Homo penis pumppu taka kalu

Joo, leikkaamalla saadaan helposti se 5cm lisäpituutta, tosin silloin esinahka "lyhenee" koska mulkku pitenee, ymmärrätkö mitä meinaan? Joo ja tottakai päivittäisellä 30 min venytyksellä voidaan saadakin sentti vuoteen, eihän se kulli mitään luuta ole. Mutta yleensä noin laitteet ostetaan juuri "naatiskeluun" ja hauskanpitoon, ei niinkään kehittämiseen. Jos sun oma katkarapusi ei kasva niin ei se sitä tarkoita ettei muillakaan kasva.

Mistä sinä tiedät mihin tarkoitukseen kukakin noita laitteita ostaa Mutta tutustu biologiaan, niin huomaat että mulkku on aika tiivistä ainetta, ei sitä ole helppo venyttää, lisäksi alipainepumpussa mulkku useimmiten "seisoo" ja se tekee kasvattamisesta vielä hankalempaa, lerppakullia nyt voisi ehkä saadakin venytettyä. Lääkäri ei voi pidentää sitä, sen kiinnikkeitä vain irroitetaan etuosasta jalkoväliä ja se vain näyttää sen jälkeen pidemmälle, mutta hyötypituus ei kasva Oikeastaan leikkaus tapahtuu seuraavasti olen tuturunut aiheeseen muuaalla kuin com päättäisellä nettisivulla Jos olet siis itse poika, niin tunnustele joskus sun seisovaa mulkkua, niin huomaat että se alkaa sieltä peräaukon kohdalta, eikö vain?

Mutta leikkauksessa siis siirretään mulkkua ulospäin noin 5cm ja perseen kohdalta tuo tyhjä kohta täytetään jollain impalntilla tms. Mutta parasta on että itse "mulkkuun" ei tule yhtään viiltoja. Tosin jos mulkku pitenee esim 5cm, mutta esinahka ei, niin silloinhan sen tietää ei esinahka mene enää niin eteen kun on kulli kovana, eikä löysänäkään. Tosin itselläni on esinhaka niin pitkä että saan kivikovanakin vedettyä sen täysin terkan päälle, "suppuun" joten minulle tuo pidennysleikkaus ei tuottaisi ongelmaa, muutakuin se että tietty tonne "välilihaan" jää muutam arpi Mutta totta, mulkku ei pitene, se vain tulee enemmän esiin.

Kuinka kivikovaa esinahkaa liikutellaan? Aika moni ei halua mennä minkään valtakunnan leikkauksiin Leikkauksen jälkeen pitää mulkkua pidellä kun kipeetä pillua pitkät ajat kun taas venytyslaitteen kans voi nussia vaikka joka päivä. Taidan tietää biologiasta enemmän kuin sinä ja varsinkin seksivälineistä. Oikeastaan leikkauskessa ei itse "mulkkuun" tule mitään jälkeä, eli "mulkunvarressa" ei huomaa mitään eroa. Ja totta, ei se mulkku luuta ole, kyllä siihen voi sentin vuoteen saadakin, jopa se että pitäisi mulkkua "kovana" päivässä noin 3 h riittäisi venytykseen pidemmäpäälle, onnitusikohan toi jollain lääkkeellä.

Sun läppäs on ihan täyttä diipadaapaa Tajuatko sää mistään mitään. Et ainakaan peniksen kasvatuksesta. Ja tottakai sitä voi pitää stondiksen yllä 3 tuntiakin, tarpeeks vaan pilleriä naamariin. Jotkuthan väittää että homoseksuaalisuus on mielisairaus Olet varmaan myös sitä mieltä, että ne pumput on ok, missä on sellainen pallo, eli alipainetta tulee vain kun pallo pullistuu "omalla voimallaan" eli ei juuri lainkaan. Ja se mitä kerroin pidennysleikkauksesta, ja venytyksestä on totta. Ainut jos pidentäisin kullia, niin silloinhan ei siellä "perseen seudulla" olisi "tavaraa" lainkaan vaan ainostana joku täyte, joten uskoisin että silloin "takaapäin ottainen" ei tuntuisi seksuaalisessa mielessä juuri miltään.

Ja homoiksi ei synnytä, ruveta tai sairastuta, sellaiseksi muokkaudutaan pikkuhiljaa. Ja totuus on se että ei se kulli kasva muutakuin leikkauksella siinä se ei oikeasti tosiaan pitene, tulee vaan enemmän hyötykäyttöön tai sitten venytyksessä, eli pumpulla, venyttimellä tai pitämällä yksinkertaisesti sitä kovana, pitkän aikaa. Ja noi jutut miten pumput aiheuttaa pahaa vauriota voi jäättää ihan omaan arvoon kokonaan, taitaa sama taho tehdä noita tutkimuksia, kuin mikä totee ruiskerusketukset hengenvaarallisiksi ja ties mitä.

Toisen etuhan on aina toisen tappio. Jep, on moniakin pillereitä mitkä pitää kovana tuntikaupalla Näitä pillereitä saa seksikaupastakin ilman mitään reseptejä eikä tarvi ulkomailta tilata "vigaroita". Tuosta venytyksestä sen verran että siinähän miehen sukupuolielin EI ole stondiksessa. Laitteita on monenlaisia ja osalla on tehty kliiniset testit ja hyväksynnät on kyljessä. Tottakai pumpullakin saa vaurioita aikaan kun käyttää väärin, ihan kuten vaikka porakoneellakin.

Ei se ole laitteen vika jos käyttäjä on tyhmä. Sapettaa tälläset asiantuntijat täällä, jotka ei tiedä mitään. Vähän kun ollaan homoiltu niin kuvitellaan tietävän kaikki seksistä ja seksivälineistä. Homoiluhan ei ole kovin luonnollista mutta siinähän sitten leikitte perhettä ja jatkatte sukua.

Hmm, laitappa lerppa kulli pumppuun esim 20 minutiksi ja ota pois, voin taata että pois ottaessa jöpöttää ja kunnolla Hmm, sä olet ilmeisesti niin idiootti ettet erota venytintä josta puhuin, koska puhuin venytyksestä pumpusta en puhunut pumppaamisesta.

Ei kaltaisesi kanssa jaksa vääntää rautalankaa kun olet melko pihalla asioista. Jaa, nytkö meinaat että kulli tietää jopa sen mikä sitä venyttää Koita nyt ääliö jo tajuta että venytin ja pumppu ovat täysin eri asia.

Ei sen kärsän tarvi mitään tietää, mutta ne laitteet toimivat täysin eri metodilla. Venyttimet todellakin toimivat kasvatuksessa mut pumppujen kans on vähän niin ja näin ne nyt lähinnä toimivat potenssi ongelmien kans ja mukavina muuten vaan leluina, jolla saa hetkellisesti mahtavuutta vehkeisiin. Ei se penis mihinkään sillä vielä kasva että stondaa, kuten sinä kuvittelit Venytin venyttää mulkkua "pidemmäksi" ja alipainepumppu pakottaa mulkun "itsensä" pumppaan itseään pidemmäksi ja paksummaksi.

Ja totta, alipainempumppu antaa ehkä tunnuksi "jykevyyttä" kulliin, mutta taatusti oikealla käytöllä voi saada sentin pituutta lisää ja paksuuttakin hieman, eihän se mulkku ole mitään luuta, joten kyllä se vennyy, ei nyt päivässä eikä parissa. Ja mittaa mulkkusi löysänä, ja sen jälkeen kivikovana? Taatusti siis jos pitäisi mulkkua "kivikovana" esim 3 tuntia päivässä, niin taatusti näkyisi kasvua jo kuukaudessa, mutta monilla ei mulkku seiso edes jokapäivä, ja silloinkin kun seisoo niin vain 20 min.

Sä olet niin huippuluokan asiantuntija joten antaa olla. Miehen sukupuolielin on paisuvaiskudosta, joten ei se pelkästään stondiksella isommaksi veny muuta kuin sen hetken kuin stondaa.

Eli lisä stimulaatiota se tarvii tavalla tai toisella. No jos omaat kullin, tai esim poikakaveri kullin, niin mittaa se löysänä ja sitten kovana? Vaikee sanoo esitätkö tyhmää vai oletko ihan oikeesti? Kyllähän se vehje erektiossa lähes aina on pidempi mutta erektiot eivät kasvata penistä mitenkään muuten kuin erektion ajaksi Niin, samaten jos pidät vehettä pumpussa viisi minuttia päivässä et näe tulosta.

Mutta kyllä se kulli venyy kun se on erektiossa usko pois, mutta tulosten saamiseen ei riitä se 4 min päivässä vaan esim 3 tuntia päivässä, koska erektio venyttää kullia. Laitahan linkki tutkimukseen jossa osoitetaan että mainitsemasi 3 tunnin luonnollinen erektio kasvattaa vehjettä siis muutenkin kuin sen stodiksen ajaksi.

Jos linkkiä ei löydy niin oletan että keksit asiat omasta päästäsi. Ihan sama missä kukin on töissä Jotenkin tuntuu että sinä olet peruskoulussa ala-asteella. Ei tarrtte, koska jo 13v poika tietää sen että kulli venyy kun se on kovana. JA eikös venyttäminen sitä kasvata, kuten olet väittänyt, ei se kulli tietä mikä sitä venyttää, pumppu nyt käy lähinnä tilapäiseen "turvottamiseen" mutta ei niinkään venyttämiseen.

Tiedätkö sellaisen pitkulaisen ilmapallon joista väännellään erilaisia elukoita? Voidaan ajatella että se olisi kulli, tyhjänä 10cm pitkä täysnäisenä 50cm No laita palloon joku paineensäädin mikä pitää paineen saman esim 3 tunnin ajan, ja katso onko pallo pidempi sitten 3 tunnin päästä. Taitaa olla, koska se paine venyttää sitä itse itsessään.

Laita nyt vaan se linkki, koska muuten sua ei uskota. Fakta asiasta löytyy aina tutkimustietoa. Ja sitten se venytyslaite: Katsos kun venytyslaitteessa se miehen elin EI ole edes erektiossa Leiki sä vaan ilmapalloilla Useita venyttimiä sen sijaan on tutkittu lääketieteellisesti jo todettu niiden toimivuus.

Ilmapallo ja miehen paisuvaiskuidos tuhansine hermoratoineen lienee hiukan eri asia. Potenssilääkkeillä saa helposti useita tunteja kestäviä erektioita eikä silti norsun kärsää näy käytön seurauksena Lääkätiede ei niistä ainakaan tiedä mitään. En markkinoi mitään venytintä ja on ihan jokaisen oma asia mitä ostavat tai ovat ostamatta. Kunhan kerroin mitä milläkin laitteella saa aikaan. Niin kulli venyy kun se on kovana, eikö vain? Meinaatko että kulliin tulevassa liittimessä on joku paineensäädin joka kasvattaa veren tulon kun se on "oikeen kokoinen" Ja usko pois, ei kulli tiedä venyttääkö se itse itseään tai joku kone.

Luulo ei ole tietoa 1. Juu, tavallaan se venyy kun paisuvaiskudos täyttyy, mutta sillä ei ole mitään tekemistä kigulin kasvatuksen kanssa On ehkä vuosisadan typerin väite jankuttaa täälä että erektio toimii sukupuolielimen kasvatus metodina.

Lääketiede ei ole väitteestäsi tietoinen, joten kirjoita väitöskirja jne. Kohta sun naama on Time lehden kannessa ja tienaat satoja tuhansia pitämäälä luentoja tästä tieteen mullistavasta löydöstäsi. Muista käyttää mainiota ilmapallo vertaustasi.

Lääkeditedettä voisi kiinnostaa myös se, että mistä kulli tietää mikä sitä venyttää ja siten tietää pitääkö kasvaa "pysyvästi" tai ei. Aika naurettavaa toi sun juttu, mutta eihän sun pointti olekaan muutakuin myydä eurolla sitä väänelty henkari kuminauha viritelmää Ja usko pois, kyllä jos kulli olisi esim 3 tunia päivässä kovana, alkaisi sitä kasvua pikkuhiljaa näkymään, koska ei se kulli voi tietää mikä sinä venyttää, ei millää.

Voi sinä äidin pikku hölmöliini. Hauskoja nuo sun teoriat. Lääketiede ON tutkinut useita venyttimiä ja niitä käytetään hoidoissa. Ei sen pippelin tarvi mitään tietää se vaan venyy siitä joka toimii. Erektio on pippelin normaali luonnollinen tapahtuma ja se EI toimi pippeliä kasvattavana asiana. Venyttimiä käytetään hoidoissa korjaamaan esim liika käyryyttä mutta ne tehoavat myös pituuden kasvatuksessa.

Erektio EI toimi minään kasvatusmetodina. Kerrohan missä viestissä minä yritän jotakin myydä????? Jos minä jotain myisin niin kai kertoisin mistä niitä saa? Näitähän myy sadat eri liikkeet Nyt kun linkitätät jonkin tiedon lääketieteellisestä julkaisusta jossa väitteesi näytetään toteen niin uskon heti. Usko nyt jo että esim potenssilääkkeillä vehkeen saa seisomaan jopa päiväkausiksi mutta kukaan ei ole tullut kertomaan että siitä olisi alkanut kärsä kasvamaan pituutta.

Alkaa hieman kiinnostaa että mikähän sun koulutus on ja oletko päässyt peruskoulusta edes läpi kun väität noin tyhmiä. Otin tästä ruudunkaappauksen ja laiton facebuukkiin kiertoon jotta ihmiset näkee kuinka tyhmiä suomen maan homppelit on. Ota se mittanauha käteen, mittaa mulkkusi löysänä ja kovana? Usko siis pois, kyllö kullin venyttäminen "sisältpäin" esim 3 tuntia päivässä tuo aivan varmana tuloksia siihen pituutteen Pitäiskö muuten itse näyttää miten teen 4 eurolla vastaavan venttimen kuin mitä sitä kauppaat eurolla?

Tää on jo varmaan kymmenes kerta kun sulle pitää jankuttaa täysin sama asia. Kyllä pippeli on isompi kun se on erektiossa verrattuna lepotilaan, muuta ei kukaan ole asiasta väittänytkään Tälle sinun sisältäpäin venyttämisellä ei ole mitään todistetta tieteessä eikä missään muuallakaan ainoastaan sinun oma pähkähullu teoriasi.

Kuten olen moneen kertaan sanonut niin potenssilääkkeillä saa stondiksen jopa päiväkausiksi mutta eipä siitä pippeli kasva vaan paluu normaaliin mittaan tapahtuu. Tottakai me täällä ohjelmointi firmassa myydään muovinpaloja perseeseen Yritätkö kenties vaihtaa puheenaihetta kun sun lapselliselle teorialle ei löydy koko ihmiskunnasta ainoatakaan todistetta vaikka maailmassa on tutkittu jopa sittisontaisten paritteluvietti.

Luulis että tämä sinunkin teoria löytyisi jostakin kirjallisena julkaisuna???? Tiedätkös kun viagra on jo keksitty sekä cialis Harmi vaan kun sun älytön teoriasi ei toimi. Joko olet löytänyt sen linkin sinne lääketieelliseen tutkimukseen tai ihan mikä vaan todiste muu kuin oma lapsellinen ininä. Heitäppä poika pari nappia Viagraa huuleen niin kyllä sojottaa vaikka mitä ajattelisit tai nukkuessa. Tulokset ovat kova panetus, punaiset posket, lievä päänsärky, tuntikausia sojottava elin, mutta EI pysyvää pituuskasvua paisuvaiskudoksessa.

Hmm, kummaa vehe se mulkku, tietää venyttääkö se itse tai venyttääkö sitä ulkopuolinen laittee si Jotenkin hausoja nää "joo ei se veny sjos se itse venyttää itseään, se vaatii ulkopuolista lähdettä" Edelleen, mitä mulkulle tapahtuu kun se seisoo kasvaako se, tai venyykö se? Luulo ei ole tietoa 2. Ei se sukupuolielin tiedä mistään mitään mutta todistetut faktat tietää kuinka sitä venytetään ja erektio EI kuulu niihin.

Sulla ilmeisesti tulee siis jokaisen stodiksen jälkeen aina lisää mittaa pippeliin Voisitko jo jakaa jonkun tieteellisen julkaisun joka todistaa sun väitteen? Sinullako tapahtuu jotenkin toisin? Harvoin törmää näin yksinkertaiseen ihmiseen kuin sinä olet.

Asiassa on kyse siitä että toimiiko joku vai ei. Luepa tämä niin ymmärrät vähän enemmän erektiosta ja ihmisen paisuvaiskudoksesta. Ei pumpullakaan saa mulkkua loputtomin venytettyä, kuten ei myöskään erektiolla. Mutta ota, ota se mitta käteen ja katso mitä kullille tapahtuu kun se tulee kovaksi, venyykö se tai ei Ja kulli pyrkii erketiossa ollessa ksvamaan isommaksi, eli se venyy kokoajan, mutta tosiaan tulosten saaminen edes pientn tulosten vaatisi jotain 3 tunnin kovaa mulkkua päivässä, ja ei mulla seiso päivässä ku korkeintaan 10 min.

Samaten jos käyttää sun venytintä 10 min päviässä, ei varmana tule tuloksia "Puhelet kuin kasvatus ois jotenkin siitä kiinni tietääkö pippeli jotain vai ei Minulla sitäpaitsi seisoo helpostikin monta tuntia yhteen soittoon ja potenssilääkkeillä vaikka koko päivän mutta se on useimmiten turhaa. Voisitko vielä kertoa että mistä olet tämän 3 tuntia saanut päähäsi? Miksi juuri 3 ettei vaikka 2 tai ?? Ei mulla ole venytintä, sä olet paranoidi.

Venytintähän kehoitetaan käyttämään jopa tuntia päivässä. Normaalilla terveellä miehellä seisoo helposti 3 tuntia päivässä yölliset erektiot joita saattaa olla päälle enemmänkin kuin toiset 3 tuntia. Olisiko se selitys siihen että kaikilla muilla on isompi mela kuin sulla. Luulo ei ole tietoa 3. Kyllä mulla seisoo miltei joka päivä sen 3 tuntia kun laskee mukaan yölliset erektiot. Sä et äsken "huomannut" kertoa että mistä tämä 3 tuntia tulee Laitahan nyt linkki siihen tutkimukseen tai edes ihan mihin vaan kirjoitukseen jossa tämä erektion pippeliä kasvattava homma todennetaan Ehkä sä sitten tykkäät pienestä melasta Sehän on jo miltei impotentti.

Kyllä terveellä miehellä seisoo helposti useamman tunnin. Alatko huomaamaan että aina ne omat teoriat ei ihan kauheen järkeviä olekaan.. Ehkä sun kannattais varatakin se lääkäri tuolta nuppitohtorilta. Ei tartte linkkiä Jokaisen kotona on mittanuaha, mittaa löysä mulkku ilman että venytät sitä mihinkään, ja sitten kova, venyykö se tai ei, eli kasvaako pituus, kyllä tai ei?

Eli mistä mulkku tietäisi "jaahas nyt oon täydessä koossa, enempää en saa koittaa isommaksi venyä" Aika neurettavaa hei noi sun mainoksesi Ja tottakai se palaa saman kokoiseksi sne jälkeen kun löysyy, niin palaa myös silloin jos sitä pitää 10 min sun venyttimessäs, ei taatusti kasva 10 minutissa milliäkään.

Et kertonut vieläkään mistä se 3 tuntiasi tulee?? Et varmaan laitakaan linkkiä koska sellaista ei ole. Eli pysyvää kasvua EI tule. Jaahas, mistähän se mielenvikainen nyt puhuu?

En ole mitään mainostanut. Jos osaisit lukea niin venyttmessä pitääkin olla moooonta tuntia melki joka päivä jos tahtoo tuloksia.

En tiedä sitten venyttäisikö 8 tuntia todella kovaa erektioo joka päivä Ja koska todisteita EI ole,niin sitä EI tapahdu.

Ei kukaan ole kuvitellutkaan että 10 minuutissa mikään kasvaisi. Se venytin on aika rankka laite ja erektio on sen rinnalla lasten leikkiä, joten siinä lienee syy miksi toinen venyttää ja toinen ei. Tiesitkö muuten että pippelin saa venytettyä pidemmäksi löysänä kuin erektiossa. Kyseessä on 2 täysin eri metodia ja toinen toimii paremmin kuin toinen.

Luulo ei ole tietoa 4. Kun olet niin kovasti puhunut tuosta kuminauhaviritelmästä ja väittänyt sen vastaavan tälläista euron venytintä. Niin nyt voitkin sitten kertoa sen toiminnan ja vertaa sitä vaikka Andropenis venyttimeen jota myydään suomessakin alle euron. Eli paljasta nyt millanen tämä sinun henkari-kuminauha viritelmäsi on ja selitä kuinka se vastaa CE-Sertifikaatin saanutta Andropenis venytintä.

Sähän sanoit että se on yhtä hyvä. Se henkari kuminauha on juurikin tuo mainostamasi laite, pannaan vaan hieno nimi, ja valkopartaisen lääkärin kuva suosittelemaan sitä, niin menestys on taattu: Onko sulla joskus ollut käsissäsi tuo laite?

Aika kaukana henkari kuminauhasta Mahtaa olla pirun hieno laite. Sä oot ihan totaalinen paaskan jauhaja joka vois painua sinne mihin aurinko ei paista. Sitten tarvitaan linjapihdit http: Sä saatat jopa ihan vakavissasi väittää että sä askartelet tuosta vastaavan laitteen kuin andropenis.

Aika hauskaa että sä löysit linkit näihin muttet siihen pippelin sisältäpäin kasvamis teoriaasi etkä siihen 3 tunnin sääntöösi. Tiedän kyllä että leikkauksella saa vehjettä pullautettua muutaman sentin. Sen leikkauksen voi tehdä itse tällä http: Ja siitä kalliista valkopartaisen lääkärin tekemästä leikkauksesta säästyneet rahat voi sitten käyttää andropenis laitteeseen ja ostaa lopulla rahalla vaikka homopornoo tai itselleen jonkun pikkupojan kehitysmaasta..

Alat vaikuttaa hieman sekavalta. En tartte linkkejä, mulla on silmät päässä ja oma kulli, joten niillä näen että kullini venyy kun se on kovana: Ja oikeasttaan kullinpidennysleikkausta ei kannata tehdä itse, koska leikkaus on kuitenkin melko iso, vaikka itse kulliin ei kosketakaan lainkaan Kulliin saa hieman siis hieman lisää pituuttaa kun sitä venyttää, venytti sitä sitten SUN henkari kuminauha, erektio tai alipainempumppu.

Mutta voitko jatkaa laitteesi mainostusta jossain muualla? Luulo ei ole tietoa 5. Sulla on varmaan silmät joilla näet myös että pippelisi palautuu sen stodiksen jälkeen täysin samoihin mittoihin Ja andropenislaite sun mielestä kannattaa tehdä itse??

Luuletko että oon töissä anropenistehtaalla Mistä sä tiedät toimiiko edes adrolaite?? Eli sä puhut p. Niin, mutta venyykö se kulli erektiossa tai ei? Mutta kerro mistä kulli tietää "jaahas nyt ollaan täydessä koossa, ei saa enää laittaa painetta etten rupea venymään". Törkeää kielenkäyttöä, valehtelua sekä puhutaan 13 vuotiaiden "seksuaalisuudesta". Luulo ei ole tietoa 6. Minäpä kerron miksei stondis kasvata pippeliä kuin erektion ajaksi. Syy on yksinkertainen ja lääkäri kertoi sen: Pippeli on paisuvaiskudos jonka on tarkoituskin venyä kun veri pakkaantuu elimeen Lääkäri kertoi ettei ihmisen mikään muukaan ruumiinosa saa pysyvää kasvua verenpaineella aikaan.

Sellasta se biologia on. Nämä venytinlaitteet joita on useita erilaisia toimivat kuten afrikkalaiset heimotkin venyttävät jäseniään. Se vaatii kovaa fyysistä venytystä kuten renkaat kaulassa ja mitä kaikkee näitä on. Pippeli tietää täyden kokonsa siitä että mitta loppuu!

Se on niin fiksu elin ja paljon fiksumpi kuin sinä älykääpiö. Mikään ei mee jakeluus vaikka kymmenen kertaa selittää Aijaa, että peniksessä on sellainen "paineensäädin" että se tietää "jaahas, nyt on saavutettu 0,5 baaria, nyt ei saa enää lisätä painetta lainkaan, vaikka paine laskisi mulkku venyisi lisää ei painetta saa lisätä" Eli usko pois, kyllä se kulli "pyrkii" kasvamaan isommaksi kun on erektio päällä, jos kulliin menisi aina "vakiomäärä" verta, niin silloinhan Android Peniksellä venyttelyn jälkeen kulli olisi aina vain puolikova kun veri ei riittäisi kokonaan.

Tosin mulkku ei seiso 3 tuntia päivässä, ja nopeita tuloksia varten vaadittaisi varmaan 8h erektio. Kyllä, laskimosuonet toimivat paineensäätimenä, koska muuten tulisi kuolio. Veri täyttää paisuvaiskudoksen juuri sen vaativan tilan mukaan. Et taida oikein ymmärtää biologiaa. Kyllä pippeli seisoo helposti yli 3 tuntiakin päivässä, mutta sillä ei ole merkitystä koska ihmisen verenkierto ei pysty saamaan pysyvää kasvatusta aikaan.

Mistä hatusta vetelet näitä tuntilukuja? En ole puhunut mitää 13 vuotiaista. Älä nyt, eikös 13v pojat ole juuri niitä ihanimpia? Eli ei ole mitään hyötyä venyttää kullai isommaksi, koska sinne menee aina vain x määrä verta ja jos kulli pitenee se ei seiso enää niin kovana: Ja tuntiluvut tulee siitä, että 10 min erektio, siinä missä 10 min Androidin käyttö ei myöskään tuo tuloksia, siitä olet varmaan samaa mieltä Ja kerro ihmeessä millä mulkun saa seisomaan väh 3h päivässä.

Luulo ei ole tietoa 7. Taaskaan et oikein ymmärrä. Tottakai sydän pumppaa verta siihen paisuvaiskudokseen niin paljon kuin sinne mahtuu. Yleinen tieto on että todella isokokoiset pippelit saattavat seistä hieman heikommin, mutta kyseisiä jättejä on todella vähän. Terveet elämäntavat parantavat potenssia. Suurin osa potenssiongelmista johtuu päästä Jep, ei 10 min mihinkään riitä, kasvatit sitten kaulaa tai pippeliä.

Lisäksi on olemassa pistoksia suoraan pippeliin jotka lienee se radikaalein vaihtoehto. Sen lisäksi on hyvin yleistä että terveellä miehellä on erektio yöllä joka saattaa kestää useita tunteja.

Kome tuntia kestävä rakastelusessio ei ainakaan tämän näytön takana olijalle ole mitenkään harvinaista. Nuorempana niitä oli toki useammin ja ilman mitään apukeinoja. No itse tykkään nuorekkaista pojista, johtunee siitä että itse olen vain cm pitkä ja ei ole juurikaan karvoitusta paitsi tietty söpön lyhyt tukka, kulmakarvat, käsi- ja jalkakarvat Mutta en minäkään mitään 10 vuotiaita todellakaan siedö.

Mietippä sitä ja koita päätellä miten se siellä pippelissä toimii. Sinne ei nyt vaan tule niin kovaa painetta verenkierrolla että pysyvää venytystä tapahtuisi Asiasta EI ole mitään näyttöä miltään tieteen alalta Luuletko sä olevasi jotenkin fiksumpi kuin biologit, lääkärit ja koko lääketiede? Sä olet pelkkä jankuttava kakara joka ei kirveelläkään myönnä olevansa väärässä vaikkei mitään näyttöä ole puheidesi tueksi.

Aijaa, että mulkuuun ei tule painetta, mutta silti se on usein "kivikovana" kummaa. Eli tuntien venytys päivässä kuukausien ajan, tuo tuloksia. Luulo ei ole tietoa 9.

On siellä verenpaine joka ei kovin hurja ole. Migäli runkkaa käteen kertaa päivässä niin penis voi kaksinkertaistua sadasti päivässä On monta tapaa runkata mitä keinoa käyttää? Kyrpäs ei siitä kasva vaikka tekisit ja söisit mitä tahansa. Se on ja pysyy sen kokosena minä se on aikuisen eikä siitä minnekkään suuntaan muutu muullaku leikkauksilla joita en suosittele.

Eikä sen koon kanssa ny niin kauheen suurta merkitystä oo. Tosin tupakointi voi lyhentää sitä jopa sentillä. Mitä helvettiä sen penikseen tulee haava sun kannatta vetää käteen niin kauan kunnes tulee seksi tunne niin silloin se kasvaa sentin ehkä kk.

Totta vetämällä todella kovaa se kasvaa n 2. Ei vittu ole olemassa mitään penisruokavaliota! Muutenhan kaikki maailman miehet olisi syömässä vaikka sitä paprikaa. Se on täysin geeneistä kiinni minkä kokoiseksi se kasvaa, joten unohda nämä peniksen kasvatus missiot ja keskity johonki järkevämpään. Just näin, kompensoi sitä jotenki. Koeta hankkia vaikka rahat joilla ostaa se mersu tai bemari, eiköhä naiset sit oikeen tunge sun ympärilles.

Kiinnität tiilen narulla penikseesi, niin eriköhän se veny. Koolla ei ole merkitystä, kun muistaa hyväillä partneria tarpeeksi ja hyvin vaikka orgasmiin asti ja sen jälkeen tuskin on mitään sanomista vehkeen koosta.

Ei minullakaan ole 20cm molo haarovälissä ja kummatkin osa puolet ovat olleet tyytyväisiä ja olen seksuaalisesti aktiivinen ja hiema ylipainoinen. Mee iha mille vaa pornosivulle ja selaa muutama video sitku näät penis enlarge mainoksen clickaat sitä ja teet niinku käsketään. Ei pitäs mennä kauaa et semmosen löydät. Itekki huomasin kuinka moni tietää et mulla on pieni penis ku aina välil tuli sähköpostiinki viestei. Ja voin sanoo et kyllä toimii.

Ruokavaliolla ei ole merkitystä. Mutta, jos olet vielä nuori. Mitsu gt vr4 jättää bemarit Hepin koolla todellakin on väliä. Jokaiselle naiselle kalun koko on tietyllä alueella merkittävä Kookas elin myös tuntuu naisen sisällä paitsi fyysisesti myös henkisesti huomattavasti paremmalta kuin keskiverto elin tai sitä pienempi.

Megakokoiset kalut on asia erikseen. Nyt on siis kyse kalun koosta sillä normaalilla alueella. Sillointällöin naisen suusta kuulee "ei sillä koolla niin väliä ole" kommentin, mutta kyllä se tuntuu olevan vain diplomaattisen ja kiltin luonteen aiheuttama vastaus. Ja todellakin elimen koon kasvattaminen on mahdollista. Venytäviä keinoja ei kannata käyttää, sillä yleensä pituus kasvaa paksuuden kustannuksella. Googlettakaa vaikka intialaisten hörhöjen touhuja.

Niillä voi olla 30 cm ohut narukalu. Unohtakaa myös kaikki pillerit ja litkut. Unohtakaa leikkaukset, sillä niiden lopputulos voi olla järkyttävä Unohtakaa ilmapainepumput, sillä nekin saattaa aiheuttaa isoja tuhoja. Moni on varmasti tietoinen Bathmatesta ja muista "kylpykavereista". Vesipumppu on ainoa järkevä tapa kasvattaa heppiä, ja sen toimivuudesta ei ole kahta sanaa. Itse ostin Bathmaten Sen jälkeen olen ostanut erimerkkisiä vesipumppuja 4 muutakin. Aloitin pienimmällä pumpulla ja nyt käytän yhtä kookkaimmista Goliath.

Koonmuutoksesta kertoo hyvin se, että nyt kun olen itseäni kehuskellen laittanut heppini kevyessä erektiossa aloituspumppuun, niin pumppuun ei mahtuisi just ollenkaan enää vettä. Aloittaessani urakan tunsin jopa masennusta kun katsoin säälittävää nykeröäni siinä pumpussa. Olen käyttänyt pumppua puolen vuoden jaksoissa lähes joka kerta kun käyn suihkussa. Sitten pieni tauko ja taas puoli vuotta pumppaamista. Useimmiten pumppasin kipurajalle asti, mutta pienen vamman takia sitten jatkoin hieman kevyemmällä alipaineella.

Punaisia pilkkuja tulee yleensä aina ja kivespussien ylin kohta välillä kipeytyy kun sillä on taipumus imeytyä putkeen. Ja se vamma tuli n. Ilmeisesti liian innokkaan pumppaamisen takia tuli hepin melkein juureen oikealle aika iso ja kipeä paukama ja paniikki oli melkoinen. Lääkäriin oli pakko mennä kun pelkäsin kuolioita ja impotenssia ja vaikka mitä.

Vamma oli lievä kudosvaurio liian kovasta alipaineesta. Paisuvaista ympäröivään kalvoon tuli useita pieniä repeämiä. Silloin jouduin pitämään pidemmän tauon ja vähitellen vaurio parani. Pieni kohouma siitä jäi mutta siitä ei ole haittaa. Siitä lähtien olen pumpannut pikkuisen kevyemmin. Olen ottanu kuvia hepistäni per kuukausi puinen timpurin viivotin vieressä. Kun Heti kun saan uuden tietokoneeni kasattua, alan koostamaan siitä samankaltaista montaasia, kuin olette nähneet esim kun joku on ottanut kasvokuvan esim.

Siitä näkee sitten hyvin miten koko on muuttunut. Videoon tulee myös vuosien mittaan ottamaani liikkuvaa kuvaa, että ei tarvii epäillä photoshoppailuja. Julkaisen videon ainakin xhamsterissa, redtubessa ja vastaavissa. Siinä on sitten epäilijöille ja trollaajille todistetta. Olen todella tyytyväinen että aloitin projektin ja että olen jaksanut kärsivällisesti treenata. Nyt on helppo hymyillä kun ei tarvii enää hävetä sitä nykeröä. Olen myös ympärileikattu, joten heppini oli mulle todella iso ongelma.

Edellinen kertoi aika kattavasti, mutta muistaa pitää vielä sekin että ne jotka aloittaneet tupakoinnin tai polttanut murrosiässä on yleensä pienmpi kalu. Tänä on todettu, kun kaksosia tutkittiin ja toinen poltti ja toinen ei. Aina oli isompi kalu sillä joka ei ollut polttanut nuorena. Itse aloitin 5vuotta sitten piimän sivelyn mahalarvoilleni ja päivittäisen paskomisen, muutos on ollut huomattava.

Pölyimuri on hyvä pumppu.. Peniksen varren kummallakin puolen on ns. Geenit vaikuttavat kuinka suuret paisuvaiset on saanut.

Toki pienessä määrin voidaan näitä venyttää, mutta haittana on että paisuvaiseen tulee kudosvaurioita ja arpeutumia. Juuri arpeutumiset vaikuttavat myöhempään seisokkiin, koska veri ei pääse vapaasti kulkemaan paisuvaisiin ja seisokista tuleekin vähän veltto.

Kumman valitset, kivikovan pienemmän tai velton vähän suuremman, jolla ei voi kunnolla tehdä sitä työtä mitä varten luoja on sen Sinulle antanut. Toki kusemiseen ei se vaikuta. Älä myöskään usko noita kaikkia lupauksia kokosi muuttumisesta. Tupakka aina vahingoittaa penistäsi. Itselläni on melko lyhyt penis mutta mietin vain kuinka vittuttavaa voi olla jos omistaa plus 30 sentin peniksen ja paskalla ollessasi kyrpäsi lilluu vedessä johon olet juuri paskonut: Kannattaa vedä sitä ylös päi ni kyl tää homma toimii:.

Taas tyhmiä liikentees, Kuule työnnä se löylykauha perseesee nii hyvä tulee. Kermaviili menee suoraan tyveen. Pään kasvattaminen kiinnostaa enemmän. Onko teillä hyviä vinkkejä, miten saan kalloani suuremmaksi? En halua kuulua pienikalloisten joukkoon, vaan liittyä suurikalloisten joukkoon, josta kylmis paljon puhuu.

Ite suosittelen es enerfiajuomaa vähintään 2-litraa päivässä niin alkaa kikkeli kasvaa. Luin itte tos aikasemmi noit blogeja ja yks yllätti suuresti.

Harvardissa oltii tehty tutkimus mite eri ruokavaliot vaikuttaa eliöihi. Kokeesee tuli mukaa 80 hiirtä joista puolille syötettii kaikkee rasvast paskaa ja toiselle puolelle iha tavallist vanilja jugurttii. Jugurttii syöneet hiiret sai todennetusti paljo kiiltävämmä turki. Mut mikä siinä kokeessa oli kaikkei silmiipistävää, nii se ett mm uroshiirillä oli kasvanu kivesten koko 15 prosenttii normaalista hiiren koosta.

Naaraspuolisille hiirille todettii kans runsaammat hedelmällisyys mahollisuudet. Tää oli enemmänki vastaus niille joilla mielestää o pienet kivekset. Syökää jugurttii, jotakuinki purkki päivässä ja kattokaa tuloksii viiko pari pääst.

Voin luvata ja vannoa että ruokavaliot tai muut erikoisniksit eivät siihen vaikuta. Tällöinkin voit kompensoida sitä opettelemalla nuolemaan naistasi hyvin, jolloin peniksesi koolla ei ole mitään väliä. Se myös kasvaa yhä, sillä oletan että olet yhä nuori.

...

: Homo penis pumppu taka kalu

Homo penis pumppu taka kalu Makea kalu amatööri alastonkuvat gay
Homo penis pumppu taka kalu Mutta tutustu biologiaan, niin huomaat että mulkku on aika tiivistä ainetta, ei sitä ole helppo venyttää, lisäksi alipainepumpussa mulkku useimmiten "seisoo" ja se tekee kasvattamisesta vielä hankalempaa, lerppakullia nyt voisi ehkä saadakin venytettyä. Sitten kokemuksia Pysyvästi mulkkua ei tuolla saa suurennettua, ainostaan leikkauksella on mahdollista saada noin 5cm lisäpituutta Itselläni on todella, todella, todella tiukat "pussit" joten joskus ne jää ikävästi pumpun alle, ei tunnu kivalta. Sinuna olisin enemmän huolissani siitä että erektiosi kestää sen 10min kuten kerroit. Luulis että tämä sinunkin teoria löytyisi jostakin kirjallisena julkaisuna???? Kannatta kokeilla useampia malleja ja ajan myötä sitten suosikit löytyvät. Sähän sanoit että se on yhtä hyvä.
Seksitreffit homo hierontaa alastonsuomi tunnukset Jos minä jotain myisin niin kai kertoisin mistä niitä saa? Kyrpäs ei siitä kasva vaikka tekisit ja söisit mitä tahansa. Älä nyt, eikös 13v pojat ole juuri niitä ihanimpia? Edellinen kertoi aika kattavasti, mutta muistaa pitää vielä sekin että ne jotka aloittaneet tupakoinnin tai polttanut murrosiässä on yleensä pienmpi kalu. Venyttimet todellakin toimivat kasvatuksessa mut pumppujen kans on vähän niin ja näin ne nyt lähinnä toimivat potenssi ongelmien kans ja mukavina muuten vaan leluina, jolla saa hetkellisesti mahtavuutta vehkeisiin. Mutta kerro, kerro ihmeessä millä perusteella erektio ei kasvata kullia, miksi se ei muka venyttäisi kullia?
Homo penis pumppu taka kalu 527
Hieronta homoseksuaaliseen myyrmäki laihdutusjuoma Suomi sex teen homo sex vids

Homo penis pumppu taka kalu

Putas gratis lesvianas jovenes chicas buenas tetas buenas folladas chicasguarras mejor porno español gratis haciendo pajas sexo gratis tias con tetas muy gordas pollas peliculas xxx culos gigantes folladas chochos eyaculando videos porno gratis porno asiatico porno transex gorditas guapas desnudas casting porno gratis vidios porno sado videos pprno videos porno x rubias 18 anal en la playa tetona natural tias con maduras xx porno maduro ver video porno duro corrida anal cunnilingus porn pov porno hd porn chicas sexo brandy aniston follar mamadas porno lesbico hombres maduros follando xxx rubia xxx rubias cachondas xxx en tetas grandes eyaculaciones femeninas anal morenas videos españoles sexos gratis casting sexo con enanas peliculas pornos travestis porno maduras mangas hentai xxx gratis samantha bentley tetona grandes xxx hd peliculas xxx videos amateurs gratis en playas nudistas videos de solteras follando xxx videos porno asiatica corridas follando italiana follando en la calle tios buenos follando embarazada videos chicas 19 sexo xxx peliculas porno gratis amater follando duro videos maduras viejas follan chicas porno masaje porn maduras pajas videos porno españolas gratis coumlouder secretarias rusas porno de maduras lesvianas gratis porno castellano follar gratis porno.

con peliculas xxx gratis amater tube chicas sexis desnudas poprno milfs porno. con gorditas cumlouder vidios gratis porno duro gratis sexso gratis porno duro sexo peludas videos porno con videos gratis porno follando por el coño buscar videos pornos españolas peliculas porno en español gordas pollas negras maduras videos de porno porno maduros xxx abuelas follando gratis pornstars hd videos es.

con camara oculta xxx videos xxx gratuitos alexia texas follando tube milf porn 18 anal maduritas.

Homo penis pumppu taka kalu

Gratis 19 squirt video porno actrices videos de travestis tetas muy guarras putasxxx porn bdsm follar mamadas gratis rubias peludas seso grati como follar por el amor follando videos porno de lesbianas teniendo sexo amateur tetas muy zorrras páginas porno africanas videos masaje anal paginas porno sexo gratid gorda follando mucho porno gratis heidi hentai video de sexo videos culonas pollas grandes xxx morenas ver video porno espanol videos porno porno intercambios de negros trios x porno abuela maduras amater follando amigas lesbianas chicas cachondas porno follando viejos gordas masagerooms porno amater xxx japonesas porno france porno de nacho vidal en castellano cunilingus videos de putas rubias videos x trios videos porno gratis xoxos peludos desnudos free videos de despedidas de sexo trios hd primera vez anal porno mamadas 18 años 70 video amateur porno español mujeres viejas follando despedida de lesbianas tias en la calle latinas indias follando sexo gratis en la folla a hombres follando maduras sexo videos x videos xxx enana follando gordo follando abuela maduras con su hija putas gordas maduras calentorras tori black videos sexo grtis xxx videos porno playa lamidas de folladas videos maduras tetonas porno fiestas petardas cumlouder porno x españoles videos porno espanol videos demaduras brasileñas follando de bdsm porn videos porno grati tori black porn 18 porno porno de lesbianas gratis los mejores páginas porno gratis tias buenas desnudas porno francesas webcam videos porno sexo con virgenes xxx orgia swinger sex toro pprno gratis porno lesbicos videos porno duro vintagexxx videos porno perras calientes poeno español travestis gratis descarga de maduras foyando porno interracial madura con videos de maduras porno hd enanas coño mojado xxx follar en la playa fetichismo de putas hd porn porno gratis videos gratis enanas porno en la playa videos de mujeres negras enormes naturales follar por el culo videos transexuales videos xxx masaje anal hd videos pornos en español hd 1080 porno mature porn xxxporno cumlouder videos x gratis vidios de parejas porno.

cumlouder videos porno sado porno español video porno videos porno gratis hentaies porno amateur gordas gratis de porno pornstars famosas gordas porno español gratis nacho vidal anal porno masajes maduras con porno gratis películas porno de guarras gratis porno sexo en la cocina secretarias rusas porno videos deporno doble penetracion paris hilton porn tub casting porno trio xxx videos porno gratis beso negro follando porno viejas sexo gratis paginas pornos gratis cumlouder xxx porno español pelis x porno gratis trios polla videos pprno gratis porno videos ver videos pono duro porno para chicas con pene videos maduros abuelas follando pornstars hd porn travestis españolas fontanero follando maduras videos porno intercambio de travestis maduras gratis sexo cam porno viejas lesbianas vidios eroticos maduras x-art gratis en español videos porno fuerte madres cumouder amater casero maduras gorditas videos porrno español mujeres tetonas desnudas actores porno asiatico porno gratis maduras amater tube hd pareja amateur pollas videos porno manga follar viejas gordas desnudas madre y tetonas folladas duras videos gratis chicos follando joven tetona follando follando masage rooms 18 videos cumloader xxx lesbiana maduras cachondas xxx follando negra culona superguarras anal extremo super mamada lesvianas desnudas lesbianas ver videos pornno casting porno analporn sexo gratis en la calle latinas cachondas videos cumlouder casting porno en la playa video gratis videos porno peliculas pormo alexis texas hd viejas negras gordas follando porno interracial chicas desnudas polla larga videos porno porn tube hd potno gratis porno español hd porno castingcouch-x videos cunnilingus mangas porno xl tube videos follando mujeres calientes videos porno bueno follar por culo porn tube peliculas porno gratis porno amateur xxx hd hd pornografía gratis hentai hardcore se folla a su hija porno español de culonas follando pajas gratis enanas peliculas porno africanas lesbico maduras super tetas perfectas coños peludos guapas follando videos viejas gratis video de lesvianas calientes gratis de guarras gratis peludas descargar gratis videos porno español tias buenas desnudas zorras videos gratis videos lesbianas porno porno gratis putas masaje y gordas follando interracial mujeres videos x sexo transexuales sexo vidios porno porno videos maduras gratis sexo duro sexo transexuales porno negro xvideos sandra milka mujeres corriendose follando de lesbianas películas pornográficas gratis videos ñorno xxx hentai hardcore hentay porn tube videos pornos gratis travestis sexo xxx videos porno pov videos por no culos jovenes calientes vídeos de pies jovenes video mamadas cachondas porno con sexo transexuales follando tios follando vídeos porno striptease xxx publico mamas cachondas maduritas garganta profunda porno en español de lesbianas follandose al fontanero tetona follando madre spanish porn videos porno español webcams sexo caliente sexogratis maduras pajas transexuales follando porno masturbacion femenina rubuas 19 amater es.

cumlouder vídeos eróticos gratis porno gratis famosa follando tube mujeres maduras morenas chica xxx porno trios amateurs tetona masturbandose pareja joven follando poeno español porno gratis para follar de travestis follando videos pornos español porno maduras pajas sexo porno cocina videos lesbianas porno con joven porno casting xx videos gais follando actrices porno asiatica casting español porno español hd nenas putas squirt xxx japonesas xxx trio amateur ashton pierce follar abuelas gratis follando video porno española follando videos porno trios porno gratis páginas porno trio streaming porn party porn playboy xxx tetas porno españil bajar porno xxx videos bareback mejores tetas tias con embarazadas sexo peludas vídeos porno de masajes eroticos de gorditas folladoras comiendo coños peludos ver video sexo gratis pelicula porno de putas chica porno follando a su hija sexo xxx trio con videos gratis dora la playa vídeos de lesvianas jovenes videos porno 18 años follada negras folladoras porno de abuelas franceska jaime videos embarazada follando al fontanero tetona masturbandose culos gratis comics porno gratis de xxx cumlouder porno chinos follando con maduras gratis de porno masturbacion videos lesvianas cosplay babes porno gratis sexo porn 18 orgias lesbicas xxx gratuitos porno homosexual peliculas porno hd abuelas anal en la despedida de casa cachonda sexo grati video porno xxx porno videos porno gratis tetonas chicos maduras video videos gais follando videos porno de enanas porno abuelas follando sexo jovenes rubuas 19 videos deporno doble penetracion vaginal videos las mejores culos grandes videos follando xxx videos deputas follando abuelas melani rios videos ponor gratis xxmaduras super grandes porno viejas gordas videos lesbianas besandose porno caliente xxx amater xxx publico videos sasha grey ver peliculas porno en playas nudistas porno gratis vudeos porno lesbianas porno chicas negras maduras calentorras tori black videos pornos gratis videos porno gratis follar con tetas grandes ancianas putas xxx morenas peliculas xxx 18 años pornostar tube xxx porno de maduritas porno hd tias buenas mamadas maduras porno lesbianas fetichismo pies porno en hd porno bbw triple penetracion anal videos de ancianas los mejores paginas de viejas porno gratis maduras porn videos porno gratis españoles xxx folladas por no petardas tube milf porn videos porno de camara oculta xxx cumloader xxx faking sexp gratis sexsogratis muyputas pirno español polla transexual tube videos de maduras tube hd potno porno con embarazadas porno con videos gratis videos cunnilingus videos porno duro joven porno de lesbianas porno aleman gratis peliculas porno gratis folladas videos de despedidas de lesbianas videos folladas chochos eyaculando porno.