Seksiä takaapäin nyrkki kalussa homoseksuaaliseen

Tiedät että keskustie 3 talossa on pelkkiä umpihomoja asukkaina. Miksi et asuisi meidän kanssamme. Tehdään sinusta talkoilla umpihomo kuten saatiin tehtyä jo huoltomiehestä. Miesrakkaus, sen kun koet niin muuta et halua.

Muutan sinne heti kun pystyn!. Olen jo umpihomo ja ylpeä siitä. Rakastan karvaisten miesten naintia. Silln Keskustie 3, Ingayroinen on oikea valinta! Kuka yritti tunkeutua tuhkaluukkuni? Yllätys yllätys homotalkoo naapurisi. Olin nukkumassa ja hieman humalassa juhannuksena. Heräsin tunteeseen, että joku yritti sisään tuhkaluukkuuni! Kuka hitto se oli! Ei ollut ihan nuori ja taisi olla vähän partaakin. Kuvauksesi sopii useisiin keskustie3 homoasukkiin! Keskustie 3 käy mieletön kuhina.

Älytön määrä homoja paikalla, tervetuloa mukaan! Paska haisee, miehet karjuvat ja rasva litisee. Tätä on kunnon homoilu, tervetuloa! Syvimmät kiitokseni keskustien varhaisjakelija, kun teit minustakin homon. Elämäni oli kurjaa heteroiden valheita kuunnellessa. Nyt homoillessa elämä kukoistaa!!!! Paskoiko koso taas rappykäytävään???? Asukkaiden peräsuolia on niin rassattu ettei mikään pysy keskustie3asukkaiden sisällä. Paska valuu hallitsemattomasti missä vain.

Väärin Koso rassasi asukkaiden persreikiä kielellään. Kyrvällä niitä keskustien asukkaiden pwrereikiä on rassattu. Ovat nyt ikuisesti auki. Keskustien maankuulut homotalkoot ingayroisissa. Koso johtaa homo junaa esimerkillään! Nii siis minut hän avasi rajusti. Pidin siitä ja haluan aina vain lisää. Hei, muutkin nahkahomot tulkaa keskustie3ingayroinen. Kyllä hänen apuvälineenään käyttämä dildo tuntui todella hyvältä. Tämä kaikki tapahtuu keskustie3homotalkoissa.

Lässytyksen maailman mestari Simo Arola Kouvolan suurin manne ja homo!!! Sämpy Pulkkinen toinen samanlainen. Rhkä tämä minun omani, surullinen tarinani on rohkaiseva ymmärtämään bottomin mielihyvää. Asenteet sitä kohtaan ovat edustava mielestäni kognitiivista dissosiaatiota. Uskon myös, että miesten kiintymyys anaaliseksiin naisen kanssa, koostu ulostamisen kautta koetusta hyvän olon tunteesta, joka peilataankin nyt naiseen.

Se siis, että "hän saisi hyvää", joka oli siis miehen subjektiivinen käsitys hyvästä. Olen itse hyvin pukeutuva, yli cm: Olen älykäs ja kaunis mies, kuten Donald Trump nuorena tai J. R tolkkien nuorempana, univormussaan. Minulla lievä, autismin kirjoa oleva kehityshäiriö ADD ja vahvoja As-piirteitä siksi myös muistan kaiken, kaukaa siten. Tämä on opastava kertomus, mitten bottom-henkisyys voi syntyä.

Kirkkovuoren erityiskoulusta löysin huulirasvapuikon. Levittelin sitä huulilleni, kuten kotona oli opetettu. En voinnut tietää, mikä on yksilöllinen Hygienia. Itseäni vanhemmat tytöt huusivat ällötyksestä ensin, kunnes sitten alkoivat nauraa kikattamaan. Suutuin tuosta tavattomasta, rumasta sanasta perse Miksi joku niin tekisi.

Suutuin kolmantena vuonna räälle taksikuski Reunaselle, joka mukamas hauskan vitsin kertoessaan väitti että "Kapteeni Koukku" olisi mukamas kuollut pyyhkiessään perseensä väärällä kädellään. Kyllähän minä tiesin Spielbergin Hook-Kapteeni koukusta, että näin ei ollut. Tästä kiinnostukseni ja pakkomielteeni ottaa selvä, miksi joku työntäisi huulirasvapuikon perseeseen. Käytin sormeni, se tuntui omituiselta, hyvältä. Joskus käytin ennen roskiin heittämistä hammasharjan jämän. Kun sitten kuulin tämän olevan homojen hommaa, pidin vuotta selibaattia sen osalta.

Se tuntuu sittenkin hyvältä. Harkitsen vahvasta fibraattorin ostamista. Tämä tarinan palauttaminen mieleen opetti, että miehellä on G-piste anuksessa. Siksi varmaan isosiskoni ja muutama muu, kertoi työntävänsä varkain sormet miehensä anukseen. Olipaha kaunistelematon tarina, mutta uskon että ulostaminenkin voinee laukaista nuo bottomin huvit. Ja muistetaanpa, että rakkauden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, automaattisesti.

Kaunis, viisas mies, 28v. Nykyisin asun Keskustie3 Ingayroinen. Varhaisjakelijaa rakasta, ilkeitä viestejä hänestä kirjoitan. Otathan ruskean reikäni keskustie3 asunnossani. Yön pimeydessä homoseksuaalit miehiä vainoaa Jos näen itseäni kiinnostavan nuoren miehen, alan viheltää hänelle ;. Keskustie 3, siellä talollinen innokkaita ho Miten tällainen kolmekymppinen äijä voi käännyttää vuotiaan pojan homoksi?

Olemme kavereita, kohta alkaa paine kasvaa liian suureksi minun puoleltani. Haluaisin laittaa häntä perseeseen. ST1 kahvilassa me tapaamme päivitäin. Riskeeraan henkeni katsoen sivulle nuorta kollia. Kuolen mielelläni miehen takia. Me kuulapäät tosiaan nautimme katsella miehiä. Kiihotun jos he katsovat minua takaisin. Tänään klo 18 menossa haanojan halliin komea lihaksikas sportti äijä 40 v.

Tarkoitus viedä nuori jätkä privana koppiin ja napsauttaa oven lukkoon ilman turhia keskusteluita. Haluaisin nakkia sämpyläni väliin. Minä Sämpy Pulkkinen otan sinut sisälleni. Lihava, lyhyt ja helvetin ärsyttävä pikkumies. Mene Lappeenrantaan uimahalliin homonstelemaan! Mikä siin paskareiän poraamises oikein viehättää,eikös se ole likaista ja haisevaa. Oisko ketään nuorta kollia tulossa Korian tai Kuusaan uimahalliin koskettelemaan keski-ikäsen miehen vehkeitä?

Voin ottaa kaverini mukaan jos haluat. Mä voin tulla ,olen kuusankoskelta. Tulkaa keskustie 3, ingayroinen. Suurin määrä ja paras valikoima nuoria ja nuorenmielisiä homoseksuaaleja löytyy Kouvolan Valkealan Vekaranjärjeven varuskunnasta. Varsinkin kantahenkilökunta ja upseerikokelaat kuuluvat yleensä sukupuolivähemmistöön, se on yleensä valintakriteerikin noihin hommiin. Kovia taistelijoita ovat ja erityisesti lakanoiden välissä aika petoja.

Mene baariin, homo, baariin. Keskustie 3 Ingaytoinen, nyt! Minulla itsellä paljon homo kavereita eli jää kiekko faneja Nyt heti Keskustie 3gayluola, Ingayroinen. Onko se homo semmoinen veitikka, että se kulkee vaanii alituiseen keppi tanassa, ja heti kun rekkamiehenpastillien koristama karstainen ryppyreikä vilahtaa, homo tikkaa siihen kikkelillään Singerin lailla?

Vai semmoinen on homo, jaahas. Älkää sitten pojat pyllistelkö, homo tulee! Keskustien varhaisjakelija teki koko talosta homon. Nyt haluaa talolle mukaamme lisää käännytettäviä! Olen vanhempi vartia mies ja ylpeä homoseksuaali. Tykkään katsella nuoria miehiä ja vihellellä heille. Valvontakameroista katselen miesten perseitä. Olen rekkamies ja itsekin teen tätä usein. Me kuusaalaiset miehet nautimme nuorempien miehien katselusta. Lapset tehty kulissiksi, me haluamme naida miehiä!

Hymyilen toiselle miehelle jotta tämä tajuaa olevani homomies Väkevänkujalla farmasissa odotan sinua Nyt mä oon kova!!! En kai mie muuten oon kusessa?? Hinttihyppyri liimalla ylös ja menox! Mullaki on hinttihyppäri ja oon umpihomo. Kaikki himoilijat keskustie3 ingayroinen nyt heti.

Kunhan saadaan Iranin presidentti tänne niin hän parantaa kyllä kaikki homot. Joka postiluukku on gloryhole! Homoasukit imevät joka luukun takana. Välillä se menee myös toisinpäin Kouvolasta en tiedä mutta ota yhteys eduskuntaan.

Liekolan Jarppa sylkee takaapäin. Ootko romani kun heität äiti läppää? Mene baariin missä ahtaajat bilettää Paperimiehet tulee mieluusti pyyhkimään. Minä voin jyrsiä peräreikänne!! Voikkaalla löytyy tatuoidut leveäselkäiset linnassa olleet homomiehet. Ovat perustaneet oman homoille tarkotetun bordellinsa. Arvaas mitä POJU kirjoittelit juuri? Suomen laissa sitä ei ole, ennen toki ollut. Mutta voikkaalla on oma laki. Isot, treenatut, leveäselkäiset ja raskaasti tatuoidut linnankundit. Voikkaaalla oli ennen vanhaan kovat pojulit mutta ovat jo vanhoja pappoja.

Ja siitä kovuudestakin voidaan olla montaa eri mieltä. On satna ajat menny huonoksi kun vankilaan pääsy ja leveä selkä tuo jo jengeissä stadusta. Ei tälläinen kokenut maailmaa nähnyt mies voi edes yleisessä saunassa nostella kalunvartta ylöspäin jotta pallit tulevat näkyviin.

Heti alkavat pikkupoikien irstaaat, nälkäiset katseet kiinnittyä siemenien kannattimiini. Röyhkeimmät jopa yrittävän näykkiä, kosketella kiviäni. Käy kysymässä vaikka tatuointiliikkeestä. Ihan jokaisesta työpaikasta löytyy homoja, koska kaikki ketkä käyvät töissä on juuri niitä. Miehiksi niitä ei voi kutsua.

Sinut elättävät työnteollaan ja kehtaat vielä haukkua? Sun pakko olla kuusaalainen. Tulee täs kohta oikeasti kipeäksi kun pitää esittää ja kyynärsauvoja käyttää vastaanotolla ja heti nurkkaa heittää ne kun koti pääsee. Tuttu varoiksi kuskaa lääkäriin ettei satu näkee että ite pystyy ajamaan. Voutin vika, kun kinuaa rahoja. No nyt saa nuolla näppejä. Kaikkihaa tääl on äijien perässä, niin miehenkipeitä ku täällä ei ole missää muualla.

Yks vanha pappakii ku jätti risuja mettää, ni koko tienoon äijät kiihottu siitä niin, että ei mitää rajaa ja pappa kuoli siihen niitten kiimaan, ku hakivat siltä huomioo ja mediasta tietty kans. Outoo homoiluu tällane, ku leikitää kuitenki useimmiten kotii jonku naisen kanssa. Ei saa alasti vehkeet paljaana ottaa arurinkoa, mun heti pikkupojat katsovat rivoilla, kiimaisilla katseilla vehkeitä. Mutta onneksi ei tarvitse pelätä että vanhemmat pojut ottaa valokuvia. Koska he eivät pystyisi pitämään kameraa paikallaan, kun sykkii niin ihanan rajusti roiskuen.

Perustakaa kouvolalaiset paikkakunnallenne homoyhdistys, nimeksi voisi laittaa vaikka Gay Kouvola ry. Min ä voin perustaa ja olenkin kouvolan kovin homoa ja perseeseen ottaja. Sun kannalta kyllä huono. Vauvavoimalla kusen paskapäitten naamalle!. Tänne on ilmestynyt joku kaappihomo joka matkii olevansa minä!! Minä tulen ja täräytän sinut kanveesiin tuhannen homomiehen voimalla!!

Häviät kuin mälli temminkärjestä jos satut kouvolan homokuninkaan tielle!! Pelisi on pelattu matkija mamero No Child of Mine TV. This Gun for Hire Hell Town TV.

The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV. Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV.

Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV. Es geschah am hellichten Tag TV.

The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV. Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V.

Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV. Ultimate Betrayal TV. Never Die Alone House of Wax Tales from the Hood Flowers in the Attic Child of Rage TV.

The Witch Who Came from the Sea The Final Nightmare The Mao Game The Trial of Billy Jack Petite Aurore l'enfant martyre, La Children of the Night Three on a Meathook Don't Go in the House The Secret World of Mormonism V.

The Calendar Girl Killer Polizeiruf - Minuten zu spät TV. Minsan lang kitang iibigin Just an Overnight Guest TV. Perfekte kvinde, Den Seiken densetsu 3 VG. To a Safer Place Fish Don't Fly When the Bough Breaks TV. Vater unter Verdacht, Ein TV. Abarten der körperlichen Liebe In Defense of Kids TV. Rachel and Marla TV. America's Best Kept Secret V. Umarmung des Wolfes, Die TV. Süße der Fremden, Das TV. One of a Kind TV. Law of the Land Yume no kichi A Puzzle of Flesh VG.

The Sterilization of Leilani Muir De la part des copains In Quiet Night The Near Room After the Bath Salò o le giornate di Sodoma Streets of Rage The Art of War Virgin Trade TV. Mielött befejezi röptét a denevér Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari Mujer del puerto, La Inceste, lorsque l'enfant parle, L' Inceste, la conspiration des oreilles bouchées, L' The Manchurian Candidate Dress to Kill V.

Once Were Warriors Yeux sans visage, Les The Sweet Hereafter Pugni in tasca, I A Clown in Babylon Såsom i en spegel The Royal Tenenbaums The Color Purple Brutti sporchi e cattivi Reine Margot, La Riekes Liebe TV. The Cider House Rules The War Zone The Cement Garden The Candy Snatchers Bad Boy Bubby Mein Bruder, der Vampir Seul contre tous The Dangerous Lives of Altar Boys The Devil's Advocate Something About Amelia TV.

Pacte des loups, Le The Rise of Evil TV. Ángel de fuego Sister My Sister The Fearless Vampire Killers Mua he chieu thang dung Blessures assassines, Les Bunny Lake Is Missing Portrait of a Serial Killer Campana del infierno, La The Music Lovers My Own Private Idaho Word's Worth V. Zbogum na dvadesetiot vek Suzy Q TV. Heart of the Stag Passion Béatrice, La Fire Walk with Me Princess Daisy TV. Close My Eyes Tenshi kinryoku V. The House of Yes Ai shimai V. Spanking the Monkey A Woman Rebels Si c'était à refaire Out of the Blue Amiche del cuore, Le Desire Under the Elms Little Boy Blue Ball in the House Aka Albert Walker TV.

The Hills Have Eyes Six Ways to Sunday The Weight of Water Monaca del peccato, La Crime and Punishment in Suburbia Aunque estés lejos Incest and Family Sexual Abuse The Hotel New Hampshire Tromeo and Juliet Top of the Food Chain Liens de sang, Les Demons of the Mind Kuß meiner Schwester, Der TV. Closer Than the Boy Next Door A Thousand Acres Così come sei Ascolta la canzone del vento An Awfully Big Adventure Twee vorstinnen en een vorst Keep My Grave Open Mie men can an zhi nie sha Lone Star State of Mind Sueño del mono loco, El Fool for Love Killing Me Softly Not Another Teen Movie Addio, fratello crudele Flesh for Frankenstein Pedhia tou dhiavolou, Ta The Cold Room TV.

Morsures de l'aube, Les Contra el viento Koritsi ke to alogo, To The Undertow V. Home Song TV. The Nine Lives of Fritz the Cat Say It Isn't So Shisenjiyou no Aria This World, Then the Fireworks Schamlosen, Die TV. Confessions of a Trickbaby Ruf der blonden Göttin, Der The Savage Is Loose Chain of Desire My Lover My Son The Last Year The Curse of Michael Myers Chou jue deng chang V.

Cruel Intentions 2 V. Harry and Max A Mind's I Schizophreniac 2 V. Nelle pieghe della carne Teil - Was Eltern wirklich wissen sollten Teil - Was Eltern oft verzweifeln lässt Bikini Party Massacre Si le vent te fait peur A Rosa do Adro The Sins of Rachel Sur de una pasion, El It Only Happens Next Door Farlige forklaringer TV. Tigre de Yautepec, El Between the Boys Droga w swietle ksiezyca TV.

Miss Jessica Is Pregnant Coeur à l'envers, Le Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn Sin in '69 Staff som fortjent TV. Halik sa paa, halik sa kamay Lys cassé, Le Abby, My Love TV. The Fruit of Evil Walküre, Die TV. Lieve vader en moder Brother and Sister Love of the Damned Helsingin Sanomat julkaisi uutisen Toisaalta äitiyden myötä hän on herkistynyt lasten asialle, pahat teot lapsia kohtaan tuovat kyyneleet silmiin.

Samaan aikaan kun Suomen TV 2: Tämä on jo kyllä skandaalien huippua, Maria Kaisa Aula, etkä ole puuttunut asiaan, kuten et ole Lastensuojelun Keskusliiton puheenjohtajankaan ominaisuudessasi millään tavoin puuttunut suurten mediajättien levittämään lapsipornoon, josta on tässä kirjassani roppakaupalla todisteita. Julkaisen seuraavaksi otteita artikkelista: Vain pieni osa lapsista puhuu peloistaan vanhemmilleen. Martsolan mukaan median järkyttävyys ja merkitys lasten elämässä voivat jäädä täysin huomiotta, vaikka monet lapset kärsivät traumaoireista mediamateriaalin vuoksi.

Lapsi voi tuijottaa ovea ja pelätä elokuvahahmon tulevan kotiin. Itsesyytökset ja yksinäisyyden tunne tekevät puhumisen vaikeaksi. Aikuisenkin on vaikeaa purkaa kuvallisia traumoja. Manaaja-elokuvassa vuotias pikkutyttö masturboi krusifiksilla, kristinuskon pyhimmällä symbolilla. Lapsella ei silti ole keinoja suhteuttaa näkemäänsä. Osalla vanhemmista on lisäksi käsitys, että lasta pitäisi jo pienenä jotenkin karaista: Kolmannes lapsista on kuitenkin jopa ikätasoaan herkempiä jo biologisista syistä.

Nähty voi aiheuttaa tunnemyrskyn, jonka käsittelemisessä tarvitaan apua ja keskustelua. Jos apua ei saa, lapsen psyyke turvautuu vetäytymiseen ja kieltämiseen.

Hahmottomat kokemukset aiheuttavat levottomuutta, kiihtymystä, ahdistusta ja avuttomuutta, mikä taas syö itsetuntoa.

Lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula, televisiokanavien esittämät lapsipornoelokuvat ovat erittäin kriittisessä ja herkässä kehitysvaiheessa olevien teini-ikäisten ja lapsikatsojien vakavaa seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja häirintää.

Helsingin Sanomien artikkelista käy selkeästi ilmi, etteivät vanhemmat valvo, mitä heidän lapsensa televisiosta ja videolta katsovat, ja että koteja ei voi valvoa. Tämän vuoksi sinun olisi virkasi puolesta haastettava lapsipornoelokuvien valmistajat ja niitä levittävien televisiokanavien omistajat, johtajat ja toimittajat oikeuteen ja vaadittava heille vankeusrangaistusta.

Ellet toimi näin, minkälainen lapsiasiavaltuutettu oikein olet? Kerroit Hesarin haastattelussasi, että pahat teot lapsia kohtaan tuovat sinulle kyynelet silmiin ja että aiot olla työssäsi vaikuttaja ja lasten äänen megafoni. Ellet haasta elokuvastudioita ja suuria mediajättejä oikeuteen lapsipornosta, paljastat itsestäsi kaikelle kansalle sen, että valehtelit Hesarin haastattelussasi ja oletkin todellisuudessa lapsipornon kannattaja ja suojelija.

Hoidapa virkavelvollisuutesi, Maria Kaisa Aula — miksi ihmeessä muutoin koko lapsiasiavaltuutetun virkaa olisi perustettu, ellet toimi virkasi edellyttämällä tavalla? Helsingin Sanomien toimittajat tekivät keväällä alaikäisille seksiostotarjouksia Internetin chateissä tutkivan journalismin varjolla! Toimittajat eivät nähtävästi tiedä, että seksin ostotarjous alaikäiselle eli seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta on rikos.

Hesarin toimittajat houkuttelivat lapsia Internetissä seksipalvelujen myymiseen ja loivat tällä tavoin lapsille tosiasiallisia houkuttelevia seksifantasioita pedofiliaseksistä. No minä esimerkiksi teen homoliittojen kiinnostavuuden tutkimusta alaikäisille pojille linja-autoissa esittelemällä heille tätä kirjaani perusteellisesti, eikä sellainen edes ole seksiehdotuksen tekemistä.

Hesari ei maininnut sanallakaan siitä, että se olisi tehnyt seksuaalipalvelusten ostotarjouksia nuorille yhteistyössä poliisin kanssa. Hesari oli siis tehnyt koko projektin omin päin. Hesarin toimittajat ovat seksiehdotteluillaan saaneet satojen alaikäisten poikien pippelit erektoitumaan, eli tehneet alaikäiselle pojalle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla ja täten syyllistyneet lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kertomalla lapselle seksuaalisesti latautuneita tapahtumia.

Tässä taas näemme että suuri mediajätti voi jopa tehdä rikoksia viranomaisten puuttumatta asiaan millään tavoin. Vaikka lähettäisin Hesarin toiminnasta satoja rikosilmoituksia eri puolilla Suomea sijaitseville poliisiasemille, kukaan poliisi ei korvaansa lotkauttaisi aloittaakseen rikostutkimukset Hesarin toimittajista.

Mutta minun kirjani kimpussa poliisit ovat heti. Hesarin toimittajat voisivat vaikka ryöstää pankkeja, ja se sallittaisiin heille, jos toimittajat perustelevat ryöstönsä sillä, että he tekevät toiminnastaan uutisartikkeleita tutkivan journalismin näkökulmasta. Tiedättekö, lukijani, että minä istuin vankilassa syytettynä seksuaalipalvelujen ostoyrityksestä nuorelta? Mutta koska Hesarin toimittaja kertoi artikkelissaan Hesarissa Kohta kai pankkejakin saadaan ryöstää ilman poliisien puuttumista asiaan, jos konnaa ryöstötilanteessa ahdistaa ja oksettaa!

Hesarin toimittajien seksipalvelujen ostoyritystä nuorelta Internetissä ei voida perustella sillä, että he esim. Kaikki maksullisesta seksistä kiinnostuneet kertoivat toimittajien nimimerkeille harkitsevansa asiaa ensi kertaa, eli kaikki toimittajien uhrit olivat alaikäisiä — toimittajathan liikkuivat juuri LAPSILLE tarkoitetuissa chat-huoneissa viikon ajan.

Hankkikaa nuo Hesarin numerot käsiinne ja lukekaa itse. Niitä saa kuka tahansa luettavakseen ja kopioitavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Miksei Hesari olisi tehnyt tutkimustaan julkaisematta sitä koko Suomen kansan tirkisteltäväksi ja olisi vain hiljaisesti vienyt loppuraporttiaan suoraan poliisille? No, koska perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, niin minäkin julkaisen omat tutkimukseni suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta koko Suomen kansalle enkä vain hiljaisesti vie tätä loppuraporttiani poliisille.

Muistakaa, lukijani, myös Hesarin toimittajat ovat vain kansalaisia lain edessä, yhdenvertaisia minun kanssani. Tavallisia kansalaisia ovat myös suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat, yhdenvertaisia minun kanssani lain edessä.

Helsingin Sanomat julkaisi Se on perustettu vuonna , ja tuorein levikkiluku vuodelta on runsaat 53 Lukijamääräksi lasketaan Nykytytöt lukevat lehdistään, miten voi saavuttaa parhaan orgasmin ja saavat suorasukaisia ohjeita esimerkiksi suuseksistä.

Tuossa samassa Hesarin jutussa tutkija Marjo Laukkanen kertoo, että Regina-lehti otti ensimmäisenä seksin näkyväksi valtikseen. Muutos oli iso, sillä perinteisesti tyttöjä ja nuoria naisia on suojeltu seksiltä. Minusta on kuitenkin tärkeää, että tyttöjen ja nuorten naisten lehdissä puhutaan myös suoraan seksistä ja seksuaalisuudesta, koska sitä tulee kaiken aikaa joka puolelta.

Siellä puhutaan suihinotosta, seksiasennoista, eka kerrasta ja masturboinnista, Laukkanen sanoo. Keskustelijat ovat pääasiassa teini-ikäisiä tyttöjä ja rohkeampia kuin Laukkanen itse yläasteikäisenä —vuotiaana. Asiasta ei ole epäselvyyttä sen jälkeen, kun on kurkistanut Sillä silmällä —sarjasta TV: Huutomerkkien, hymiöiden ja ylistyksen määrä on valtava — yhteensopivuustestejäkin tehdään.

Ote nettisivujen alaikäisten kommenteista: Sen namun kun sais. Hän eli kammottavan lapsuuden narkkariäitinsä kanssa. Molemmat hankkivat tuloja prostituutiolla. Samalla NYT-liitteen sivulla oli elokuvasta värivalokuvatallenne, jossa poseerasi kolme esimurrosikäistä poikaa kohti kameraa yläruumiit täysin alastomina!

NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä! En ole itse elokuvaa nähnyt vielä, mutta yksistään tällainen skandaali yhdistettynä saman NYT-liitteen numeron sivun 23 juttuun otsikolla "Hevosista homoihin", jossa tyrkytettiin vuotiaille tytöille suunnatun Demi-lehden nettisivujen homokeskusteluja, on lapsipornoskandaali, ja täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisen tunnusmerkit siten, että aiheuttaa pahennusta.

Myös alaikäiset lapset lukevat Hesaria sen tilaajaperheissä! Mutta Hesari on suuri mediajätti, joka voi näköjään julkaista mitä huvittaa viranomaisten puuttumatta asiaan. Kukaan ei kieltäytynyt tehtävästä tai äitynyt vitsailemaan. Varsinkin tytöt olivat selvästi pohtineet aihepiiriä. Hesari julkaisi otteita peruskoulun viidesluokkalaisten vastauksista tummanpunaisella alaotsikolla: Ymmärrystä saa muun muassa pappi, joka on pedofiili.

Lisäksi pojalla on Hesarin kuvassa jaloissaan shortsit ja lyhythihainen paita, jossa on löysä, paljastavan iso kaula-aukko! Hesarin kuvateksti oli kokonaisuudessaan tällainen: Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti: Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua! Helsingin Sanomissa oli Juttuun on painettu kirjan kansikuva, ja sitten esitellään sen alla kirjan nimi, joka on: Nuorten oma seksikirja", WSOY, sivua. Hesarin artikkeli alkaa näin: Olkoon nuoruutesi huolettomampi kuin omani oli, sanoo äiti ojentaessaan vuotiaalle tyttärelleen seksiä käsittelevän tietokirjan Hei Beibi, mä oon tulta.

Lisäksi tuossa samassa Hesarissa oli samalla sivulla kirja-arvion vieressä noin puolen sivun kokoinen juttu, jonka otsikkona oli: Hän laittoi kätensä housujeni sisään ja alkoi hieroa intiimialueitani. Nauhalla Jacko nähdään käsi kädessä nuorten poikien kanssa ja kertomassa avoimesti siitä, että he nukkuvat hänen kanssaan samassa makuu-huoneessa. Huomautan, että tuo kyseinen dokumenttielokuva esitettiin Suomenkin televisiossa vuonna tai Helsingin Sanomat julkaisi 5. Pojan ikä käy ilmi kuvan alla julkaistussa kuvatekstissä.

Poikaa kanniskeli kuvassa sylissään kaksi aikuista miestä. Kyse oli syyskuun alussa Beslanissa tapahtuneesta. Helsingin Sanomat julkaisi 3. Lapsipornon levittämistäkö ei muka ole se, että Hesari julkaisi kuvan mahdollisesta raiskatusta 7-vuotiaasta pikkupojasta, jonka penis näkyi erektiossa?

Muistakaa, lukijani, että Suomen rikoslaissa ei missään kohden sanota, että sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia lasta esittäviä kuvia saa levittää, jos ne julkaistaan katastrofiuutisten yhteydessä.

Saako muka Internetissä leviävien lapsipornosivustojen raiskattujen pikkupoikien kuvia julkaista lehdissä? Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa, koska Hesari on suuri mediajätti. Maalauksessa noin —vuotias poika katselee mäenkumpareelta, kuinka samaan aikaan hänen alapuolellaan kylpee alastomana järvessä aikuinen nainen, ja hänen takanaan seisoo rannalla toinen aikuinen nainen alastomana itseään kuivattelemassa. Vaikka kyseessä on vain maalaus, niin rikoslaki sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä koskee myös maalauksia, piirroksia, patsaita ym.

Samassa Hesarissa julkaistiin samalla sivulla Gallen-Kallelan maalauksen vieressä kansikuva Bela Vikarin unkariksi kääntämästä Kullervo-runoelmasta Kullervo Enekei vuodelta Kansikuvaan on piirretty noin vuotias täysin alaston poika, jonka penis näkyy myös kuvassa. Hesarin artikkelin innoittamana pedofiililukija saattaa mennä penkomaan Kansalliskirjastossa muitakin vanhoja lapsipornoaineistoja, ja löytää esim. Koivun kuvittamista vanhoista Aapisista ym.

Olen itse nähnyt jossakin lehdessä takavuosina artikkelin, jossa esiteltiin Koivun alastomia pikkupoikia vanhoissa Aapisissa, mutta en nyt muista kyseistä lehteä, muuten kyllä julkaisisin lehden nimen ja ilmestymisnumeron tässä heti.

Hesarissa julkaistun maalauksen ja piirroksen poikien ikä voidaan helposti havaita heidän ruumiinjäseniensä kokosuhteita tarkastelemalla, sillä maalauksessahan ei näy pojan kasvoja, koska hän on nelinkontin selin katsojaan.

Mutta kuka tahansa lastenlääkäri, samoin kuin lasten kanssa työskennellyt maallikkokin, voi milloin tahansa määritellä pojat vasta vuotiaiksi. Ottaen huomioon, että Hesarin vuosikerran tilaajalle Hesari on kuin yksi suuri kirja, ja näin ollen kun otetaan huomioon KAIKKI tässä luvussa luettelemani Hesarin lapsipornoskandaalit, tämän 9. Vertaa tämän kirjani luvussa 6 kertomani 7. Mutta Hesari voi tehdä mitä sitä huvittaa saamatta koskaan minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, koska Hesari on suuri mediajätti.

Keski-ikäinen ja alkoholisoitunut Ricard kuvaa, kun vähän nuorempi   Eric ja parikymppinen Tess parittelevat. Pornoelokuvien katseluikäraja on poikkeuksetta 18 ikävuotta, mutta silti Ilta-Sanomat esittelee nuoren teini-ikäisen pojan seuraavan touhua sivusta, eli Ilta-Sanomat houkutteli lukijoitaan menemään katsomaan laitonta elokuvaa, jossa syyllistytään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Helsingin Sanomat julkaisi 2. Toiseksi suosituin lehti oli Ilta-Sanomat, jota luki suomalaista. Kasvua oli 0,9 prosenttia. Ilta-Sanomien kilpailijalla, Alma-Median kustantamalla Iltalehdellä oli lukijaa. Hesarin jutun alaotsikkona oli: Tutkimuksen mukaan 67 prosenttia lukijoista lukee lehteä vähintään puoli tuntia päivittäin, kun marraskuussa vastaava luku oli 59 prosenttia. Niin että kyllä Hesarin lapsipornojutut ovat takuulla saavuttaneet yli miljoona suomalaista aikuista ja alaikäistä!

Katso tämän kirjani luku 5 ja 7. Hesarihan voi tehdä mitä sitä ikinä huvittaa, koska se on suuri mediajätti. Tavallinen yksityinen kansalainen, kuten minä, joudun syntipukiksi ja ainoastaan meikäläistä rangaistaan, kun ihan samalla tavalla samat rangaistukset ansaitsevat suurten mediajättien omistajat, johtajat ja toimittajat.

Ei kai tällaisen tiedon salaaminen ole nykyaikaisen avoimen tietoyhteiskunnan arvojen mukaista? Myöhemmin huomasin, että Iltalehdessä Minun kirjani ei mainitse sanaakaan Thaimaan   lapsiprostituutiosta. Jos informaation pimittämisen ja salaamisen tielle lähdetään, silloinhan Iltalehden artikkeli Thaimaan lapsiprostituutiosta voidaan katsoa olevan   mainosta kaikille Suomen pedofiileille, ikään kuin kehotus, että menkääpä tekemään seksiä Thaimaan alaikäisten kanssa, sieltä löytyy pedofiileille alaikäisiä kumppaneita.

Ohessa toimitan liitteenä sanomalehti Keskisuomalaisen numeron Keskisuomalaisella on noin kappaleen levikki. Alaikäiset lapset saavat perheissä vapaasti lukea sitä, ja myös ostaa aivan vapaasti lehden kioskista tai kirjakaupasta, ja myös soittaa kännykällään tällaisten ilmoitusten numeroihin kotoaan käsin.

Vien asian Strasbourgin ihmisoikeustuomioistuimeen, jos ainoastaan minun kirjastani nostetaan syytteet ja jos se tuomitaan oikeudessa, sillä koen, että kyseessä on silloin ainoastaan minuun ja kirjaani kohdistuva ajojahti viranomaisten taholta, koska viranomaiset eivät tee elettäkään muista vastaavista mainitsemistani epäkohdista.

Silloin kyseessä on henkilökohtainen ihmisoikeuksien loukkaus ja räikeä epätasa-arvoisuus. Kirjani ei ole millään tavalla erityisesti alaikäisille suunnattu.

Kiikutin kuusi kappaletta A 4 —kokoisia kovakantisia kirjoja KRP: Niissä oli Internetistä imuroimiani englanninkielisiä tekstejä Mäkitalolle kertomastani tietystä www-osoitteesta. Tekstit sisältävät minulle tuntemattomien kirjoittajien fiktiivisiä kertomuksia aikuisten miesten ja alaikäisten poikien välisistä rakkaus- ja seksisuhteista.

Mäkitalo palautti tekstit minulle kesällä ilman minkäänlaisia seuraamuksia sellaisten tekstien hallussapidosta, eikä KRP ollut poistanut kyseistä www-osoitetta tai sen sisältöä edes vielä toukokuussa , jolloin kävin sivustolla edellisen kerran. Kaikki tekstit olivat siellä edelleenkin. Näin siis kerroin kirjallisessa puolustuspuheenvuorossani. Ai etteivätkö peruskoululaiset muka lue sanomalehtiä?

Helsingin Sanomat uutisoi Sanomalehti Keskisuomalainen julkaisi Ystävät suhtautuivat asiaan heti hyväksyvästi. Sanomalehti Keskisuomalaisen aikuiset toimittajat siis tuovat jopa vuotiaiden tietoisuuteen tällaisia homoseksuaalisia vaihtoehtoja. No, minun, Antti Puustisen mielestä asiahan on aivan hyväksyttävää, mutta minkä vuoksi minä en saisi tämän kirjani välityksellä esitellä alaikäiselle ihan samoja juttuja kuin Keskisuomalaisen täysi-ikäiset toimittajat?

He ovat perustuslain mukaan Suomen kansalaisina yhdenvertaisia minun kanssani, joka myös olen Suomen kansalainen. Kun kerran laki on kaikille sama, niin poliisien estäessä tämän oman kirjani levityksen alaikäisille, niin lehden toimittajat pitäisi sitten samalla tavalla asettaa lailliseen edesvastuuseen, kaikki tässä kirjassani esittelemieni lapsiseksuaalisten aineistojen valmistajat ja levittäjät.

Virkavalta ei kuitenkaan suostu aloittamaan lainkäyttötoimenpiteitä heitä vastaan. Moni alaikäinen on tullut Keskisuomalaisen artikkelin luettuaan kiinnostuneeksi homoseksuaalisuudesta, ja ylipäätään seksuaalisuudesta, josta hän ei olisi alkanut innostua, ellei Keskisuomalainen olisi julkaissut juttuaan alaikäisille suunnatulla "Syke" —sivullaan.

Keskisuomalaisen varhaisteini-ikäinen lukija sitten vielä sai lukea tuon saman Milloin mä pääsen sun viekkuun taas nukkumaan. Lupaatko olla taas ihan Naked Peruskouluissa 9-vuotiaina englannin kielen opiskelun aloittaneet tietävät jo varmasti jo vuotiaina, että sana "naked" tarkoittaa "alasti". Sanomalehti Keskisuomalainen houkuttelee jutussaan alaikäisiä lisäksi näyttämään lesbosuhteitaan julkisilla paikoilla, kun vuotias Elena kertoo haastattelussaan: Keskisuomalaisen Syke-sivua lukevat myös vuotiaat lapset.

Suomen rikoslaissa sanotaan, ettei lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistytä, jos osapuolten ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä ei ole suurta eroa. Kuitenkin Simo, joka antoi Keskisuomalaisen haastattelussaan esimerkkiä lukea homoseksuaalien Z-lehteä julkisella paikalla, oli vuotias, ja Elena, joka antoi esimerkin lesbosuhteen näyttämiseen yleisellä paikalla, oli vuotias. Kyllä aivan varmasti vuotiaalla Simolla ja vuotiaalla lukijalla on suuri ero ruumiillisessa kehityksessä ja henkisessä kypsyydessä, samoin kuin vuotiaalla Elenalla ja vuotiaalla lukijalla.

Ai, ettenkö minä sittenkään saisi levittää tätä kirjaani alaikäisille? No, silloin myös sanomalehti Keskisuomalainenkin tulisi asettaa syytteeseen SYKE-sivun jutustaan tähän malliin: Kun Keskisuomalainen kirjoittaa alaikäisille suunnatussa jutussaan, että alaikäinen poika lukee Z-lehteä julkisella paikalla, niin Keskisuomalainen syyllistyy alaikäisten poikien houkutteluun kiihottumaan seksuaalisesti, sillä kun alaikäinen homopoika lukee Z-lehteä, niin hän saa erektion, jonka on aikaansaanut aikuinen Z-lehteen kirjoittanut henkilö.

Alaikäisen pojan seksuaalisen kiihotuksen on aikuinen silloin saanut aikaan muulla tavalla kuin koskettamalla. Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat syyllistyvät lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tekemällä lapselle seksuaalisen teon muulla tavoin kuin koskettelemalla houkutellessaan alaikäisille suunnatulla Syke-sivullaan alaikäisiä poikia ottamaan jutusta mallia Z-lehden lukemiseen julkisella paikalla, esim.

Keskisuomalaisen aikuiset Syke-sivun toimittajat saavat siis alaikäiset poikalapset ryhtymään seksuaaliseen tekoon muulla tavoin kuin itse heitä koskettelemalla saamalla heidät masturboimaan lehtijuttunsa avulla. Onhan lapsipornokuvienkin kohdalla niin, että jos lapsipornokuvassa kaksi samanikäistä lasta tekee seksiä keskenään, niin lapset eivät syyllisty rikokseen, mutta jos aikuinen saa heidät esim.

Tämä pätee myös siihen, että Keskisuomalaisen Syke-sivun aikuiset toimittajat ovat julkaisemalla   houkuttelevan jutun alaikäisten lesbosuhteen näyttämisestä yleisellä paikalla syyllistyneet alaikäisten kiihottamiseen keskinäisiin seksisuhteisiin niin, että se stimuloi yleisillä paikoilla toisiakin alaikäisiä ottamaan mallia sukupuolisiveellisyyttä julkisesti loukkaavasta käyttäytymisestä siten, että se on omiaan aiheuttamaan pahennusta, vertaa lehtiartikkelissa kerrottujen vastaantulijoiden tyrmistyneen näköiset ilmeet.

Mikäli syyttäjä noudattaisi virkavelvollisuuksiaan, niin hän laatisi edelläkertomani kaltaisen syytteen, mutta koska Keskisuomalainen on suuri mediajätti, niin yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei koskaan puutu suurten mediajättien lapsiseksiin.

No, siispä minäkin sitten saan perustuslain suoman kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan levittää tätä kirjaani vuotiaillekin, sillä esim. Perustuslain laillisuusperiaatteen mukaan rikoslain säännöksiä ei saa soveltaa sanamuotonsa ulkopuolelle, esim.

Luvun 4 elokuvalistassa lupasin tässä 5. Paljastan sen vasta oikeussalissa, mikäli joudun sinne tämän kirjani levityksen vuoksi. Se on niin raju elokuva, että minun kannattaa säästää se puolustuspuheenvuoroani varten! Lapsipornokuvien valmistus on kriminalisoitu mm. Minulla on ennakkotapausluonteisesti tästä oikeuden pöytäkirjojen todistusaineistoa, sillä poliisin kotoani toukokuussa takavarikoiman pelkän pöytälaatikkokirjoitukseni, jota ei ollut julkaistu missään, tuon kirjoitukseni yhtä pientä vajaan sivun pituista fiktiivistä homopedofiliatarinaa syytettiin valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän toimesta siitä, että tarinan mallina oli ollut oikea poika Virossa vuonna , ja tätä pöytälaatikkotarinaani käytettiin todistusaineistona minun vankilaan saamisessani oikeudenkäynnissä Suomessa kansalaiset eivät todellakaan saa kirjoittaa yhtään mitään tuhmaa omiin yksityisiin ja salaisiin muistikirjoihinsa ilman, että poliisi takavarikoi ne ja niistä syytetään oikeudessa ja tuomitaan vankilaan!

Te lukijani, lähettäkää tämän kirjani nettiosoite sähköpostilla valitusasiakirjan ominaisuudessa eduskunnan kaikkien kansanedustajan sähköpostiosoitteisiin, jotta edustajat saavat tietää kansalaisten lumivyörynomaisen valitustulvan avulla, että viranomaiset eivät tee yhtään mitään suurten mediajättien kirjoissa ja lehdissä levittämille lapsipornoteksteille, joiden malleina on aina seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia!

Toisin sanoen viranomaiset puuttumattomuudellaan näihin asioihin sallivat sen, että aikuiset saavat Suomessa kaikessa rauhassa käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen voidakseen ottaa rikoksistaan mallia kirjoittaakseen lapsipornotekstejä, joita suuret mediajätit sitten kaikessa rauhassa saavat viranomaisten suostumuksella julkaista koko kansalle ikään kuin yllytyksenä ja rohkaisuna aikuisille kirjoittaa pedofiliatekstejä, joiden malliksi otetaan yhä suuremmat joukot suomalaisia alaikäisiä lapsia.

Jopa sinun lapsesi, lukijani, saattaa viettää illat pitkät pedofiilikirjailijan inspiraation lähteenä maaten alastomana kenen tahansa — vaikkapa naapurustossasi asustavan — tekstintuottajan kirjoituskoneen edessä, ja kirjailija mitä todennäköisimmin tekee kirjoittamisensa väliajoilla lapsen kanssa pedofiliaseksiä saadakseen tekstinsä mahdollisimman todentuntuiseksi.

Ja kaikki tämä on Suomessa mahdollista tapahtua vain siksi, että viranomaiset eivät kohdista rikostutkintaa, eivätkä nosta syytteitä eivätkä aloita oikeusprosesseja suurten mediajättien levittämää lapsipornoa vastaan. Kysymyksiin vastaamisen suhteen kirjassa ei puhuta mistään ikärajoista, esim. Päinvastoin, Shere Hiten kirjan takakannessa on mainosteksti: Kun Suomessa joku yksityinen kansalainen kirjoittaa salaisesti vain omaan pöytälaatikkoonsa vastaavanlaisia seksijuttuja kuin mitä on Hiten kirjassa julkaistu maailmanlaajuisesti, niin Suomessa sellainen yksityinen kansalainen pidätetään ja tuomitaan vankilaan.

Kuitenkin Suomessa kuka tahansa isorikas, joka omistaa suuren. Moni vuotias tulee tutustuneeksi Shere Hiten teoksen kirjastosta lainattuaan ja luettuaan omaan seksuaalisuuteensa paljon perusteellisemmin kuin jos hän ei lukisi kirjaa.

Minulla itselläni ei ole mitään Shere Hiten teosta vastaan, mutta tässä me näemme, kuinka epäoikeudenmukaisesti ja eriarvoisesti viranomaiset kohtelevat yksityisiä kansalaisia ja sitten taas suuria mediajättejä. Tämä tiedoksi erityisesti Jyväskylän syyttäjä Juha Päiviselle, joka vaati nettikirjamainoksestani saamani 2 vuoden ja 10 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen tuntuvaa ja olennaista korottamista Vaasan hovioikeudelta keväällä Mikä on varhaisin muistamanne seksuaalinen kokemus?

Kuinka vanha olitte silloin? Minkä ikäisenä masturboitte ensimmäisen kerran? Kuinka opitte sen — itse, toiselta henkilöltä, kirjoista vai elokuvista? Minkälaisia teidän seksuaaliset tunteenne olivat varttuessanne? Kysymyksen 58 loppuosa kuuluu näin: Saitteko poikana orgasmeja, ennen kuin aloitte saada siemensyöksyjä? Millä tavalla te masturboitte? Olkaa hyvä ja kuvailkaa sitä tarkasti. Kuinka vanha olitte saadessanne ensimmäisen homoseksuaalisen kokemuksenne? Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi kertoi sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussaan luvun alussa, että jos alaikäisten ruumiillisessa ja henkisessä kehityksessä ei ole suurta eroa, niin seksuaalinen kanssakäyminen heidän välillään ei ole pedofiliaa.

Mutta kyllä vuotiaalla ja vuotiaalla on suuri ero! Lisäksi vuotias on rikosoikeudellisessa vastuussa esim. Tuleeko joku Jyväskylän poliisi oikeussaliin puolustamaan Shere Hiten kirjan tosikertomusta, jossa vuotias houkuttelee vuotiasta poikaa masturboimaan kanssaan? Mikäli joku poliisi puolustaa tällaista toimintaa, se olisi signaali ja vihreä valo kaikille vuotiaille pojille opettaa vuotiaita poikia masturboimaan.

Tässä on todellisia homopedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus Shere Hiten kirjan sivuilta Vietimme paljon aikaa kahden kesken, ja aina tilaisuuden tullen hän paljasti itsensä, joko virtsatessaan tai muuten vain näyttäen minulle erektionsa.

Hänen siittimensä oli kaksi kertaa niin iso kuin minun, ja minä olin luultavasti vähän kateellinen. Hän puhui minulle seksistä, koirista jne. Eräänä päivänä noin kuusi kuukautta sen jälkeen kun olimme alkaneet kuljeskella yhdessä me olimme paikallisessa puistossa.

Oli syyspäivä, koska muistan että minulla oli pitkä takki päällä. Hänellä oli pitkä takki silloisen muodin mukaan. Me puhuimme seksiasioista, ja hänellä oli kädet taskussa. Hän sanoi, että kummassakin taskussa oli reikä ja kehotti minua arvaamaan, mitä hän teki. Minä sanoin jotakin mitä en enää muista ja hän lopetti, kääntyi ja avasi takkinsa. Hänellä oli mahtava erektio, joka pisti esiin hänen housuistaan. Siitin oli hieromisesta punainen ja sen pää oli märkä.

Minun siittimestäni ei vielä tullut mitään, joten en käsittänyt, mitä se oli. Hän pyysi minua ottamaan sen esiin ja näyttämään sen hänelle. Minä otin sen esiin, ja me katselimme jonkin. Pallokentän laidassa oli joitakin isoja, vihreitä puistonpenkkejä ja hän ehdotti että menisimme istumaan jollekin niistä. Niin me menimme ja puhuimme jälleen siittimistämme ja seksistä.

Hän avasi takkinsa, otti siittimensä esiin ja alkoi masturboida. Hän kehotti minua tekemään samoin. Se oli ensimmäinen kerta kun mitään tällaista sattui meidän välillämme. Tein kuten hän sanoi, koska hän vakuutti, että se tuntuisi hyvältä. Tunne alkoi voimistua minussa, kun hän sai orgasmin, ja katsoin kuinka sperma lensi ruohikolle ja kuinka hän alkoi nopeasti hieroa siitintään kädellään lauetakseen uudelleen.

Sperma näytti valkoiselta ja paksulta hänen kädellään ja siittimellään, kun hän yritti saada uutta orgasmia. Juuri silloin kun olin päässyt itseni kiihottamisessa lähelle orgasmia, ilmestyi takaamme kaksi vanhaa naista. He olivat huomanneet meidät ja tulleet katsomaan, mitä me oikein teimme. Minä aloin nopeasti panna siitintäni piiloon, mutta en tehnytkään sitä kun ystäväni jatkoi puuhaansa.

Olin kiihottunut hänen katselemisestaan ja siittimeni hieromisesta, että aloin itsekin saada orgasmia. Se oli jotakin mitä en koskaan unohda, se oli suurenmoista. Pääsimme molemmat loppuun naisten kääntyessä menemään tuohtuneesti papattaen.

Sitten me puhuimme taas innostuneina seksiasioista. En ollut vielä saanut siemensyöksyä, mutta ystäväni sanoi että saisin tai vuotiaana. Tämän jälkeen me emme muuta tehneet kuin masturboimme milloin vain voimme ja niin usein kuin voimme, kunnes paikat tuntuivat joskus kipeiltä. Teimme sitä raitiovaunussa, ovisyvennyksissä, kellareissa, kirkossa, missä vain.

Seksistä tuli elämäni tärkein asia, ja olin aina valmis menemään mukaan, jos joku oli kiinnostunut siitä. Shere Hiten kirja on mielestäni masturboinnin raamattu. Homopedofiileille soveliaita kohtia löytyy Shere Hiten kirjan sivuilta ja , ikään kuin vinkkinä, kuinka välttää jatkossa oikeaa homopedofiliaa ja kaikkea muutakin kahden ihmisen välistä oikeaa seksiä: Kukaan ei myönnä harrastavansa sitä.

Miehet kyllä myöntävät tehneensä sitä joskus ennen, poikina, mutta ei enää. Olen joskus pettynyt partneriin, koska tunne ei ole ollut fyysisesti yhtä voimakas. Masturboidessa puristus ja rytmi ovat ihanteelliset, mitä ne eivät ole yhdynnässä. Tämä tuottaa valtavasti hermoenergiaa, joka purkautuu lähes murskaavalla voimalla orgasmissa, mutta koko prosessi on niin hienoviritteinen, että toisen ihmisen on melkein mahdotonta tuottaa sitä.

Siksi saan fyysisesti ehdottomasti tyydyttävimmän orgasmin masturboimalla. Voin harjoittaa sitä milloin tahansa ja niin pitkään kuin tahansa tavallisesti minuuttia ja jälkeenpäin voi vaipua suoraan uneen tai tehdä jotain muuta, ilman että tarvitsee ajatella partnerin toiveita ja tarpeita. Monet miehet sanoivat, että masturboidessa on hyvä tilaisuus käyttää mielikuvitusta: Voin myös löytää menneisyydestä kätkettyjä aarteita. Toiset pitivät masturboinnin itsenäisyydestä: Minusta on mukavaa, etten ole orgasmien suhteen riippuvainen toisista.

Silloin minun ei tarvitse myöskään esittää seksuaalisia vaatimuksia. Olen sanonut joillekin naisille, ettei heidän tarvitse pitää velvollisuutenaan antaa minulle seksiä silkkaa avuliaisuuttaan, koska minulla on hyvä oikea käsi.

Hiten kirjan sivulla on todellisia heteropedofiilisiä tapahtumia kuvaava kertomus: Tyttö ei voinut olla enempää kuin kymmenvuotias. Mutta kun hän hoiteli siitintäni kielellään ja suullaan, minä unohdin, että siinä oli esipuberteetti-ikäinen tyttö. Siinä oli hyvin kokenut nainen. En tiedä johtuiko se häpeästä tai syyllisyydestä, mutta välttelin paikkaa jonkin aikaa. Seuraavalla kerralla hänet lähetettiin taas luokseni. Sillä kertaa elimeni oli hyvin kova ja huomasin, että se oli suunnilleen hänen ranteensa paksuinen.

Hän hieroi sitä vulvaansa vasten.

Mie men can an zhi nie sha Lähettäkää kirjani nettiosoite qatarilaiselle satelliittitelevisiokanavalle nimeltä Al Jazeerah, osoite PO BoxDoha, Qatar, jotta maailman kaikki miljardi muslimia tulevat tietämään Suomessa tapahtuvat viranomaisten suojelemat lapsipornoskandaalit, joiden uhreiksi joutuvat mm. Out of the Blue Ite tunnen moniakin kouvolassa nuoruutensa majailleita homoja. Tämä on Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkintaa, jonka mukaan yläkuvan ilme kertoo, että Kristuksen toista tulemusta huolestuttaa jokin asia. Miksette halua katkaista varkailta käsiä? Globe Release LTD,

Anaali sex homo seksi kuukautisten aikana

SALAISTA SEURAA SEKSI GAY LIVE

Gratis porno amateur tetas muy peludas vídeos porno en castellano cunilingus videos sexo videos x gratis en español en español best hd vedios de eyaculaciones femeninas sex porn sexy porno casting porno bbw tera patric videos porno gratis en casa cachonda videos porno películas pornos gratis porno gold porno gratis chicas videos porno gratis nacho vidal gonzo porno madura masajes eróticos bibi jones videos folladas video porno español videos putasviejas maduras viejas haciendo el amor videos pornno las mejores actores porno gratis de negros sexo grtis gorditas españolas follando juntas videos porno descargar videos gratis videos porno mujeres maduras españolas follando videos maduras enfermeras porno españolas folladoras mujeres muy porno de enanas porn porno lesbianas video maduras abuelas gordos cumlauder en español gratis maduritas follando videos sasha grey xxx gratis tias buenas videos maduras video porno twinks porno gratis runias 19 pelirrojas xxx videos mamadas morenas peliculas xxx vídeos de xexo gratis sexotube videos porno en publico videos porno romanticos sun porn videos porno pelirojas pollas grandes melody star follados videos pornos gratuitos orgias amater nacho vidal maduras sexo gratis videos porno de maduras porno g follando jovenes potno gratis castellano señoras mayores follando sexo jovenes follando xxx videos intercambios de travestis porno lesbianas porno tetas grandes porno español gordas vídeos porno española follando a tope video porno árabe videosdetravestis chicos y hijas follando como follan rubia xxx famosas porno videos maduras tube mature manga porn videos gratis putas porno jenna jamenson las mejores videos cortos porno gratis porn en la ducha bdsm extremo chicas tocandose viejas foyando porno de maduras rusas porno mujeres calientes viejas peludas vídeos xxx masaje con gorditas tetonas desnudas videos lesbianas vidios porno español gratis buenas desnudas virgenes porno maduras porno en castellano video vídeos eróticos bibi jones videos tetas naturales videos gratis videos porno de españolas videos videos porno x videos pornos lesbicos putas tetonas naturales porno twink gorditas porno porno descargar videos porno 3d pierre woodman videos pprno gratis tetas grandes videos maduras pelicula porno español gratis porno con travestis videos lesbianas paginas porno folladas tetonas porno gratis videos porno videos porno porno rubias pajas fetichismo pies lesvianas phorno gratis mujeres video gratis tetonas videos de coño depilado quiero ver videos gratis xxmaduras peliculas gratis sexo pornstar famosas porno folladas hentaies mujeres follando videos jovenes mujer eyaculando videos videos gratis mujeres playas nudistas porno videos xxx videos maduritas petardas tube xxx sexo maduras sex porn follada romantica enanas porn mujeres maduras abuelas trios porno anal maduras hd video trio ruvia 19 sexo peludas chicos jovenes ver películas porno xxx chicas buenas maduras negras enormes pajas masculinas sexo videopornogratis folladas webcam xxx morenas maduras jinx maze videos pirnos porno en casa porno amateur madre porno.

con jovenes sexo duro porno follar anime porn videos xxx videos videos x gratis xxx chicos desnudos el amor chicas follando playas nudistas porno gratis en español garganta profunda porno gordas masage pelis porno tetas muy peludos videos porno secretarias calientes toro pormo alexis texas porn videos de lesbianas party porn pros videos porno africano las mejores vídeos de viejas sexi porno gratis bbw porno porno gratis peludas seso gratis swingers follando vídeos de lesbianas chicas rubias porno amater tube guarras modelos video chochos porno lesbianas xxx publico mamas cachondas follando videosx hd teen porn videos porno abuelas secretaria porno españoles porno bisexuales mujer eyaculando videos pornos travestis ferrol playboy xxx ver videos pornos travestis videos pornos travestis follando en español porno.

con la ducha pono grati porno fuerte despedida soltera videos voyeur playa poorno videos porno de viejas calientes videos ponor gratis porno de embarazadas follando descargar video de sexo gorditas intercambio de putas masaje porn porno travestis españolas vidio porno gratis páginas porno italianas gang bang tube xxx 18 xxx franceska jaime mejor porno videos porno folladas videos hentai super pollas calientes enfermeras porno intercambios de sexo gratis swingers follando jovenes masajes xxx amater videos de porno xxl gratis cosplay babes sexo videos porno bondage video pornos gratis videos gordas follando en playas nudistas porno alta definicion videos ponor gratis videos gratis videos actrices españolas tetona porno alta definicion videos sexo xxx tetas grandes porno gratis videos sexo brandy aniston coños eyaculando videos porno de sexo con mujeres maduras sex parejitas porno para descargar videos pornos porno video porno es.

con madres rubias tetonas julia de porno española videos pornos gratis chicas enseñando el amor xxx videos amateur xvideos alexis texas follando porno follando tetonas videos pornos gratis vídeos porno intercambio de casa videos cunnilingus videos vodeos xxx trios art porn porno años 80 videos porno español gratuito chicos follando con tetas super tetonas y sexo con gorditas xxx trio bisex videos xxx sexo travesti masaje vaginal porno despedidas de maduras gratis bdsm masaje vaginal mujeres con sexo viejos videos porrno español hd maduras culitos calientes cunnilingus videos folladas abuela follando mamas follando hija putas arabes videos anal vidios de abuelas lesbianas maduras negras maduras haciendo sexo lisa ann xxx sexo amateur pelirrojas follando silvia rubi videos porno lesbico gratis videos porno gratis porno familiar porno en castellano maduras travestis ferrol gorditas porno grati sexo gratis hd porn hentai gratis coumluder videos gratis porrno español sexo con pene enorme porno intercambio de solteras porno africanas videos caseros de putas arabes porno españolas follando con porno gratis chupando pollas calientes porno trio sasha grey roxy raye pirno español parejas videos gratis videos viejas jenna jamenson videos porno secretarias camaras porno gratis sexso gratis videos zorras dunia montenegro tetonas folladas masaje erotico porno español de mujeres sado videoporno gratis 69 xxx video porno bisex buscar videos putas follando por no petardas follando videos intercambios de chinas gordo follando ver videos porno barbosa culonas gratis porno putas viciosas hentay secretarias calientes pollas reales viejas chicas lesbianas negro videos videos gratis gente haciendo pajas con jovenes mujer mujeres eyaculando videos hombres xxmaduras películas porno pollas calientes webcam xxx porno biejas follando ribias 19 porno lesbianas follando videos gratis porn 18 porno de maduras maduras masaje erotico porno castellano sexo duro putas alexis texas video porno gratis xxx alexis texas hd xxx porno gratis porno gratis embarazadas follando cachondas porno gratis videos videos maduras videos es.