Suomi24 posti fi seksiseuraa homoseksuaaliseen naisista

suomi24 posti fi seksiseuraa homoseksuaaliseen naisista

Hän innostui siinä kehuskelemaan ulkonäköäni ja pyytelemään luokseen. Sanoin, että hutsunako minua pidät.. No EEEN, enhän minä hutsujen kans alkaisi No mitä sinä kanssani sitten tekisit, kysyin Pidettäis hauskaa ja tekisin sinulle oikein hyvän olon, saataisiin kumpikin nauttia hyvästä olosta Ja olipa mies hölmähtänyt. Tein naisena johtopäätöksen, että täytyy olla paljonkin tällaisia naisia olemassa, kun tällä tavalla tullaan tyrkyttämään.

Ja on yhtä paljon sitten vähintäänkin tällaisia urpoja hemmoja, jotka ottavat jonkun, jonka saavat , keinoja kaihtamatta. Jollekin muijalle riittää vähäinen mielistely ja kehuskelu, muutama paukku tms. Se mies oli varmasti sellainen, joka ei saa muilta kuin lutkilta. Sinulla on kunnollisena naisena varmasti vaikea ymmärtää niitä halpoja lutkia, jotka lähtevät miehen mukaan kun tämä vähän jaksaa lässyttää mukavia.

Älä huoli, en minäkään sellaisa naisia ymmärrä. Naisella saa olla niin paljon seksikumppaneita kuin niitä on. Aivan sama onko ollut kerran tai kaksi viikossa aina eri mies, kunhan on hoitanut asiat vastuullisesti. Jos kaksi aikuista harrastaa seksiä molemminpuolisen mielihyvän tähden - niin ei se ole keneltäkään pois, eikä kukaan menetä rahaa tai kuole. Siinä ei pitäisi yleisestikään kenellekään kolmannella osapuolella mitään valittamista. Itseäni yleisesti vituttaa kun erityisesti ollaan tuomitsemassa naisia heidän seksuaalisuutensa tähden.

Tehdään johtopäätöksiä ja yleistyksiä heidän omanarvontunnostaan ja uskollisuudestaan - jotka eivät perustu mihinkään muuhun kuin naisia alentavaan seksuaalikulttuuriin ja miesten neandertalinaikaiseen lisääntymisajatteluun. Neitsyen kanssa voi nääs siittää todennäköisemmin omia jälkeläisiä.

Asiat eivät kuitenkaan mene näin ja pitäisi miesten ja naisten ymmärtää hillitä omia tunteitaan järkeä käyttäen. Jos on hankkiutunut raskaaksi parikin kertaa ja saanut klamydiatartunnan, silloin on eri tilanne. Silloinkin on valistus tarpeen - ei tuomio. Tietysti yhden yön suhteessa, jossa miehen tavoite on itsekäs, on ymmärrettävissä että tätä ei pätkän vertaa kiinnosta naisen neitsyys Sillä ei ole paljonkaan merkitystä minkä näköinen tai luonteinen nainen on, kunhan hän antaa miehille.

AINA löytyy miehiä, jotka ovat valmiita harrastamaan seksiä, vaikka nainen olisi ruma, lihava ja huonosti pukeutuva. Kyllä, moni mies on niin epätoivoinen ja seksin perään. Jos nainen voi laittaa nettiin ilmoituksen jossa hakee seksiseuraa, eikä hänen tarvitse edes mainita mitään ulkonäöstään saadakseen siihen kymmeniä, jollei satoja vastauksia. Jokainen nauttikoon niin usean kumppanin kanssa kun siltä tuntuu, vastuullisuus on se mikä merkitsee!!! Olen ihan aikuistenoikeasti vuotias mies.

Minua vaan harmittaa kun puhutaan tasa-arvoyhteiskunnasta, mutta sitten jotkin pienet asiat, kuten seksuaalisuus ja siihen liittyvä käyttäytyminen ei joudu edes kyseenalaistetuksi.

Naisten oikeuksia seksuaalisuuden kohdalla tallotaan, koska me miehet emme pääse testosteronimme ja laumanjohtajavaistomme ylitse. Tämä menee myös toiseen suuntaan. Naiset keskenään puhuvat siitä, kuinka miehet ovat huonoja sängyssä, eivät tule ajatelleeksi, että seksi on miehille vaikeampaa kuin naisille. Pitäisi pystyä heti lennosta tietämään miten juuri tähän naiseen kosketaan ja pystyä jyystämään tunnin laukeamatta itse ja samalla tuottaa itselleen tyydyttävä seksikokemus.

Jotkin naiset jopa odottavat miehellä vain ottavan eteen kunhan nainen ottaa housut pois ja ei puhuta sanaakan miehille annettavasti esileikistä. Tässä on korjaamista puolin ja toisin, mutta jostain syystä itseäni ärsyttää enemmän oman sukupuoleni harjoittama naisten sorsiminen.

Tämä on mennyt niin pitkälle, että olemme jopa saaneet naiset ajattelemaan samoin. Sanat lutka ja tuhma- tai kilttityttö eivät oikeasti tarkoita mitään. Ne eivät viittaa mihinkään konkreettisiin asioihin vaan ovat sovinistisia ilmauksia, joita käytetään luokiteltaessa naisten seksuaalista käytöstä arvoasteikolla. Jenkeissä sinusta tulisi hyvä asianajaja vaikkapa pedofiileille.

Kai osaat puolustaa myös heidän sekusaalisuuttaan. Naisen "seksikumppanien määrällä" on suora vaikutus naisen ihmisarvoon sillä nainen ei harrasta seksiä vaan jakaa pillua. Nainen joka jakaa pilluaan ei omaa ihmisarvoa. Sinä puolustat pillunjakamista vain siksi, että itsekin saisit joskus. Myönnä pois, että kyllä sinäkin lutkia halveksut.

Haluaisitko todellakin vaimoksesi tai edes tyttöystäväksesi naisen, joka on jakanut pilluaan puolille kaupungin miehistä. Etkö ymmärrä, että myös lutkan kanssa seurusteleva mies saa osakseen halveksuntaa.

On todella hyvä, että suurin osa naisistakin ymmärtää mikä on lutka, ja tekee kaikkensä että eivät itse olisi sellaisia, vaan kunnollisia naisia jotka ymmärtävät pillun olevan heidän kallein aarteensa, joka on tarkoitettu vain yhdelle miehelle. Nainen, joka antaa pilluaan muuten kuin rakkaudesta yhdelle miehelle on halpa lutka ilman ihmisarvoa.

Ihmisarvo tarkoittaa sitä, että on ihminen eikä kastemato. Ihmisarvon omaavalla ihmisellä on ihmisoikeudet tai ainakin pitäisi olla. Kai teidät mitä ihmisoikeudet tarkoittavat? Ja sen puuttuminen merkitsee sitä, että tätä ihmistä ei tarvitse kohdella ihmisenä. Ja kun sanon, että nainen ei harrsta seksiä vaan jakaa pillua niin en halua provosoida vaan avata ihmisten silmät. Katson myös, että pilluaan jakanut nainen on luopunut ihmisarvostaan. Minusta on uskomatonta, että sanot olevasi uskovainen ja puolustat silti lutkia.

Eikös siellä raamatussakin sanota, että seksi kuuluu vain avioliittoon. Mitäs se uskontosi sanoo lutkista, eipä taida Jumalakaan niistä tykätä. Entäpä oma kumppanisi, montakos "seksikumppania"hänellä on ollut ennen sinua? Tuo puolen kaupungin kanssa paneminen oli vain retoriikkaa, sitä ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti niin kuin hyvin itsekin tajusit. Saanko muuten esimerkkejä siitä, miten olen vaihtanut mielipiteitäni naisista viime viikkojen aikana?

Etiikka ja moraali voivat olla muuntautuvia, mutta lutka on aina lutka kävi miten kävi. Ja vaikka homoseksuaalisuus onkin hyväksytty, niin se ei tarkoita sitä että lutkat pitäisi hyväksyä. Ja muista, että kaltaisesi jakamisen suosijat olette vähemmistö, suurin osa miehistä ja naisistakaan ei hyväksy lutkia. Ei tarvitse sotkea kunnollisia naisia ja miehiä heihin. Olen sitä mieltä, että ihmisellä on velvollisuus kertoa suhteen alussa kumppanilleen, onko ollut monta kumppania vai vähän, sillä kunnolliset ihmiset eivät välttämättä halua kumppanikseen itseään jakanutta ihmistä.

Eli lutkailkoot lutkat keskenänsä. Ajatuksesi irtoseksistä ovat melko kivakat. Oletko koskaan miettinyt miksi tämä on sinulle niin tärkeä asia?

Jos ryhdyt listaamaan asioita, jotka menevät vikaan kun ihminen harrastaa yhdenillansuhteita, kuinka paljon konkreettisia asioita löydät? Entä jos seurustelisit naisen kanssa, jolla on ollut useita seksikumppaneita, onko se sinulta pois? Miten se vaikuttaa siihen miten mukava tämä ihminen on? Mitä tarkoitat kunnollisella ihmisellä? Miten seksikumppanien määrä vaikuttaa ihmisen kunnollisuuteen?

Miksi juuri kumppanien määrä on oleellinen, eikä esimerkiksi yhdyntöjen määrä? Löydä itsestäsi ne tunteet ja ajatukset, jotka aiheuttavat tämän kärkkään, perustelemattoman vihan ja kerro meille, mitä löysit. Korjataan siis se ensin. Seksin ei pitäisi olla vain panemista, sen pitäisi olla paljon muutakin. Irtosuhteissa taudit leviävät, sillä kortsu ei suojaa täysin.

En haluaisi itselleni parisuhteesta tautia vain siksi, että se toinen on jakanut itseään ja tökännyt munansa kaiken maailman lumppuihin. Tulevan mieheni on oltava sellainen, joka ei halua itseään jakanutta naista. Irtosuhteita harrastavat myös pettävät helpommin. No, vastaus selvinnee tuosta vähän alempaa.

En ota miestä joka on tökännyt munansa ties minkäläiseen baarista mukaan lähtevään sutturaan. Miehellä on oltava vaatimustasoa. Myöskään miehen yhden yön lutkilta keräämiä pöpöjä en halua itselleni. Mies pystyisi tällöin myös pettämään helpommin.

Tottakai seksikumppanien määrä kertoo ihmisestä kts. Se on kynnyskysymys suhteessa. Haluan miehen joka ei halua yhden yön suhteita vaan parisuhteen. Onneksi sain viimeksi tänään kuulla yhdeltä ihmiseltä, että sellaisiakin miehiä on, jotka eivät halua yhden yön suhteita eivätkä naista joka on niitä harrastanut! Kuulin myös että mies on saattanut kokeilla yhden yön suhdetta ja todeta, että "ei enää ikinä Jos ihmisellä on ollut vain yksi kumppani, niin yhdyntäkertoja on tullut paljon, mikäli kyseessä on pitempi suhde.

Sitä kunnollisuutta ei siis mitata yhdyntäkerroilla vaan kumppanien määrällä. Mutta esimerkiksi, jos on ollut muutamia yhdyntöjä, joista kolme ekaa tapahtui yhden miehen kanssa ja neljäs toisen, niin silloin ihmisen kokeneisuutta mitataan enemmänkin näiden yhdyntäkertojen määrällä kuin kumppanien määrällä, sillä jos joku heittää vain että on ollut kaksi kumppania, niin silloinhan se voitaisiin käsittää vaikkapa kahtena suhteena, jolloin kokemusta on siis huomattavasti enemmän verrattuna neljään yhdyntään.

Heidän ei ole pakko kelpuuttaa seksuaalisesti holtittomasti käyttäytynyttä ihmistä. He saavat itse päättää millaisen kumppanin haluavat ja millä perusteilla kumppanin valitsevat. Siksi on aina saatava tietää, monenko kanssa ihminen on ollut aikaisemmin. En ota mitään jätettä. Kunnollisten ihmisten ei tarvitse huolia itseään jakanutta ihmistä, tämän sinä varmaan ymmärrät.

Parisuhdeseksi ja irtosuhdeseksi ovat vain eri ulottuvuuksia seksissä minun mielestäni. En petä suhteessa ollessani, ja tunnen myös muita irtosuhteita harrastaneita, jotka ovat uskollisia suhteessa ollessaan. Olen usein harmitellut ihmisten ahdasmielisyyttä täällä kotosuomessa. Seksi on aikuisten ihmisten välistä nauttimista ja leikkimistä ja meidänm biologinen vietti.

Mikä siinä on niin kummallista, että siitä pitää tehdä noin iso asia ja jopa ihmisarvon määrittäjä? Sitä paitsi on eräitä tauteja, joita ei niin vain lähdetä testaamaan ja joita ei voida parantaa.

En petä suhteessa ollessani, ja tunnen myös muita irtosuhteita harrastaneita, jotka ovat uskollisia suhteessa ollessaan" Mutta monet irtosuhteita harrastaneet pettävät helpommin. Kai ymmärrät, että ihminen joka kokee irtosuhteen vastenmielisenä, ei ainakaan voi pettää.

Ja mikäli huomaisin, että minulla on hiv, välttäisin luonnollisestikin sen levittämistä kaikin keinoin. Ovat siis tällä tavoin sitoutuneempia suhteeseensa. Itse pidän "kokeneita" luottettavampina, mutta jokainen tehköön oman arvionsa ja valintansa. Ja viestieni pointtihan oli tuossa alun perin lähinnä se, että kunnollisilla miehillä ja naisilla on oikeus saada valita sellainen kumppani, joka ei ole harrastanut yhden yön suhteita.

Ei ole pakko huolia itsensä jakelijaa. Nuo lutkat ilman ihmisarvoa voivat olla hiljaa. Sitten lisäsit siihen, että tämä on miehille ok, vain naisten pitää olla seksuaalisesti pidättyväisiä.

Sen jälkeen lisäsit tämän ihmisarvo jupakan ja uusimpana olet alkanut esittää, että naiset ovat lutkia, koska seksuaalisesti nainen on määräävä osapuoli ja voi päättää harrastaako seksiä vai ei ja näin on kunnes jokaista baarissa olevaa miestä kumartaa piiri kiimaisia, halukkaita naisia. Tämä on ristiriidassa sen kanssa, että olet maininnut miehen olevan määräävä osapuoli parisuhteen seksielämässä.

Kaikki tämä taas on ristiriidassa sen kanssa, että usein väität, ettei naisilla ole seksuaalisia haluja kun välillä taas sanot, ettei naisilla SAA OLLA seksuaalisia haluja. Näissä kulttuureissa sukupuolilla ei ole merkitystä yhteisössä eikä mitään vastaavaa sanaa tunneta. Lutka on länsimaalainen sana, jolla asetetaan naisen seksuaalinen käytös jollekin arvoasteikolle, johon emme aseta miehiä.

Olet väittänyt, että lutka ei ole mikään mielikuvitusolento vaan maailma on lutkia täynnä. Lutka kuitenkin omienkin sanojesi mukaan on nainen, jonka seksuaalista käytöstä "lutka" - sanaa käyttävä mies ei hyväksy. Aiemmin olet sanonut, että pilluaan jakanut nainen on lutka ilman ihmisarvoa, nyt sanot, että pilluaan jakanut nainen on luopunut ihmisarvostaan. Omien sanojesi mukaan hän on siis luovuttanut ihmisoikeutensa pois.

Entäs miehet keskenään samoilla linjoilla. Yleisesti on tiedossa, että homoseksuaaliset ihmiset ovat seksuaalisesti avoivempia ja kokeilunhaluisempi.

Heidän ei myöskään tarvitse huolehti ehkäisystä, ainoastaan tautien välttämisestä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja mielestäni lutka ei ansaitse ihmisoikeuksia. Lutkaileva lesbo on yhtä paha kuin lutkaileva heterokin. Enemmistö ihmisistä ei hyväksy raiskaajiakaan tai pedofiilejä. Pyydät siis määrittelemään veitsenterävän rajan sanalle lutka?

Se raja on mahdototnta määrittää, koska naista täytyy arvioida aina tapauskohtaisesti. Sanotaanko vaikka, että nainen joka, on antanut yli neljälle miehelle koko elämänsä aikana on lutka.

Ja kaikki yhden illan jutuissa tai muuten helposti antaneet naiset ovat lutkia. Nainen saa antaa vain pitkässä parisuhteessa ja tällöinkin hänen on oltava varma,että mies rakastaa häntä ja on hänen pillunsa arvoinen. Aikaraja tähän voisi olla vähintään puolen vuoden seurustelu, mutta silloin miehen täytyy olla todella hyvä naiselle. Mutta näitä tapauksia täytyy katsoa aina tapauskohtaisesti, aivan kuten esim. Selkeää rajaa on mahdoton etukäteen vetää. Jos naisella on seksihaluja, niin hän ei saa elää niiden mukaan, koska munaa haluava nainen on lutka.

Ai miksi on lutka? Siksi koska yhteiskunta näkee asian niin ja se on ihan oikein. Tämä oli sitten argumentti eikä slogan. Ei se yksinkertaisesti tarvitse mitään muuta perustelua. Sen sijaan mies saa kyllä haluta panna, se on miehen etuoikeus ja tämäkin aisa on yhteisön määrittämä normi eikä sitä ole todellakaan tarvetta muuttaa.

Pillun jakamisen tulee aina olla tuomittava teko. Ja perustelut tälle ovat yhteiskunnassa vallitsevat käsitykset. Todisteita en voi tässä suoralta kädeltä esittää, että enemmistö on puolellani, mutta voit tehdä testin ja kysyä vaikka 20 ihmiseltä ei lutkilta mitä he ovat mieltä pilluaan jakavasta naisesta.

Olet ehkä huomannut, että jopa osa naisista tällä palstalla ei hyväksy lutkia. Väität, ettei pillun jakamisesta koidu haittaa kellekkään. Kyllä siitä ainakin se on haittana, että miesten mahdollisuudet saada vaimokseen pilluaan jakamaton nainen huononevat.

Ja kukapa haluaisi olla lutkan äpärälapsi. Kysyt miksi lutkat ansaitsevat yhteiskunnan tuomion. No yksinkertaisesti siksi, että yhteiskunta ei hyväksy pilluaan jakavaa naista. Pilluaan jakava nainen saastuttaa itsensä. Nainen halventuu, kun hän jakaa itseään.

Monissa kulttuureissa tuollaisella naisella ei ole mitään asiaa naimisiin. Pillu on naisen kallein aarre jota hänen tulee varjella kaikin keinoin ja se on tarkoitettu vain hänen omalle miehelleen. Ethän sinä voi vaatia miehiltä, että heidän pitäisi ottaa kumppanikseen nainen, jonka pillussa on uinut monen miehen mulkku. Kerroit omankin naisesi olleen neitsyt ennen sinua, kunnioittaisit sitä etkä täällä huutaisi lutkien oikeuksien perään. Kerrankin on joku kunnollinen keskustelija Olen muutaman kerran vastaillut tämän tyypin kirjoituksiin.

Enkä kertaakaan ole saanut oikeastaan mitään perusteluja näille hänen väitteilleen. Siitä teinkin johtopäätöksen että nämä ovat ihan hänen omia kudelmiaan. Näkemykset eivät perustu oikeastaan mihinkään arvomaailmaan tai katsomukseen. Hän ei löydä edes perinteisiä perusteluja, jotka ovat mm. Oletan että hän on hyvin nuori, jo kielenkäyttökin kuulostaa siltä paljon alatyylin ilmaisuja. Hän ei osaa käyttää asioista oikeita sanoja, ei ymmärrä kaikkia käsitteitä jne.

Tietoa jo perusasioista puuttuu, samoin kokemuksen tuomaa viisautta. Itse hän väittä olevansa ekonomi, jota kyllä en usko. Yhteiskunnallinen tietämys on sitä luokkaa - tai sitten on uinunut läpi opintojensa. Lutka käsitettä hän on määritellyt laidasta laitaan. Välillä se tarkoittaa yleensä naista jolla on seksielämää ja välillä hän kytkee sen promiskuiteettiin. Tulkitsin kuitenkin että pääasia on kieltää yleensä naisilta heidän seksuaalisuutensa. Jotenkin hän haluaa julki tuoda ihannointinsa väkivaltaisia kulttuureja kohtaan ja lietsoa sellaista mielialaa - vaikkakin vielä verbaalisesti Onneksi!

Siinä pojalla onkin urakkaa - kumota fakta, jota äärimmäisen harva asettaa kyseenalaiseksi. Se yhteiskuntaan viittaaminen tarkoittaa, sitä että suurin osa kaiken ikäisistä ihmisistä ei hyväksy pilluaan jakvaa naista. Ja jos se 20 ihmistä ei ole tarpeeksi niin kysy vaikka Ja muista kysyä nimenomaan, että mitä mieltä olet pilluaan jakavasta naisesta, se on oikea ilmaisu.

Älä kysy vääristäen, että mitä mieltä olet naisesta jolla on ollut useita "seksikumppaneita" Puhu asioista niiden oikeilla nimillä. Raiskauskin on raiskaus eikä seksiä ilman lupaa. Sitäpaitsi minulle on aivan sama, mitä yhteiskunta ajattelee koska tiedän olevani oikeassa.

Uskon kuitenkin, että monet ihmiset ovat kanssani samaa mieltä. Voit myös kysyä miehiltä, että haluavatko he vaimokseen naisen, joka on ollut nuorempana koko kaveripiirin patja. Sitäpaitsi todistusvelvollisuus tässä on sinulla, koska yrität hyväksyttää yleisesti paheksuttavaa asiaa. Yhtä hyvin voisit väittää, että ihmisten pitäisi saada kulkea alasti joka paikassa näin halutessaan, eihän siinäkään ole mitään vahinkoa kellekkään. Sinun täytyy siis todistaa, että miksi jakaminen on hyväksyttävää.

Kun sanoin aiemmin, että monissa kulttuureissa lutka ei pääse naimisiin, niin en tarkoittanut mitään alkuasukasheimoa Afrikan sademetsistä, vaan esim. Islamilaista kulttuuria, jossa on paljonkin naista koskevia asioita, joita voitaisiin soveltaa myös meillä. Ja se, että aikaisemmin tuomitut asiat kuten homoseksuaalisuus ja köyhyys ovat tänä päivänä hyväksyttyjä asioita, ei tarkoita silti sitä että lutkat pitäisi hyväksyä.

Vaikka huumeet laillistettaisiin ja homot pääsisivät arkkipiispoiksi, niin sekään ei tarkoita, että lutkat pitäisi hyväksyä. Mikään asia joka oli ennen toisin kuin nyt ei tarkoita sitä, että lutkat pitäisi hyväksyä. Älä siis enää vetoa siihen, että olihan se ja se asiakin ennen kielletty, mutta nyt eletään lukua Naisesi sattuu olemaan kiva ja nätti ja ihan vain sattumalta neitsyt. Tottakai olisit voinut ottaa myös sen kymmenien miesten nussiman ihmisjätteen, vai mitä?

Pillu on naisen kallein aarre jo siitä syystä, että kaikki elämä on sieltä tullut ja sillä on voimakas vaikutus miehiin. Se voi viedä naisen slummista kartanoon, se voi auttaa etenemään urallaan jne. Se on miesten haluama asia ja näin ollen se nousee arvoon arvaamattomaan, miehen muna lla ei tällaista vaikutusta ole. Naisen kuuluu varjella pilluaan se on hänen kaikkein pyhimpänsä. Naisilla on hyvä olla itsemääräämisoikeus siinä mielessä, että nainen ei saa haluta jakaa pilluaan ja hänen täytyy saada vapaasti olla jakamatta sitä.

Jos emme pääse asiasta yhteisymmärrykseen, voimme tiputtaa yhteiskunnan pätevistä perusteista. Aiemmin kuitenkin sanoit tietäväsi, nyt olet vain uskomassa. Sehän on selvää, että jotkut miehet karmistuvat kuullessaan, että naisella on enemmän kuin 0 seksikumppania tai jopa useampi kuin ko. Se ei kuitenkaan kerro miksi naisilla ja miehillä ei pitäisi olla tasaveroiset oikeudet asenteellisesti kuin laillisestikin kun puhutaan seksistä.

Paitsi jos tarkoitusperäsi on nimenomaan naisten alistaminen ja seksin harrastamisen etuoikeuttaminen miehelle. Jos näin on niin kerro toki miksi koet tarpeelliseksi kieltää naisilta asioita, jotka miehille sallisit.

Tarkoitan tietenkin omaa, henkilökohtaista mielipidettäsi. Alasti olemisessa ei ole mitään ihmeellistä, paitsi ihmisten oma häveliäisyys. Jos alasti kulkeminen alkaisi olla Suomen kesässä yleistä, en vastustaisi.

Maailmassa ei siis mielestäsi ole ollenkaan naisia päättävissä asemissa, niinkö? Miten pillulla voi päästä slummista kartanoon ja miksi mies ei siihen pystyisi? Harvemmin se mies on se, joka seksillä mitään saavuttaa.

No Prad Pitt voisi ehkä saavuttaa jos panisi vanhaa rikasta naista. Naisa on päättävässä asemassa, mutta tuskin niitä alaistensa mulkku kiinnostaa. Ja nainen voi päätyä pillulla slummista kartanoon, antamalla kalleinta aarrettaan rikkaalle vanhalle kartanon herralle. Kun välillä luulee olevansa yhtä kuin mieli, mikä taas yrittää antaa harhakuvan ihmishenkilöstä ego , niin ego tahtoo välillä kertoa itsestään jotain muillekin.

Te ette ymmärrä asemaanne b-luokan miehinä. Te voitte saada vain b-luokan naisia, mutta silti te aina haluatte vain a-luokan naisia. Yksi keino olisi hankkia vaimo bingobangomaasta. Se varmasti vaatii paljon rahaa ja vieläkin enemmän selvittelyjä viranomaisten kanssa ja syykin on selvä heti sen jälkeen kun vaimo saa oleskeluluvan. Sellaisia ne naiset ovat.

B-luokan naiset, joihin itse kuulun taas yleensä siirtyvät "postseksuaaliseen aikaan", niin kuin Walter de Camp sitä nimittää. Toinen vaihtoehto on ruveta perseitä nipisteleviksi ällötädeiksi. Puhutaan paljon puumista, mutta "puuma" tarkoittaa vuotiasta tai vähän vanhempaa naista.

Minun ikäiseni sitten ovat niitä ällötätejä. Luulin, että olet sama henkilö kuin aloittaja. Tarjosin itseäni myös hänelle, huonolla menestyksellä. Itse asiassa kun cis-ihmiset tietävät varsin hyvin, että transsukupuolinen nainen on kumppanina vaihtoehto lähinnä lampaalle tai koiralle he kyllä ihmettelevät seksualisoituina miksi kukaan tähän prosessiin lähtee.

Täällä kirjoitteleville transfaneille taas olen postseksuaalinen vaikka sen takia, että sänkyyn jäänyt villanöyhtä häiritsee unen saamista. Tilanne on niin paha, että ällötädit ja ehkä puumatkin alentuvat tekemään ilmaiseksi niitä juttuja joilla minä tein rahaa prona kymmenen vuotta ja rapiat sitten.

Tankotanssikursseille on tunkua, nykynainen ottaa vastaan anaalia ja sostuu jopa rimmailuun. Kaikista näistä kuvitellaan olevan apu kilpailuun kesäisten kanssa. Koska nämä naiset ovat b-luokan miehille pelkkä haave vain, naisia mystifioidaan. Ryhdytään ajamaan kuvitteellisten naisten kuvitteellisia etuja esimerkiksi uhoamalla Kaisaniemen puistossa kuvitteellisesti olevien raiskaajasomalien turpaan vetämisellä ja muulla rasismilla.

Tämä on sijaistoimintaa panemiselle. Kun päässä on kuitenkin sama parisuhdekypsyys kuin teinillä, nämä eivät voi kuvitellakaan tyytyvänsä vähempään kuin a-luokan naiseen. Se on kuin Neitsyt Maria, pyhä, koskematon ja etäinen.

KolmoisS oli jo mun unissakin, vaikka en ole edes kauaa palstaa lukenut. Tulee sellanen Vapaus marssii barrikadeille rinnat paljaina ja lippu liehuen -fiilis: Vaikka en ole koko ihmistä koskaan nähnytkään Jos olisit minut nähnyt, niin uni ei olisi ollut eroottissävyinen, joten ihan hyvä niin. Et sä tiedä minun mausta, enkä minä sinun ;D Mä oon vähän kumma, niin että eipä se näkeminen välttämättä vaikuttas negatiivisesti ; Hyvää yötä, beibi: Monimutkaisia tuntuvat olevan transihmisten identiteetit.

Mutta ihannekumppaniisi, minun mielestäni transihmisen ei kannata hakea kumppania ainakaan heterosta. En tiedä onko lesbokaan hyvä, tai homo. Kaikki kolme ryhmää ovat jotenkin fakkiutuneet traditionaalisiin sukupuoliikäsityksiin.

Eli todennäköisimmin bi tai panseksuaalipuolelta tärppää varmimmin: En siis ole itse trans. Kuten varmasti suurin osa ihmisistä, jotka kiinnostuvat myös transihmisistäkin niiden " perinteisten sukupuolten" lisäksi. On toki kaikenmaailman liberaaleja, kokeilunhaluisia yksilöitä, toki jos sinulla esimerkiksi penis ja haluat penetroida sillä naista, niin se voi olla kai heteronaisesta ok, mutta on suhteessa muutakin kuin seksi.

Esimerkiksi heteronaisesta voi olla jotenkin ongelmallista, jos ei pysty luokittelemaan kumppaniaan täysin mieheksi joka suhteessa. Kyllä, on todella cisseksististä ja transfoobista puhua "tietynlaisista cis-naisista" ja "luomunaisista". Voit aivan hyvin joskus törmätä naiseen, jonka katsot olevan "cis" ja sitten muutaman vuoden päästä se nainen kertoo sinulle olleensa prosessissa ja hän muuttuu mielessäsi yhtäkkiä joksikin "transihmiseksi" tai "transnaiseksi". Umpimielisyytesi on siis sitä, että yleistät tietyt ihmisryhmät näyttämään aina tietynlaiselta, olemaan aina tietynlaisia, jota kautta pystyt muka automaattisesti lajittelemaan heidät.

Asia kun on niin, että se ei mene noin ja tuollaisen ajatteleminen on nimenomaan sitä mitä eri ihmisryhmien yhteyksissä kutsutaan eri nimillä, esimerkiksi rasismi, seksismi, cisseksismi, transfobia, homofobia, lesbofobia, ja niin edelleen. Sinä et siis kuvaa preferenssiä, vaan transfobista ja cissksististä maailmankuvaasi. Preferenssiesi kuvaaminen olisi sitä, että kuvailisit vain minkä näköisistä ihmisistä pidät, etkä väittäisi että sen ja sen näköisiä ihmisiä esiintyy vain siinä ja siinä sukupuolessa.

Tämä pitäisi jollain ihmeen moukarilla takoa niin uskomattoman monien ihmisten päähän. Ihan käsittämätöntä cisseksismiä tässäkin keskustelussa taas esillä On olemassa prosessin käyneitä ihmisiä, jotka eivät näe ja koe itseään minään "transihmisenä" myös sellaisia jotka eivä ole käyneet esimerkiksi alapääleikkauksessa , vaan pelkkinä naisina tai miehinä. On jälleen kerran cisseksismiä jos joku bi- tai panseksuaali tulee tömistelemään posliinikauppaan norsun tavoin ja sanoo että vähänkö sinä olet ihku ja haluttava kun olet tuollainen transihminen.

Hirveän moni, siis toistan että TODELLA MONI ihkupihku muodikas panseksuaali ei ymmärrä sitä että panseksuaalisuus tarkoittaa seksuaalisuutta jossa nimenomaan käsitellään ihmisten sukupuolia sellaisena kuin ne ihmiset itse sen sukupuolensa kokevat ja että tämä panseksuaalinen ihminen pystyy suhteilemaan kenen tahansa kanssa riippumatta tuon ihmisen sukupuolikokemuksesta.

Jos siis sanotaan nyt vaikka panseksuaali itsensä naiseksi kokeva nainen jolla on vagina seurustelee vaikka prosessoituneen itsensä naiseksi kokevan naisen kanssa jolla on penis joka ei kuitenkaan koe itseään transihmiseksi, niin kyse on kahden naisen välisestä suhteesta, ei jostain ihkusta panseksuaalisesta suvaitsevaisesta sateenkaarisuhteesta naisen ja "transihmisen" välillä.

Minä ainakin olen yleensä todella hel Tämän takia monet prosessin käyneet minäkin pyrkivät sen verran tutkan alle meneviksi, ettei tarvitse kuunnella tuota omaa sukupuolikokemusta vähättelevää seksuaalisuusskeidaa. Siksi itse asiassa monet prosessin käyneet miehistä tykkäävät naiset nimenomaan kokevat myös että heteromies on paljon parempi ja varmempi vaihtoehto kuin bi- ja panseksuaaliset miehet. Nainen on ikään kuin arvoesine.

Transsukupuolinen nainen on katinkultaa tai lasihelmi, mikä mitätöi naisen esinearvon. Transsukupuolinen mies on hyvin oppinut sen saman arvomaailman, mitä täällä olevat transfanit edustavat. Voisi vähän miettiä, kannattaako niitä kaikkia miessukupuolen älyttömyyksiä toistaa. Ylipäätään ihmisten pitäisi suhtautua muihin niin, ettei anna omien ennakkokäsitysten lyödä jotain leimaa ennenkuin toista edes tuntee.

Ihan samalla tavalla loukkaavaksi tuon leimaamisen kokee "junttihetero" kuin transsukupuolinen. Ei kukaan vakavasti otettava MtF hae statusta heteromiehestä eikä heteroseksistä. Miehillä on villaa kynsien alla. Jos pistäisin koiran kaulapantaan "suihinotto 20 euroa", niin sillä olisi pian enemmän rahaa kuin minulla.

Miesten huomio on täysin nollan arvoista, sen tietää jokainen nainen, trans tai cis, jos on yli Se on lopullinen ja täydellinen läpimeno monelle mtf naiselle, että saa miehen ja kykenee panemaan sen kanssa.

Ja siitä saa kyllä kuulla ja lukea!! Itse pidätte naista pelkkänä b-luokan tavarana, joka kelpaa kyllä, jos miestä ei saa, mutta ei muuten. Kyllä oon siitä mieleni niin monesti pahottanu. Sanon sulle vakavasti, jotta GrowUp ja sitä ennen WakeUp ;. Tätä se on, kun on kasvanut tämä uusi sekundasukupolvi, jonka ei ole ikinä tarvinnut kadulla huorata niin että olisi oppinut halveksimaan miehiä ja niiden panoseuraa.

Ehkä siinä vaiheessa, jos miehen ex on ollut joku malli ja sitten dumppaa sen transsukupuolisen naisen vuoksi on aihetta ylpeilylle, mutta jos ne eivät edes tiedä, keiden kanssa se mies on aiemmin ollut?

Minäpä tiedän, kyllä ne huoralle kertoivat auliisti. Miehet panevat kaikkea, missä roikkuu hintalappu. Minä varmaan tikahtuisin nauruun, jos jotkut trans. Koska minä itse olen nainen tiedän kyllä kuinka kieroillaan ja vehkeillään ja tiedän, että nainen jo ensisuudelmasta lähtien rupeaa miettimään suhteen lopettamista!

Miehelle nainen taas on pelkkä siementankki, josta rehvastellaan kavereille, mieluiten liioitellen. Penetraatio tuntuu joskus siltä, että jurskauttaisi poran hampaan hermoon ja suihinotto siltä kuin märkä tiskirätti tungettaisiin kurkkuun. Ehkä jossain bingobongomaassa, mutta ei Suomessa.

Niin tietenkin, paitsi että teit nyt amatöörivirheen ja määrittelit sen "junttiheteron" junttiheteroksi tuossa lausemuodossasi. Se mitä sinun olisi pitänyt sanoa oli että jos määrittelee jonkun junttiheteroksi vaikka pelkän ulkomuodon perusteella. Junttiheteroudessa ja sukupuoliongelmissa tai vaikka omassa seksuaalisuudessa kun on se ero, että junttiheterous tarkoittaa asennetta jolla tuomitaan ja määritellään muita miten huvittaa.

Ihmisen oma sukupuolikokemus taas tarkoittaa sitä, että on kokemus itsestä, eikä määritellä ja arvostella muita. Murhaaja on murhaaja siksi koska on murhannut toisen ihmisen. Junttihetero on junttihetero, koska on ilmaissut asioita siten että on ansainnut tulla nimitetyksi. Junttiheterous ei ole identiteetti. Nykyään tietenkin politiikassa ja mediassa on paljon pellejä jotka valittavat siitä, ettei heitä suvaita kun he tuomitsevat ja nimittelevät ihmisiä ja ihmisryhmiä.

Sitä esiintyy populismissa erityisen paljon. Minä vähän luulen, että miesten kanssa ollaan sen takia että seksuaalinen preferenssi sattuu olemaan miehiin päin. Se ei tarkoita että pidetään naisia b-luokan tavarana. Tuollaista kuvaamaasi menoa esiintyy vain ihmisissä ja ryhmissä, joilla ei ole omanarvontuntoa.

Tietenkin voihan joku tehdä tuollaista "läpimenoleikkiä" ihan huvikseen, mutta jos sen ottaa vakavasti niinkuin olen nähnyt tiittijutuissa ulkomaisilla foorumeilla joskus otettavan, vaikkei he tietenkään voi "läpimenevästi" harrastaa seksiä , niin sitten on kieltämättä pullat todella huonosti uunissa. Prosessoituvien osalla siinä yhdistyy itsetunto- ja omanarvontunto-ongelmat, puheen tai pinnallisen sosialisoimisen tasolla tiiteillä taas eräällä tavalla seksismi.

Kaiken kaikkiaan en ymmärrä mistä vedit tuon jutun. En minä tunne täällä Suomessa ketään joka tuollaista ajattelee. Sen sijaan tunnen naisia jotka varmasti harrastavat satunnaista seksiä miesten kanssa koska sattuvat tykkäämään siitä. Jos jonkun juttu ärsyttää, ei siihen tarvitse vastata omalla provolla. Tietenkin jos sinulle on sanottu, että kanssasi on oltu vain koska ei miestä saada, niin sehän on ihan hanurista ja sanoja on silloin aikamoinen taliaivo enkä suosittele pitämään yhteyksiä sellaisiin urpoihin.

Ja mikä ihmeen mtf-nainen? Tätä ainaista cisseksististä skeidaa. Tuli kyllä jälkeenpäin itsellekin sitten tuo sama mielikuva kuin sulle tuosta sanamuodosta. Ymmärrettävää miten jotkut voi ottaa kyseiset asiat negatiivisesti tai tuntea ehkä ärsytystäkin. Mutta mainitsemasi sekstistiset ja fobiset seikat eivät kuulu minun maailmaani, koska en ota niitä sillä tavalla.

Minun pitää tuntea toinen kauttaaltaan, jotta voin mennä sen syvemmälle tunteidenkin osalta. Joten siinä vaiheessa jos nainen valehtelee omasta elämästään, että kertoo vasta myöhemmin olleensa joskus ns. Silloin ei tule ensimmäisenä mieleen transihminen, vaan valhe. Näin herkkänä ihmisenä luottamus kun on tärkeä ja on ehdoton. Siitäkin jotkut voivat kinastella onko tarpeen kertoa menneisyyttään jne.. En tiedä mistä päätelmäsi on kirjoitukseni perusteella, että sulloisin tietyt ihmiset tiettyihin laatikkoihin ja yhtäkkinen cisseksismi jne.

Mutta ehkä tietyistä kirjoituksista saa mielen luomana jotain mitä ei itse kirjoittaja alunperin tarkoittanut. Jos kirjoitetaan tiettyjä sanoja ja määritelmien nimiä, ja niihin liitetään omat tykästymiset en voi sille mitään jos joku ottaa ne jollain toisella tavalla, vaikkei ne asiat haittaa omalla kohdallani. Tietysti jos oikein syvälle mennään, sukupuolia, määritteitä, seksuaalisia suuntautumisia jne jne jne.

Sana "umpimielinen" on hassu, koska kaikki olemme semmoisia. Maapallolla on vain yhden-kahden käden laskettavissa, jotka oikeasti tuntevat Itsensä, isolla Iillä, eivätkä sovi umpimielisyyteen. Minäkään en siis voi selitellä sen tarkemmin mikä olen, koska vaikka tiedän etten kuitenkaan ole se mikä ehkä luulenkin olevani määrittelyjen kohdalla, en kuitenkaan tiedosta sitä.

Siksi jopa mainitsin sanan transihminen omalla kohdallani vaikka en tunne senkään sanan täysin kuuluvan minuun. Toistan ehkä tätä mutta käsitteet ja sanat, jos niitä käyttää jonkun mielestä väärin, eivät ole oma huoleni, koska käsitän ne toistaiseksi siten, miten ne käsitän tällä hetkellä mielessäni, vaikka ne käsitykset välillä muuttuukin.

Ottaen tietysti toiset huomioon, enkä raiskaa niitä sanoja enempää kuin on tarpeen. He ovat määritelleet myös itsensä cis-naisiksi ja syntyneet siten, että kasvuiällä heille on kehittynyt kehonsa luontaisien ominaisuuksien johdosta sellaiset, mitä kutsutaan rinnoiksi ja naisen sukupuolielimiksi.

Ilmaisevat itseään feminiinisesti ja heistä huokunut feminiinistä energiaa. Mutta niin, eihän sekään kerro oikein mitään jos nussitaan nyt verbaalisesti. Sukupuoli on häilyvä käsite niinkuin muutkin, koska sekin on suhteellista ja monimuotoista erilaisine kokemuksineen, jokaisen kohdalla.

Omat käsitykset ihmisistä ovat omia ja siinä ei käsittääkseni ole mitään sen oudompaa kuin tavallisesti, eikä myöskään sekstististä tai fobista kuin vain niiden mielestä joilla se pyörii päässä. Tapailemani naiset ovat määritelleet ja kokeneet itsensä cis-naisiksi tietyistä syistä ja ovat olleet omanlaisensa mixauksensa. Siksi jostain syystä tunnen että, rakastuisin jne edelleen sellaisiin tietynlaisiin naisiin mihin on tuntenut ja tuntee edelleen vetoa. Mikään ei ole mahdotonta enkä kertonutkaan että olisi tietyt vaatimukset.

Vain mitkä tunteet ollut. Se jättää jotkut asiat avoimeksi En tiedä saako tosta selittelystä mitään selvää mutta onhan näitä aina mukava ihmetellä ja selitellä. Valhe ja valhe Entä jos valheen motiivi on se, että olit niin tärkeä, ettei toinen pystynyt ottamaan sitä riskiä, että menettää sinut? Naiset on kauheeta, miehet on hirveetä. On sitten varmaan jokin spesiaali, parempi huippuporukka Aloittaja hakee fyysistä seuraa tai jopa suhdetta kaikenlaisista naisista.

Ei sillä pitäis olla merkitystä mitä jalkovälistä löytyy, mua kiinnostaa vain ja ainoastaan pidänkö toista henkilöä ulkoisesti ja sisäisesti viehättävänä. Ongelma vaan on siinä, miten lähestyt muita ihmisiä esim. Mulle on ihan ok, vaikka harrastaisin seksiä henkilön kanssa joka on vaikka aina halunnut kokeilla miestä jolla on pimppi.

Kyllä mäkin siitä toimituksesta jotain saan. Kuka loukkaantuu sissittelystä, paitsi Kolmois-Sis? Other people, do the gender math.

Let me rephrase that. If you look for one, you'll never find one. I think someone intelligent said that. You'll accidentally stumble into her, somehow. As long as you don't suck that much, it is inevitable. You may be introduced, or you might wind up in the same jail cell.

Hold on to her. She will be your crutch in this cruel and disgusting world. Together the planet will be your toilet paper. You won't need anyone else, as now you're doing more than winning in your mind. You're winning in her mind, and that's so much more reassuring. Have violent angry sex, or whatever makes both of you happy. You will be happy. You'll cut your penis off if she asks you to. But you will not care. And then when you need her most, she'll disappear. After the physical aspect is taken for granted, you will realize that your relationship is shit.

It has no damn substance. Just two lost children in a big confusing world, grabbing at anything in the dark. Now its time to do lots of acid and die. Pääasia on kuitenkin tässä: Hän on sinun kainalosauvasi tässä julmassa ja iljettävässä maailmassa. Koko planeetta on teidän vessapaperianne. Ja sen jälkeen voi kuolla pois. Ei se ole "samaa skeidaa". Ne keksivät sanan "trans" ensin, ne määrittelivät meikäläiset ulkopuolelle heikäläisten.

Koska he ovat normi, niin heitä ei tarvitse kutsua millään nimellä. Heillä ei ole kasvoja. Se on ihan sama kuin minun ei tarvitse sanoa olevani valkoihoinen Suomessa tai puhuvani suomea äidinkielenäni. He ovat normi, se pilari, jonka ympäri maailma pyörii. On pyhä velvollisuus kyseenalaistaa se. Kenties maailman akseli nyrjähtää paikaltaan, kun cissit huomaavat, että heidät on nimetty.

Ei olla menty edes niin pitkälle, että olisimme tautiluokitelleet ne, niin kuin heillä oli kiire tautiluokitella meitä. Heidän sukupuolen korjaamisensa on niin normi, että he suuttuvat siitä, että me puhumme samasta sukupuolen korjauksesta kuin mitä he tekevät ajaessaan partansa tai hankkiessaan silarit.

Ennen piti olla kastroimislupa valtiolta ja psykologiset testit ja kuulustelut ennen kuin sai silarit transihmiselle, mutta cisseiltä ei vaadita mitään testejä, ei olla koskaan vaadittu. Maistraatissa ei ole mitään cis-merkintää väestörekisteritiedoissa. Pitäiskö sit olla cis-merkintä? Missä itkisit, kun sinulla ei sit olis? Minä en koskaan cissittele, en ainakaan sillä tavalla mitä sinä ja monet muut luultavasti luulette. Todellisuudessa aika iso osa teistä ei ymmärrä mitä cis trans -jaolla oikeasti tarkoitetaan.

Ne, jotka "loukkaantuvat" cis-etuliitteen käytöstä eivät hyvin varmasti ainakaan tiedä. Harva olisi oikeasti mikään trans, jos ei tarvitsisi muiden mielestä. Sovitaanko että lopetat tai lopetatte tuon trans-pelleilyn, niin sitten ei tarvita sanamuotoja cis-etuliitteelläkään? Se on hyvin yksinkertaista. Ei pitäisi olla mitään keinotekoisia merkintöjä, joiden tarkoitus on lähinnä stigmatisoida, yksilöidä ja hallita ihmisryhmiä.

Antakaa ihmisten määrittää itse kehonsa ja identiteettinsä fyysisesti ja henkisesti, niin eipä oo ongelmia. Turha sit oli unikin: Yritä sitten lukea keskustelu, eikä siinä ole enää päätä eikä häntää. Tsiisus, ihan kun nelivuotiaiden läpinää. Ihan hyvin voi käyttää itsestään määrittelyä mies jolla on XX-kromosomit tai kertoa olevansa mies jolla ei ole penistä.

Vastaavasti voi puhua myös XY-naisesta. Se ei ole läheskään yhtä toiseuttavaa ja halventavaa kuin transuttelu. Kun tuota transsukupuolisten "korvamerkintää" käsiteltiin eduskunnassa, siitä ei edes keskusteltu, se nuijittiin läpi kaikessa hiljaisuudessa valmistelijan esittämässä muodossa. Aikoihin ei ole tapahtunut tuollaista, jopa oikeusministerikin ihmetteli jälkikäteen miten sellainen on voinut mennä läpi kun siitä kerrottiin hänelle.

Toisaalta jotkut ovat innoissaan Australian esikuvasta että poikkeava sukupuoli tuodaan julki henkilöpapereissa kenelle tahansa vaikka kaupan kassalla. Siihen kuuluu tuo heteroseksismi. Mutta minkäs voit, se oli kirjoitettu luvulla. Kyllä minulle kisut kelpaa, etenkin sellaiset, joilla on kyky pohtia asioita.

Älä siis turhaan rupea vetistelemään, minä olen kyllä itkenyt tässä 1½ kk ihan kaikkien edestä. Miten voin kutsua itseäni XY-naiseksi kun ei ole kromosomitestiä tehty!?? Elämä on kuule juuri toiseuttavaa ja halventavaa, se on se elämän luonne. Elämä on toiseuttavaa ja halventavaa. Vai oliko se että kärsimystä Transuile sinä vaan ihan rauhassa, tuskin sinä muuhun kykenetkään Itse asiassa se on minusta jopa miellyttävämpi vaihtoehto ja varmasti aika monesta muustakin, paitsi yhdestä, joka potee Tukholma-syndroomaa.

Kyllä se pirun elämä toiseuttaa ja halventaa minuakin. Mutta tässä vain kommentti tähän keskusteluun.

..

HOMO SEKSILELUJA NETISTÄ SEKSITREFFIT VIDEOT

Free hentai video ilmainen seksi chatti gay Joo mitäs pienistä eikun nauttimaan. Se yhteiskuntaan viittaaminen tarkoittaa, sitä että suurin osa kaiken ikäisistä ihmisistä ei hyväksy pilluaan jakvaa naista. On se hienoa olla pakkomielteesi! Siinä tuo naisia vihaava homo on oikeassa että naiset ovat usein turmeltuneempia kuin miehet ja paljon häikäilemättömämpiä. Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla. Naisten oikeuksia seksuaalisuuden kohdalla tallotaan, koska me miehet emme pääse testosteronimme ja laumanjohtajavaistomme ylitse.

GAY SEKSI ROVANIEMI SHEMALE PORNSTAR

Naisten fantasiat eroottinen hieronta turku Hentai fuck porn milf finland Naisten .. suomi24 posti iskelmäfestarit sinkuille seuraa treffitsuomi24 vittu tennis center .. Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen väestön. elokuu Kerrot olevasi hetero, joten etsit ilmeisesti transsukupuolista naista. Ihan rehellisesti vastattuna kuitenkin, netti on paras keinosi löytää seuraa transsukupuolisesta naisesta, mutta ei tule Jos jälkimmäistä, tarkoitatko post- op vai non-op? asia eikä fetissi, toisin kuin homoseksuaalisuus tai transvestismi. Johanna seksiseuraa finland escorts tehokontakti joensuu minttu virtanen. Xl hairy karvainen pillu tavata voi vittu levällään lapsi sex video suomi naiset thai Suomi24 posti fi porno tähti Rakel liekki tissit luxspeed. että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.