Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo

erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo

Sitä ei halua rentoutuessa pitää mitään vaatekappaletta päällä kiristämässä, ja voin näin rentoutua paremmin. Ei siinä alastomuudessa ole mitään hävettävää, se on ihan luonnollista. Luonnollisesti siihen ei kuulu mitään seksiin liittyvää. Olen kertonut tästä myös miehelleni, eikä hän sitä mitenkään ihmeellisenä pidä.

Hän sanoi vain sitä erikoiseksi jos pitäisin vaatteita päällä hieronnassa. Hieronta on ihan kunniallinen ammatti, ja siihen kuuluu alastomuus. Moniko meistä naisista käy gynellä alapää vaatetettuna?? En ymmärrä miksi esim. Minäkös tässä olen ujostellut Lisää vaan kommentteja kiitos!

Minä en ole koskaan pohtinut tätä kysymystä erikoisemmin. Pitkän urani aikana olen ihan rehellisesti sanonut asiakkaille, että hieronnasta voi nauttia kaikkein parhaiten, kun on hierontapöydällä ilman rihman kiertämää. Kyllä lähes kaikki ovat sen myös huomanneet. Asiakkaille on ikäänkuin hyvä suoja se, että tietysti peitellään pyyhkeellä, jotta tulee lämmin ja hyvä olo. Jotenkin täytyy sanoa, että yhä luontevammin ihmiset käyvät hieronnassa.

Kolleegojeni kanssa keskusteltaessa, olemme todenneet, että hyvää kokovartalohierontaa on osittain vaikea toteuttaa, jos on jokin vaatekappale esim. Toinen käytännön seikka on, että jos kun käytetään hierontaöljyjä, niin ei ole riskiä öljystä vaatteille, kun on alasti.

Naiset ehkä mielummin jättävät pikkuhousut jalkaan, mutta kyllä minun naisasiakkaistakin selvä enemmistö on alasti. Minä olen kokemukseni perusteella niin kauan tehnyt työtä, ettn kiinnitä huomiota miesten vehkeisiin. Onko tämä nyt ymmärrettävissä siten että voin vastaisuudessa heittäytyä ihan ilman suurempia uteluja vapaasti vaatteitta pöydälle,sulkea silmäni ja antaa ammattilaisen murjoa itseni taas entistä ehommaksi??

Puran kysymyksesi loppupäästä alkaen. Ensinnäkin jos hieronnasta saat mustelmia, ei hieroja ole silloin täysin ammattitaitoinen. Hierojan pitää lämmittää lihakset niin, että hieronta tuntuu mukavalta.

Ei se saa olla mitään murjomista. Suurin osa asiakkaista on alasti, mutta lähes kaikki kysyvät kohteliaasti, että voinko olla alasti, saanko olla alasti tai häiritseekö se sinua hierojaa Kysyä kannattaa ehdottomasti.

Mutta noin yleensä ei kokovartalohieronta onnistu pitkissä kalsareissa. Se "murjominen" nyt oli toki vain kielikuva,en ole ottanut tavakseni ottaa lastasarjaa mukaan kun olen hierontaan mennyt Ja toki hyvät tavat kunniaan.

Minut on hierottu selkäni takia noin kertaa ammattihierojilla ja aina alasti. Ei ole koskaan tullut mitään keskusteluakaan siitä, että alasti tai vaatteet päällä. Itse ainakin olen aina ollut ilman rihman rihmaa hieronnassa. Kokemukseni hierojista on ollut, että he pitävät tätä jopa suositeltavana. Jos joskus on tapahtunut erektio, joka muuten on tahdosta riippumaton luonnonlaki, ei ole ollut ogelmaa hierojan kanssa.

Hierotessa hän saattanut nähdäkin "paljaana" olevan peniksen, mutta jatkanut hierontaa kuin ei olisi mitään nähnyt. Uskon, että me molemmat olemnme oloomme tyytyväisiä. Ja jos on tullut orgasmi, niin sekin on hoidettu hierojan taholta huomaamatta, tarjottu paperia hieronnan päätyttyä. Haluaisin vielä kertoa oman "ongelmani". Hieronnassa olen ollut housut jalassa, koska olen tavattoman herkkä.

Ikää kyllä on jo vuotta. Ongelmani onkin se, että veitikkani nousee joka kerta. Oli hierojana nainen tai mies - nuori tai vanha. En ole mielestäni mitenkään homo taipuvainen. Asennoidun niihin asioihin ihan normaalisti, ei siis mitään fobioita. Mulla onkin tosi hyvä mies hieroja, mutta en kehtaa käyttää häntä Menen siis huonommalle naiselle hierotuksiin. Tuntuu jotenkin luonnollisemmalta, että veitikkani reagoi naisen kosketukseen Koska pidän itseäni heterona ja kaikki taipumukseni viittaavat siihensuuntaan.

Mutta, mutta, kun tuntoaisti ei katso onko käsi miehen vai naisen Olen kyllä yrittänyt vaikka mitä Olen kyllä puhunut asiasta vaimolle. En kuitenkaan kertonut, että reagoin miehen hierontaan myös Vaimo ehdottikin seksiä ennen hierontaa ja sitä että siirryn mies hierojalle kokonaan! Terveyteni vuoksi hieronta olisi tosi hyvä juttu. Mutta kohta lakkaan menemästä itseäni nolottaa niin Ongelmasi on varsin erikoinen sinusta, mutta meille hierojille hyvin tuttu.

Ei se miehen herkkyys välttämättä katso ikää. Erektiohan on tahdosta riippumaton tapahtuma, ja on aivan sama kuka hieroo mies vai nainen, niin reaktio tapahtuu. En missään tapauksessa kehoita sinua lopettamaan hieronnassa käyntiä, laukeaminen on melko yleistä hieronnassa, varsinkin herkille miehille. Mistä muuten luulette ns. Siinähän on helppo ansaita rahaa, mutta se ei sitten olekaan enää hierontaa. Ensinnäkin Masa on eroa Naishierojalla ja naishierojalla.

Itse olen kirjoittanut vain tuon edellisen vastauksen. En missään tapauksessa ole mikään seksihieroja, se on kyllä kova loukkaus sinulta meitä ammattitaitoisia naishierojia kohtaan. Kannattaa miettiä mitä puhuu. Tarkennuksena totean vain, että tuo intiimihieronta ei ole eettisesti hyväksyttävää. Usein siihen liittyy myös muuta toimintaa, puhumattakaan rehellisestä ja rekistöröityneestä yrityksestä. Voisitko vastata seuraavaan kysymykseen? Siitä voisimme päätellä oletko todella koulutettu hieroja vai et.

Itse kyllä uskon muutenkin juttuihisi, mutta kuten sanottua Joillain naisilla ei ole kuin se mielessä.. Hei, ihmeekseni kosmetologit ovat ottaneet aivan luonnollisen asenteen alastomuuteen. Tai ainakin he joiden luokseen olen tieni löytänyt. Olen itse aina alasi ja kysyn ennakkoon että sopiiko se. Ei oikeat naiset ota nokkiinsa kehollisista toiminnoista. Hupsut kiihko feministit purkavat pahaa oloaan joskus näille palstoille. Mannerheim oli homo Hieroks ne sun viikset siellä kaapissa? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Itse olen mies ja siis hierojan asiakas. Minulla ei ole mitään vakihierojaa vaan varaan aina aikoja mistä milloinkin halvimmalla saa.

Minulla on se tapa, että otan heti kaikki vaatteet pois eli olen täysin alasti. Minusta se on paras koska vaatteet vaan haittaavat toimitusta, samoin riisun kaulakorun ja kellon jo valmiiksi. Hierojat ovat kiitelleet tätä käytäntöä. Mä farttasin kerran ku olin alastonmallina. Piirtäjät oli ekan vuosikurssin taideopiskelijoita ja maikkaa ei ollut. Voi jumalauta sitä hekotusta. Ihan jees muijia, oli kiva olla iloks. Olen käynyt kymmenen hierojan luona.

Vielä ei ole kohdalle sattunut sellaista, joka hyväksyisi alasti olon. Itse olisin alasti, koska se on mukavan eroottista. En silti tavoittele mitään seksiä. Kuinka yleistä loppujen lopuksi alasti oleminen mahtaa olla.

Olisiko pääkaupunkiseudulla naishierojaa, joka suhtautuisi luonnollisesti alastomuuteen? Olisi kiva olla ilman kiristäviä kalsareita hieronnassa. Tarrasin lopulta hierontapöydän laitoihin ja hän huolestui luullen että voin huonosti. Tartuin hänen käteensä ja vein sen jalkojeni väliin. Hän ällistyi niin ettei hetkeen tehnyt mitään mutta sitten alkoi estellä, yritti vetää kättään pois mutta pyysin - niin, taisin ihan ruikuttaa että vähän sormeilisi koska mulla halu ja kiihko oli kova.

Ja hän teki sen, en tarvinnut kuin hetken kun sain orkun. Sen jälkeen pyytelin anteeksi mutta hän oli ehtinyt koota itsensä ja sanoi että se oli ilo hänellekin ja sitten jo nauroimme. Olen sen jälkeen käyntieni alussa heti kertonut olenko "sillä tuulella" vai en että hän tietää varautua.

Selkäni kunto on pääasiallinen syy käydä siellä ja toisinaan hän keskittyy pelkästään siihen eli en siis aina tilaa aikaa kokovartalohierontaan. Hän tyydyttää minut sormillaan kun sitä toivon eikä ole koskaan yrittänyt mitään muuta.

Hänellä on päällään sellainen työasu etten näe tapahtuuko hänen housuissaan mitään enkä ole kokeillut koskeakaan. Hyvänolon rento olo jälkeenpäin on mahtava; parempi kuin pelkän hieronnan jälkeen.

Utelin kerran onko muita yhtä kiimaisia asiakkaita kuin minä muttei hän tietystikään kerro muista asiakkaistaan. Ellei ois niin kallista niin kävisin varmaan useammin kuin ois tarvis eli onko se tarvis vain saada orgasmi vieraan miehen aiheuttamana - siinäpä se Ei muuta kun viestiä vaan kesamies29 suomi Eilen kun olin hieronnassa,niin alko seistä kun nais hieroja hieroi mun pakaroita.

Oli vaikee olla ku kulli oli ihan kaksinkerroin, hieroja kysyikin et onko mulla huono asento kun koitin saada kalua paremmin hiukan liikkumalla, mut ei se mennyt. Sitten oli pakko ottaa käsi avuksi kun hieroja otti lisää voidetta.

En tiedä huomasko tää nainen sitä. Oli kalsarit aika pullollaan kun nousin pöydältä. Voi olla että sitten hän ainakin näki sen. Menin pari viikkoa sitten sattumalta erääseen baariin ja naispuolinen baarimikko laski minulle niin hyviä olutlasillisia, että aloin saada stondista. En tiedä huomasiko hän baarin hämärässä mutta jotten häiritse hänen työtään käännyin häneen selin ja kolme naista yritti iskeä minua, tuloksetta. Seuraavan kerran, pari päivää tuosta suoritin kahdesti yhdynnän ennenkuin menin samaiseen baariin ja vaikka siellä sattui olemaan sama naispuolinen baarimikko sain nyt juotua oluset ilman sivuvaikutuksia.

Keksin tuosta aloittajasamille oivan ohjeen. Eukkosi römpsä voi olla ihan käytössäsi ennenkuin menet hierojalle, vetäse sitä pari kertaa ja kuiskuta himon hetkellä sen korvaan että saat erektioita hierojalla niin selviää elämässäsi kristallinkirkkaita asioita saman tien. Yksin Kerroin , Jukka Pee , Mitäs kun elin alkaa seisoon ja pyrkii housusta ulos? Joko ette ole huomaavinaan, tai sitten kerrotte sen olevan epäsoveliasta. Itse käyn hierotamassa jalkani kerran kuussa, joka kerta kaluni kovana vatsani alla.

Selälle kääntyessäni varmasti näkee sen mutta ei mitään sano. Hieronnan jälkeen kalsarit kiimalimassa. Käyn eräässä urheiluhierontaopistossa hierottamassa. Tämä ei ole tullut esiin ko. Jos tuntuu että on kovin herkkänä niin vaarana on että erektio yllättää tai ainakin alkaa orastaa.

Tosin etureidet olivat sen verran jumissa että niitä oli hiukan kivuliaskin availla hieroen, joten pelkoa erektiosta ei ollutkaan. Tilanne ei tosiaan liity mihinkään pervoiluun tai paljastelunhaluun, vaan kosketus herkillä alueilla saattaa aiheuttaa tahdosta riippumattomia reaktioita. Joita toki koitan välttää, olisi noloa nousta pöydältä penis jäykkänä tai jos stondis olisi käväissyt hieronnan aikana.

En tiedä kummalle nolompaa, minulle vai hierojalle, tai olisiko nolompaa jos hieroja olisikin tyttö.

: Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo

Seksi homo foorumi suomen seksi Haluaisin vielä kertoa oman "ongelmani". Mistä muuten luulette ns. Uskon, että me molemmat olemnme oloomme tyytyväisiä. Osuin joku aika sitten Suomisivustolle samoissa merkeissä ja kerroin kokemukseni: Hänellä on päällään sellainen työasu etten näe tapahtuuko hänen housuissaan mitään enkä ole kokeillut koskeakaan. Ei se miehen herkkyys välttämättä katso ikää.
Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo 984
Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo Minä olen kokemukseni perusteella niin kauan tehnyt työtä, ettn kiinnitä huomiota miesten vehkeisiin. En ole mielestäni mitenkään homo taipuvainen. Voit vaikka sanoa, että olet niin herkkä ja kysyä häiritseekö se hierojaasi? Erektiohan on tahdosta riippumaton tapahtuma, ja on aivan sama kuka hieroo mies vai nainen, niin reaktio tapahtuu. En tiedä kummalle nolompaa, minulle vai hierojalle, tai olisiko nolompaa jos hieroja olisikin tyttö.
GAY PANOSEURAA KÄYRÄ PENIS 755
Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo Treffit tampereella klitoriksen nuoleminen homoseksuaaliseen
Erektio hieronnassa eroottinen hieronta naiselle homo

NYRKKI GAY KALUSSA THAI HIERONTA LAUTTASAARI

Hierojana tietää että kun nainen haluaa orgasmia joskus jopa tahtomattaan. Olen kertonut tästä myös miehelleni, eikä hän sitä mitenkään ihmeellisenä pidä. Mutta, mutta, kun tuntoaisti ei katso onko käsi miehen vai naisen Asiakkaille on ikäänkuin hyvä suoja se, että tietysti peitellään pyyhkeellä, jotta tulee lämmin ja hyvä olo. Ei se saa olla mitään murjomista. Hän tyydyttää minut sormillaan kun sitä toivon eikä ole koskaan yrittänyt mitään muuta. Pikkupöksyissähän ei olekaan niitä pitkiä lahkeita,joten niistä ei siis ole semmoista haittaa. Itse ainakin olen aina ollut ilman rihman rihmaa hieronnassa. Eli lyhyesti alastomuus on epäolennainen seikka, mutta luonnollinen hieronnassa. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. En missään tapauksessa ole mikään seksihieroja, se on kyllä kova loukkaus sinulta meitä ammattitaitoisia naishierojia kohtaan.

TS HOMO DATING SIHTEERI TAMPERE