. Ilta sujui yllättävän rennosti. Vaimoni lopetti hetkeksi ja naurahti. Mitä hittoa sekin teki lukiossa, en tiedä, oli varmaan aikuislukion puolella. Hän oli vahva ja hallitseva.
Meis gay saa vierasta novellit seksi 447
Meis gay saa vierasta novellit seksi 86

Video videos de maduritas videos xxx lesbiana mujeres muy peludas web cam porno rubias videos porno cratis agatha vania vodeos porno rubias hd peliculas porno asiaticas sexo hardporn xvideos sandra milka videos de maduras rubias videos viejos follando xvideos sasha grey porn follando follando anal rubias porno lesbicas xxx gratis sexo tetas grandes follando vidios putas chica desnudandose videosde sexo hd gorditas video gratis videos de mujeres maduras videos porno hd maduras follando vídeos porno lesbicas videos maduras videos porno xxx lesbianas españolas follando xxx maduritas travestis gratis lisa ann porno lesbico gratis pelis porno brutal lesbianas pelis x amater videos sexuales gratis maduras porn free videos x videos gratis lesvianas putas videos de lesbianas videos porno para mujeres muy xorras ver porno español vidios de tetas grandes actrices porno espanol porno videos porno con virgenes porno maduritas gratis videos porn porno amateur españa masaje con viejas lesbianas vidios pprno trios gratis películas porno hd amateur interracial videos sexuales gratis chupa pollas grandes melody star maduros videos porno sexo duro gratis de maduras lisa ann xxx lesbianas sexo transexuales porno con joven peliculas porno gratis chicas porno español webcams sexo anal videos tias con asiaticas sexo con asiaticas red porn videos porno asiaticas rumanas xxx pornp gratis lesbianas follando porno masajes maduras gratis follar bien videos porno porno gratis viejas tias buenas porno twinks maduritas pprno gratis putas hd videos abuelas videos free videos follar gordas culonas maduras swinger franceska jaime mujeres gratis travesti ponferrada sex porn milf lingerie actrices españolas follando en hd videos hd videos pornos travestis follando videos porno negra follando hombres chica joven tetona masturbandose follando samia duarte chicas masturvandose abuelas haciendo pajas gratis haciendo pajas de maduras gratis porno maduritas porotube porrno español gratis lesbianas vídeos porno gratia teen porn bien folladas abuela follando ribias 19 vids porn videos poro videos gratis vintage porno de sexo videos porno gratis folla a hombres blacks on blondes maduras gordas follando jovenes masajes sexo anal porno eyaculacion femenina follando videos porno tran sexo erotico video de embarazadas porno peludas porno jenna jameson xxx maduras jade kitty jane videos gratis videos gratis video porno españoles ancianas descargar gratis mujeres videos pornos video culos sexo anal gratis videos jovenes xxx videoporn casting porno zorras swingers tetona xxx videos sexo maduro español mujeres lesvianas porno de hentai 3d tias buenas videos pornos online gratis xxx en publico videos porno porno porn chat porno castellano xxx gratis negras x vintage porno free porno amateur negras peludas vodeos xxx videos porno en español porn porno con viejas video videos porno español cumlouder videos trabestis videos poro videos porno brutales x sexo trios porno bareback mui zorras peludas pareja española follando tetas porno gratis folla en la folla a su vecina xxx brutal lesbianas porno de sexo peludo videos tranxesuales xxx buscar porno mamadas lamidas de polla jesse jane anal maduritas videos de tetonas y tetonas gratis películas porno gratis negras peliculas xxx porno mujeres chicas gratis mujeres maduras follar por no culos lesbianas penes de lesvianas porno trios mejores tetas naturales follando follando ribias 19 sexo gratis porno español videos sexo con pene travestis porno masturbacion porno maduras.

con polla negra actrices del porno manga porno hentai videos porno con abuelas pono gratis trio con maduras gratis los mejores actores porno en español video porno hd 1080 porno de porno trio amateur enanos porno buen porno hentay secretarias culos gigantes chicasguarras morenas ver video de sexo anal videos porno amaters porno squirt xxx viejas videos porno videos de soltera porno masturbacion porno mujer porno mujer xxx hd teen anal porno lesbianas porno con tetas follando tetonas porno anal duro corrida anal hd videos porno actrices porno porno con maduras videos porno español gratis buenas playboy porno masaje ancianas gordas videos porno gratis videos mamadas chicas sexo video gratis videos porno en español videos porno de parejas rusas porno madura española videos ponor gratis heidi hentai gonzo porno brutal xxx tias en castellano video porno peludas xxxporno porno.

con mama porno madura chicas porno enfermeras lesbianas culazos porno tube porno en español sexo gratis de sexo gratis españolas video xxx pornp gratis ver porno libre dando por no gratis paris porn casting porno videos hombres desnudos super porno cachondas rubias peludas chinos follando hd maduros sexo videos de maduras calientes porno putas lesbianas sexso peliculas porno xxx videos pornod porno video de mujeres maduras gratis follar por el mejor video lesbianas negras gordas sofia rose videos porno porno gratis porno tetudas naturales xxx tube porno gratis porno anal duro chocho mojado porno tias desnudas follando hombres follando con mujeres maduras hentai porno videos porno tiffany star maduros xxx chochos eyaculando videos gigi love sexo maduras porn tube madelyn monroe videos porno vídeos de maduras x videos maduros abuelas videos pornos gratis ruvias 19 videos porrno gratis anal videos porno gratis follar con polla gordas videos maduras porno de follar porno españolas las mejores páginas porno hentai video porno sado videos porno de abuelas secretaria porno de negras porno free hd 1080 videos prono gratis maduras jinx maze porno lesvianas videos porno modelos pelis porno hd videos de lucía super grandes porno viejas sexo con maduras swinger porno tetas grandes videos xxl parejas follando porno gratis videos sexo peludo videos teens gordas videos poro videos putas pornoanal chicas con polla parejitas porno gratis videos porno gratis videos porno lesvianas porno de gordas sexis porno gold masages eroticos videos de travestis videos maduras hd videos gratis cumlouder vídeos gratis porno hd videos lesvianas putas gratis tias cachondas videos porno viejas gratis enanas transexual porno español porno.

con viejos ver videos maduras videos dibujos porno en castellano chica cachonda porno madura española videos lesvianas gratis vudeos xxx gratis xxx chicas porno pajas negros sexo xxx chicas exhibicionistas peliculas porno anal hd 1080 videos porno con putas japonesas video de abuelas zorras peludas lesbianas lesbianas videos gangbang rubias21 madura tube hd corridas porno pollas grandes porno poprno mujeres lisa ann hd videos bondage video pornos gratis lesbianas asiaticas rumanas xxx gorditas videos x de tetonas peliculas porno gratis sexo duro hd pornografía gratis xxmaduras películas porno mamadas porno gratis viejas muy putas videos porno viejas paris porn sexo anal morenas maduras gordas y chicas orinando sexo maduras embarazada follando follando follada coños eyaculando videos famosas haciendo el culo videos de putas x videos pornos gratis porno gratus ver porno xxx gratis tias fallando lesbianas maduras cachondas porno lisa ann porn chicas corriendose video porno de maduras jinx maze videos españoles porno español anal videos porno gorditas folladas porno sexo amateur señoras follando follando rubias x lesbianas porno en español madre hija follan superpollas porno manga porno maduras follando muy grandes actrices porno españa porno virgenes videos embarazada porno en la cocina pornotube hd videos porno gey gratis xxx pies jovenes videos porrno gratis abuelas coños peludos gratis corridasenlaboca pajas tetonas follando latex porn maduras gratis vecina xxx voyeur maduras.

cumlouder videos gratis putas xx gratis hd maduras morenas calientes viejasfollando porno eyaculacion femenina peliculas gratis videos gratis videos pornos pollas porno videos sexo en la calle orgias mature porn tube milf porn hd xxx videos porno tranxesual videos porno gratis pilladas desnudas rubias porno gratis vintage porno cocina videos de lesvianas jovenes potno porno.

Vaimoni työnsi minut kädellään selälleni sängyn päälle, ja käski minua hivuttautumaan keskemmälle sänkyä. Sofia asetui hajareisin päälleni suutelemaan minua. Asetin käteni hänen takamukselleen, joka oli pystyssä vieraamme suuntaan.

Kontallaan vaimoni yöpaita oli kohonnut ylöspäin, hädin tuskin peittäen hänen alapäänsä. Sofia suuteli minua yhtä tulisesti kuin hetki sitten ja päästi vaimeaa yninää - jotain mitä hän ei ikinä aikaisemmin ollut tehnyt. Huomasin, että vaimoni teki pystyssä olevalla takamuksellaan pientä, lähes huomaamatonta edestakaista liikettä päälläni.

Vedin Sofian yöpaitaa hiukan ylöspäin, ja annoin käteni vaeltaa hänen takamuksellaan. Hetken kuluttua Sofia nousi päältäni, ja otti kiinni vyönsoljestani. Hän veti vyön auki ja alkoi riisua farkkujani jalastani. Huomasin, että vieraamme oli samassa alkanut ottaa omia farkkujaan pois. Suljin silmäni makuullani, ja painoin pääni jälleen sängylle. Tunsin kuinka Sofian kädet kurottuivat boksereideni kaulukseen ja alkoivat vetää niitä pois jalasta.

Jäykistyneenä oleva kaluni jäi ensi alkuun kiinni boksereiden resoriin, mutta Sofia korjasi pian asian. Vedettyään alushousut päältäni vaimoni asettui päälleni asentoon, ja alkoi ottamaan minulta suihin.

Kuulin kolahduksen, kun vieraamme päällishousut vöineen tipahtivat lattialle. Nautin siitä, kun Sofia imi kaluani. Katselin vaimoni alla, kun hänen takamuksesna ja pillunsa liikkuivat edessäni.

Hän vieläkin ynisi hiukan teennäisenä, aivan kuin hän olisi oppinut maneerinsa pornoelokuvasta. En nähnyt eteeni, mutta luulin kuulevani, kun miehen alushousut tipahtivat maahan. Vaimoni lopetti suihinoton muutamaksi sekunniksi ja päästi ikään kuin hyväksyvän hyminän. Tämän jälkeen vaimoni ryhtyi ottamaan minulta yhä nopeammassa tahdissa suihin. Sofian huulet painoivat kaluani nautinnollisesti ja kiemurtelin hänen allaan. Hetken kuluttua Sofia nousi kontaltaan istumaan polvilleni päälleeni.

Hänen selkänsä oli yhä minua kohti. Vaimoni selkä oli nyt notkistettu, jolloinka hänen takapuolensa näytti hyvinkin miellyttävältä. Sofia otti tukea hiukan sängystä, ja peruutti minua kohti. Pian hänen alapäänsä oli minun päälläni, ja hän istui minun kasvoilleni. Sofia oli toisinaan tehnyt minulle tämän, tosin vain silloin, kun hän oli todella humalassa.

Tunsin kuinka veri pakkautui toden teolla penikseeni samalla kun nuolin Sofiaa ollessani hänen allaan. En kuullut kunnolla hänen reisiensä välistä mitään, mutta kuulin, kuinka vaimoni ja vieraamme keskustelivat keskenään. Olin erottavinani vaimoni sanovan sanat "vitun komea" ja "naida", mutta en mennyt takuuseen asiasta. Vaimoni painoi silloin tällöin alapäätään minua päin, jolloin välillä tuntui, etten saisi henkeä. Minulla ei ollut mitään tietoa, mitä vaimoni teki, mutta hyvin kiihottunut hän selvästi oli.

Pian Sofia nousi päältäni ja kumartui antamaan minulle suukon. Nopean ja hyvin lyhyen suukon. Tämän jälkeen hän siirtyi kontalleen ottamaan sängyn laidalla seisovan miehen luokse.

Tämä oli riisunut paitansa päältään. Hänen kehonsa oli hyvin treenattu ja lihakset erottuivat toisistaan hyvin. Olin joskus haaveillut näyttäväni siltä, mutta työt olivat tulleet urheiluharrastusteni tielle. Vaimoni katsoi miestä hetken aikaa ylöspäin, kunnes painoi päänsä hänen lantioseudulleen ja ryhtyi tekemään nyökyttävää liikettä päällään.

Vaimoni oli miehen ja minun lähellä, joten en suoraan nähnyt suihinottoa, enkä välttämättä halunnut nähdäkään. Vaimoni lopetti hetkeksi ja naurahti. Pian Sofia jatkoi poskeen ottamista mieheltä. Mies asetti kätensä vaimoni päälaelle ja silitti hiuksia huokaillen mielihyvästä.

Sofia vastasi huokailuihin hieman kovempiäänisin ynähdyksin. Katsoin vaimoani ja vierasta ristiriitaisin tuntein: Kun suihinotto oli kestänyt kolmisen minuuttia, minusta tuntui, että minun tulisi keskeyttää tapahtuma jotenkin.

Menin polvilleni Sofian taakse ja otin häntä lantiosta kiinni. Hän ei kiinnittänyt asiaan mitään huomiota, vaan jatkoi kiihkeää suihinottoa mieheltä. Sofian vaaleanruskeat hiukset, avoinna olevat hiukset heiluivat hiljalleen hänen päänsä keinuessa edes takaisin. Vieraan miehen käsi oli silittämisen sijasta jo ottanut vaimoni hiuksia nyrkkinsä sisään. Seuraavaksi asetin kaluni vaimoni sisään. Vaimoni päästi pienen, yllättyneen huudahduksen työntyessäni takaapäin hänen sisäänsä. Painoin penikseni syvälle Sofian sisään, ja vedin sen ulos hitaasti, kerta toisensa jälkeen.

Vaimoni lopetti suihinoton, mutta piti silti miehen penistä suussansa. Jokaisella työnnöllä Sofia päästi kovaa mourunaa. Lopulta hän ei voinut enää pitää miehen penistä suussaan, vaan päästi sen ulos. Mies peruutti sängyn laidalta hiukan, ja otti vehkeensä käteensä. Miehen vehje oli valtava. Ihmettelin, miten Sofia oli saanut sen suuhunsa. Yhtäkkiä minusta tuntui, että omani, keskiverto ellei hieman isompikin penis, olisi kovinkaan riittävä.

Pohdin, saisiko hän sitä edes sisään vaimooni. Eihän meillä ole edes liukuvoidetta. Olin selvästi hidastanut tahtiani naidessani häntä, näköjään koska olin alkanut itsekseni miettiä tilannetta. Vastasin kieltävästi, ja jatkoin naimista. Vieras oli alkanut hitaasti tyydyttää itseään vaimoni edessä, ja vaimoni vaikutti katsovan miehen käsityöskentelyä naimisen lomassa. Tein työtä käskettyä, ja vedin kaluni ulos hänen sisältään. Jälleen Sofia kaatoi minut selälleen, ja tällä kertaa hän asettui ratsastamaan päälleni, selkä minuun päin.

Pidin tästä asennosta hyvin paljon, sillä sain katsella vaimoni muodokasta takamusta. Nostin vehkeeni pystyyn, ja annoin Sofian sovittaa sen itse pilluunsa. Sofia peruutti päälleni, ja antoi penikseni painua niin syvälle hänen sisäänsä kuin mahdollista. Hän päästi jälleen hieman ylidramaattisen huokauksen, ja alkoi rauhallisesti nousemaan laskeutumaan päälläni. Sofia oli pitänyt hyvää huolta alapään lihaksistaan, joten asento tuntui todella taivaalliselta.

Näin vaimoni olkapään yli, kuinka mies katsoi intensiivisesti Sofiaa silmiin, ikään kuin vastatakseen tämän himokkaaseen katseeseensa. Vieraan käsi näytti yhä liikkuva hänen tyydyttäessään itseään. Sofia nosti yöpaidan pois päältänsä, ja asetti kädet C-kupin rinnoilleen aivan kuin järjestääkseen vieraallemme katseltavaa koko illan edestä. En nähnyt lainkaan Sofian katsetta, mutta olin täysin varma, että hänen katseensa oli lukittunut mieheen, joko hänen kehoonsa, silmiinsä tai kaluunsa.

Tilanne sai minut todella kiihottuneeksi, sillä en ollut enää tunnistaa vaimoani koko illan aikana. Hän oli todella kiimassa, toisin kuin pitkiin aikoihin. Olin aina ajatellut, ettei hän katselisi muita miehiä, mutta nyt minusta tuntui, että hän oli aina halunnut naida jokaista kaksilahkeista kaupungilla. Ja kaikista henkilöistä, jotka hyväksyimme ryhmäseksiin kanssamme, saimme juuri tämän miehen, joka ajoi Sofian täysin hulluksi.

Sofia jatkoi naimista päälläni. Hänen takapuolensa kohoili ja laski ratsastuksen aikana. Katsoin kiihottuneena tätä liikettä. Sofia itse vaikutti tekevän kaiken hyvin mekaanisesti - aivan kuin hän olisi halunnut saada minut laukeamaan, jotta saisi naida tuota miestä.

Hän tiesi hyvin, että normaalisti laukeaisin tässä asennossa, halusin tai en. Vaimoni huohotti kyllä kovaan ääneen, mutta tuntui kuin sen olisi ollut tarkoitus saada vieraamme ja Sofian itsensä kiimaan. Totta puhuen tuo ajatus kiihotti myös minua. Tuijottaessani vaimoni pakaroita tunsin kuinka en voisi enää pidätellä laukeamistani. Ynähtelin äänekkäästi vaimoni alla ja huohotin kovalla tahdilla.

Yritin olla laukeamatta, mutta Sofian äänekkäät "Ahhhh Kaluni sykki vaimoni sisällä samalla kun hän mourusi itseensä tyytyväisenä, aivan kuin pääsisi vihdoin itse pääruoan kimppuun. Nostin pääni, ja spermani valuivat Sofian alapäästä penikseni varrelle. Sofia nousi pois päältäni, ja jälleen kerran kumartui antamaan minulle suukon.

Ehdin hädin tuskin vastata suudelmaan huohotukseltani, kun Sofia oli jo kaatunut selälleen viereeni ja näytti sormieleellä vierastamme tulemaan lähemmäs. Vieraamme nousi sängylle kontalleen ja tuli nelinkontin lähemmäs vaimoani, todella kookas vehje jäykistyneenä. Vaimoni puri huultaan ja levitti jalkansa miehelle. Mies asettui vaimoni päälle ja peitti hänet käsiensä alle, ja alkoi antaa suudelmia tälle.

Tiesin, että vaimoni joutuisi tämän tuikituntemattoman vieraan naitavaksi, ja että molemmat heistä todennäköisesti nauttisivat siitä suunnattomasti. Ja sitten siinä välissä mies sanoi myös että hän on gay.

Ja että katseli kokoajan minua sitten hän nouso ja lähti pois sanaa sanomattakaan. Ei se nyt ihan näin olisi mennyt, mutta tämä jonkun muun käyttäjän joka otti nimimerkkini käyttöön kirjoittama lopetus voi olla tässä vaikka vaihtoehtoisena huumorilopetuksena: Kirjoitan lopun tarinan vielä tällä viikolla. Nauroin ääneen, loppu oli paras! Sofia notkisti päänsä taaksepäin, jolloin mies painoi huulensa vaimoni kaulalle ja ryhtyi suutelemaan häntä.

Mies asetti kätensä hänen selkänsä alleen, jolloinka Sofia jäi tiukkaan puristukseen vieraamme voimakkaiden käsien ja rintakehän väliin. Miehen huulet vaelsivat pitkin vaimoni kaulaa. Sofia asetti kätensä miehen selälle ja antoi sormiensa kulkea miehen leveällä ja lihaksikkaalla selällä.

Vaimoni tunnusteli miehen selän lihaksia. Sofia äänteli eläimellisesti huokaillen, kun mies puristi häntä rintakehäänsä vasten, samalla kun hän antoi pitkiä nuolaisuja vaimoni kaulalle. Mies otti kätensä pois Sofian selän alta ja nousi polvilleen. Sofia nousi makuullaan kyynärvarsiensa varaan ja katsoi suu lievästi raollaan miestä silmiin. Vieraamme otti toisella kädellään peniksestään kiinni ja nojasi eteenpäin, ohjaten kalunsa vaimoni sisään. Sofia henkäisi syvään ja sanoi: Vaimoni laskeutui taas kokonaan makuulleen, sulki silmänsä ja asetti kätensä miehen lantiolle.

Vieraamme työntyi hiljalleen eteenpäin, samalla kun hänen isokokoinen peniksensä työntyi yhä syvemmälle Sofiaan. Huomasin Sofian kasvoilta, kuinka hänen kulmakarvansa nykivät sitä mukaan, kun miehen sentit työntyivät häneen. Sofian naamalle levisi muutamaan otteeseen sponttaani hymy nautinnosta. Miehen massiivinen kalu työntyi vaimooni yllättävän helposti. Sentti sentiltä vaimoni pillusta kuului märkä litinä, kun omat spermani toimivat sopivana liukasteena sille, että vaimoni saisi vihdoin tuota miestä.

Lopulta, kun mies oli saanut työnnettyä itsensä perille asti, vaimoni päästi äänekkään huokkauksen ja solmi kätensä miehen kaulan ympärille ja alkoi suudella häntä suulle himokkaasti.

Tuntui kuin Sofia ei olisi enää huomannutkaan minua. Sängyllä oli vaimoni mielestä vain enää tuo mies. En ollut varma, halusiko hän käyttää miestä tyydytysvälineenään, vai antoiko hän miehen tyydyttää itsensä hänellä. Mies työnsi lantiotaan hiukan taaksepäin ja painautui kerta toisensa jälkeen uudestaan vaimooni. Sofia notkisti jälleen päätään taaksepäin ja avasi suunsa saadakseen henkeä nautinnoltaan. Hänen rintansa olivat painautuneet miehen rintakehää vasten ja hänen säärensä olivat kietoutuneet miehen takapuolen päälle.

Sofian äänensävy oli täysin muuttunut sitten sen, kun hän oli nainut minua. Enää hän ei esittänyt pornonäyttelijää, vaan hän nautti täysin rinnoin vieraamme kehosta, ja tämän kaiken huomasi hänen kehon kielestään: Huokaukset tulivat luonnollisesti ja eläimellisesti Sofian täyteläisiltä, punaisilta huulilta.

Mies murahteli vaimoni päällä kuin karhu, samalla kun hän teki parhaansa tyydyttääkseen naiseni. Äänekäs mouruaminen täytti makuuhuoneen ja päättyi Sofian kovaääniseen voihkaisuun, kun hän nähtävästi sai ensimmäisen orgasminsa - tämän aktin aikana tai ylipäätänsä kuukausiin. Minulla oli jalassa vaaleansiniset, ohuet, tosi kireät kesäfarkut, joiden lahkeet olivat leveät purjeet.

Oranssi aito jenkki keilapaita ja aurinkolasit. Tukka oli vaalea, pitkä ja kihara. Menin baariin heti, kun laiva lähti. Olin hommannut väärät paperit, vaikka en niitä tarvinnutkaan. Juttelin baarimestarin kanssa aika kauan ja tunsin jonkun tuijottavan minua. Otin paukkuni ja käännyin katsomaan itselleni paikkaa. Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Hän oli korkeintaan kuusikymmentävuotias, paksuilla viiksillä varustettu, tummahiuksinen, tyypillisen jenkkifilmitähden näköinen pitkä mies.

Hän vinkkasi avoimeen jenkkityyliin, että käyhän pöytään kamu, ettei tarvitse yksin istua. Aikamme juteltuamme mies kysyi, oliko minulla hyttiä. Tein selväksi, ettei ollut. Mies tarjoutui antamaan yösijan omassa hytissään, joka oli ylimmällä luksuskannella.

Hän vaikutti oikein mukavalta mieheltä, joten suostuin tarjoukseen sen enempää ajattelematta. Veimme kamani miehen hyttiin ja lähdimme illallisille. Hän tarjosi kaiken, koska minulla ei ollut edes rahaa kalliisiin ruokiin ja juomiin.

Olimme sopivassa kekkulissa ruokailun jälkeen ja mies ehdotti, josko olisi nukkumaanmenon aika. Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky. Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan.

Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani. Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin.

Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan. En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi. Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta.

Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni. Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin.

Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni.

Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin. Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä.

Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella.

Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja. Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain. Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten.

Porno pelit gay seksikauppa joensuu